[Abu Hanis] TaPAK = Takaful Pengiat Adsense Kelantan |Pendapatan adsense, duit dari|

Sila pilih SATU shj

  • Berminat, saya tinggal di Kota Bharu

    Votes: 20 19.2%
  • Berminat, saya tinggal di Kelantan tetapi Luar Kota Bharu

    Votes: 10 9.6%
  • Berminat, saya tinggal di Luar Kelantan

    Votes: 69 66.3%
  • Tidak berminat walau pun saya tinggal di Kota Bharu

    Votes: 1 1.0%
  • Tidak berminat kerana saya tinggal di Kelantan tetapi Luar Kota Bharu

    Votes: 0 0.0%
  • Tidak berminat kerana saya tinggal di Luar Kelantan

    Votes: 4 3.8%

  • Total voters
    104

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Salam Sifu Abu Hanis...

Pertamanya, sy nak mtk maaf byk2 sb tak dpt attend this workshop/1st meeting ni. Mmg sgt2 rugi rasanya tp apakan daya..huk huk huk. Saya mmg nak dtg dan sebenarnya pd tarikh yg sama, ada training di KL. Tiket sy dah beli berharga RM199. So, RM398 utk 2 org..saya dan wife. Saya sanggup cancelkan dan dah nak bg tiket tu kpd org lain, sb nak dtg workshop kat kelantan ni.

Tiba2..3 hari lepas sy dpt invitation dr seorang jutawan Vemma untuk hadir majlis perkahwinan beliau pd 1 Ogos 2010. Haihh..sudahh..

Mmg kena dtg jgk wedding dia ni sb ms saya kawen aritu pun, dia datang..Satu rombongan leader2 Vemma pulak tu yg datang. Seme kete mewah2.. Terhutang budi plak ngan dia.

Ok camni. Saya rasa sy akan blk kg pada 2 hbln Ogos 2010. So, boleh tak kalau kita jmpe di mana2 di KB secara personal jer. Boleh? :)

wa'alaikumussalam...

Tak apa... kita cuma mampu merancang... Allah yang menentukan :)

Din pun salah seorang orang kuat vemma ni hehehe
apa2 pun contact saya lah nanti :)
 

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
nak jadi anak murid Abu Hanis jugok la..ambo nak daftar gano ni? Terima dok pelajar baru ni?..
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
nak jadi anak murid Abu Hanis jugok la..ambo nak daftar gano ni? Terima dok pelajar baru ni?..

hehehe... bukan anak murid... tapi rakan sekerja :)
sbb nanti kita kena buat kerja sama2 saling tolong menolong = Takaful :D

faiz dapat hadir bengkel 31 julai 2010 tak?
 

21UmaR

Senior
Joined
Oct 6, 2009
Messages
819
Points
18
buat 31 julai ek?
mcm saya in4m masa 1sr meeting tu, sy free 17 julai jer bulan ni..
so, xdapatla datang..


p/s : kalau xdapat datang. xleh join dah ker?
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Bengkel TaPAK
31 Julai 2010
9 pagi - 5 petang
Tempat : Wisma Pondok Cabang Empat Pasir Tumboh

[tunggu hingga keluar image]
no 1 tempat bengkel
no 2 ESSO Pasir Tumboh

 
Last edited:

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
buat 31 julai ek?
mcm saya in4m masa 1sr meeting tu, sy free 17 julai jer bulan ni..
so, xdapatla datang..


p/s : kalau xdapat datang. xleh join dah ker?

mereka yang tak dapat hadir tetapi berminat utk menyertai TaPAK
hendaklah memberi respon di sini
sekurang-kurangnya bagitau "TAK DAPAT HADIR"
mereka yang menyepi tanpa berita boleh dianggap TIDAK berminat :)

Dalam kes 21UmaR, insya-Allah nama anda ada dlm
senarai ahli TaPAK :D
lagi pun saya dah kenal anda :)
 

maliq

freshman
Joined
Mar 7, 2008
Messages
425
Points
16
Salam,

nak tanya sikit, nanti kena bawak broadband ker? atau ada wireless free?

sebab saya takdop broadband ni:">
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Bengkel TaPAK
31 Julai 2010
9 pagi - 5 petang
Tempat : Wisma Pondok Cabang Empat Pasir Tumboh

[tunggu hingga keluar image]
no 1 tempat bengkel
no 2 ESSO Pasir Tumboh

 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
UP DATE
==============

Insya-Allah BENGKEL PERTAMA AKAN DIADAKAN PADA 31 JULAI 2010

Senarai yg dpt hadir bengkel pada 31 Julai 2010 :
[1] hairy8684
[2] NoorAza + husband
[3] dandelion
[4] maliq
[5] adalia_82
[6] mesol
[7] azizoe82
[8] Abooain
[9] fadzlihani
[10] wanazhar
[11] kasyidi
[12] wan aziz aka wancyber

Tak dapat hadir:
[1] aktechpage.com
[2] nimosy87
[3] seran
[4] 21UmaR
[5] Apeh

Kepada nama2 berikut sila beri jawapan
sama ada dapat hadir atau tidak.
naim100000
pheyz
belakepare
alone
Osman


Kepada sesiapa yang berminat utk menghadiri bengkel ini
walau pun tiada nama di atas sila PM saya, atau post di sini :D
 
Last edited:

Abooain

Senior
Joined
Jan 30, 2007
Messages
776
Points
18
Age
47
Salam,

Sifu Abu Hanis, Wan Aziz nak sertai bengkel tersebut, saya dah hubungi beliau. Masukkan nama beliau ya...
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
Maaf cikgu abu hanis.

Saya xdpt hadir.

ps:ayat xminat tuh "berbahaya" .. hehehe :D
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Bengkel TaPAK
31 Julai 2010
9 pagi - 5 petang
Tempat : Wisma Pondok Cabang Empat Pasir Tumboh


[tunggu hingga keluar image]
no 1 tempat bengkel
no 2 ESSO Pasir Tumboh




Senarai yg dpt hadir bengkel pada 31 Julai 2010 :
[1] hairy8684
[2] NoorAza + husband + 2 adik
[3] dandelion
[4] maliq
[5] adalia_82
[6] mesol
[7] azizoe82
[8] Abooain
[9] fadzlihani
[10] wanazhar
[11] kasyidi
[12] wan aziz aka wancyber

Tak dapat hadir:
[1] aktechpage.com
[2] nimosy87
[3] seran
[4] 21UmaR
[5] Apeh

Kepada nama2 berikut sila beri jawapan
sama ada dapat hadir atau tidak.
naim100000
pheyz
belakepare
alone
Osman


Kepada sesiapa yang berminat utk menghadiri bengkel ini
walau pun tiada nama di atas sila PM saya, atau post di sini :D
 
Last edited:

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Salam...
Alhamdulillah... bengkel 1 selesai...
bengkel 2 menyusul pd 21 Ogos 2010, insya-Allah :)

Gembira dapat menambah rakan baru :D
Terima kasih kepada semua yang hadir :)
 
Top