A Tips 4 Newbie : Nak Bisnes Apa Di Internet: Niche

finfin

freshman
Joined
Oct 2, 2013
Messages
1
Points
0
Salam....bermakna ble semakin lebih spesific lagi baik....macam buat STP jugak la kan...okay..faham...info yang bagus untuk diaplikasikan....thank you...
 

azrol998

freshman
Joined
Oct 3, 2013
Messages
41
Points
0
kenalah sentiasa berwaspada dalam pelaburan dlm internet nie.harus selidiki dulu status macamane sebelum buat ape2 transaction k.
 

ayu77

freshman
Joined
Jan 19, 2014
Messages
1
Points
0
Salam..sy newbie..br je join forum wangcyber ni..bagus jgk ye..ade org bagi TIPS.
 

zolkiebaki

Senior
Joined
Apr 10, 2006
Messages
408
Points
18
Terima kasih di atas perkongsian ilmu yang sangat bermanfaat untuk sesiapa sahaja yang baru nak kenal atau bermula menjalankan perniagaan internet. Paling mustahak kena faham dulu konsep perniagaan internet. Kena jauhkan konsep "4D - Duduk Diam Dapat Duit" kerana perniagaan internet juga adalah perniagaan sebenar sama seperti perniagaan offline cuma medium yang diaplikasikan seseorang itu menggunakan kecanggihan terknologi intnernet.

Setiap peniaga di internet juga melalui pengalaman yang sama seperti peniaga offline. Kena ada usaha yang gigih, promosikan produk, melayan karenah pelanggan, keluarkan modal, pusingkan balik modal tu..dan dengan strategi yang betul barulah berjaya menjana pendapatan yang stabil di internet. Ini bukannya skim cepat kaya! Ini adalah perniagaan sebenar :)

Sekadar pendangan seposen dari saya. Salam persahabatan..
 
Top