\('_')/--->>>Teknik CB Zyan TAK Lengkap kalau tak ada BONUS Super Kaw-Kaw ni [$$$]

Status
Not open for further replies.

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
Thread ini ditutup. Sila PM saya untuk apa-apa pertanyaan
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV



JANGAN LEPASKAN PELUANG TERAKHIR ANDA.. THREAD INI AKAN DITUTUP PADA HARI JUMAAT, 29/4/2011..


Kalau anda membuat pembelian sebelum saya CLOSED thread ini, anda akan perolehi BONUS tersebut beserta semua bonus dalam thread ini.


NAMUN
sekiranya anda beli selepas thread ini ditutup, maka anda mungkin TERLEPAS dengan SEMUA bonus-bonus di sini

Jadi, untuk elakkan daripada ke-TERLEPAS-an peluang anda mendapatkan bonus-bonus yg pernah saya jual satu ketika dulu di mana harganya dalam RM40-RM70 setiap satu, maka sila buat pembelian secepat mungkin menggunakan link aff saya

----------------------------------------------------------------------------------




Jangan Beli Teknik Clickbank oleh Zyan dulu sebelum anda lihat "x%&(#@*%" ini...


Kenapa saya cakap macam tu..? Ada banyak sebab..
Dan saya selesaikan sebab-sebab tersebut dengan kehadiran BONUS-BONUS yang saya sediakan..

Saya persembahkan produk HOT saya dulu...

DVD1.jpg


Sebab pertama kenapa saya cakap Teknik CB Zyan TAK Lengkap adalah kerana TeknikCB TERLUPA untuk menggunakan platform squidoo sebagai alternatif terbaik kepada blogspot. Google dan pelawat dari Search Engine sangat suka akan Squidoo kerana...


1. User Friendly – Anda mampu membina 1 squidoo lense dalam masa yang SINGKAT.

2. Interactive dan menarik kerana mempunyai modul-modul yang mampu "berkata-kata" dengan pelawat. Conversation dengan pelawat meningkatkan peluang anda MEMBUAT JUALAN.

3. Sedap mata memandang dengan "scene" informasi yang disampaikan secara flow yang berterusan. Bermakna pelawat akan terasa Bermurah Hati untuk “klik” link affiliate anda dan berPeluang Tinggi untuk membuat pembelian melalui link anda.

4. SEO Friendly yang memudahkan untuk anda mendapatkan trafik. Lebih banyak trafik bermaksud lebih tinggi JUALAN yang bakal anda dapat.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Apa yang BEST sangat dengan Squidoo Assassin ni?

# Potensi TINGGI untuk mendapatkan TOP RANKING di Google.
# Bagaimana untuk mengESKPLOITASIkan platform Squidoo untuk menjana wang melalui organic traffic.
# PemBONGKARAN teknik RAHSIA melalui Squidoo dan menendang website pesaing-pesaing anda di GOOGLE.
# JEJAKI dan analisis website pesaing anda tanpa mereka tahu dan gunakan maklumat tersebut untuk MENGALAHKAN ranking mereka di GOOGLE.
# PENDEDAHAN Squidoo Lense saya sendiri yang menjana wang melalui program affiliate Clickbank. Dan Amazon.
# Pelajari SECRET SEO di dalam Squidoo.​


Anda akan diajar langkah demi langkah melalui pembelajaran dalam video. Yang pasti, pembelajaran melalui video lebih mudah untuk membuatkan kita semua faham apa yang dimaksudkan dalam satu-satu produk itu.


Jadi, anda bakal mendapat video keseluruhan selama 2 jam lebih! Yeap, product kali ini lebih banyak pengisiannya. Seperti dalam produk saya sebelum ini, saya ada mendedahkan beberapa SECRET WEAPON yang saya gunakan dalam misi menjana wang di Internet.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Untuk lebih detail, oleh refer thread jualan saya dulu di sini.. Siap ada video “panassss” lagi tu. Hehe..




Sebab kedua kenapa saya kata Teknik CB Zyan TAK Lengkap adalah kerana .....

Saya persembahkan bonus kedua saya..

hard.png

Dan produk ini adalah penyelesaian kepada sebab kedua kenapa saya kata Teknik CB Zyan TAK Lengkap.

Ianya adalah kerana…

1) Ebook ini telah “tackle” aspek-aspek penting yang TERTINGGAL untuk dikupas dengan lebih detail yang mana anda harus tekankan SEBELUM anda mulakan promosi. Gagal buat “benda” ini dengan baik, maka GAGAL lah promosi anda.

2) Rahsia TERLARANG yang pertama kalinya didedahkan kepada umum ini juga bakal membantu anda dalam membuat promosi yang “PASTI BERJAYA”. Dengan syarat, anda harus ikut langkah-langkah dalam Ebook ini.


Fuhh.. Macamana dengan 2 bonus “Umphhh” kat atas ni.. Moga-moga ia memberi manfaat pada anda yang membeli Teknik CB melalui link saya.


Tapi….
Saya belum habis cerita pasal bonus lagi..


Saya persembahkan Bonus Extravaganza..!!!


secret.jpg


A’ah, ade lagi.. Saya akan berikan BONUS RAHSIA yang TIDAK ADA SESIAPA lagi yang pernah tawarkan. Produk saya yang ini, anda tidak boleh dapatkan di mana-mana, melainkan anda menjadi pelanggan saya. Dengan erti kata lain, REMBAT je la offer saya kali ini.. Hehe..


So far dah ada 3 bonus SUPERB. Semua produk ini adalah hasil usaha saya sendiri, dan bukannya PLR dari orang lain. Anda bakal membaca tulisan tangan saya, anda bakal mendengar suara saya, dan anda bakal menonton video saya! Semuanya dalam BAHASA MELAYU kita..


Tapi…!!


Erghh.. Kenapa mesti ada tapi?

Well, kalau tapi tu untuk sesuatu yang baik, kenapa mesti cakap TAK? Tapi, apa yang tapi nya..?


Ini kerana saya ingin mempersembahkan satu lagi bonus KAW-KAW..



Kursus Video Rahsia Menjana $800 dalam 24 Jam!


rahsia.png

Produk ini merupakan Kursus Video mengenai pendedahan case study saya bagaimana saya berjaya memperolehi pendapatan $800 dalam masa kurang daripada 24 jam. Saya tekankan sekali lagi, 800 tu dalam Dollar ya, bukan ringgit malaysia..

Dan saya sampaikan dalam bentuk Video.. (Saya memang suka buat video. Tengok saja produk TOP saya sebelum ini, kebanyakannya dalam bentuk video)

Saya belum pernah release produk ini pada pihak umum, dan tidak bercadang untuk menjualnya. Jadi untuk anda tidak terlepas mendapatkannya, REMBAT segera tawaran saya kali ini..

Oh sebelum saya terlupa, produk ini merupakan strategi Advanced yang mana di dalam Teknik CB tidak dinyatakan sama sekali!


Sekiranya anda mahukan semua bonus ini, bolehlah dipersilakan untuk membeli Teknik CB menggunakan link affiliate saya..


Jangan lupa, clear cookies anda terlebih dahulu. Ini penting, kalau sistem tracking tak dapat detect anda beli melalui link saya, maka bonus ini mungkin terlepas drp anda..

Sila nyatakan di dalam borang order di Teknik CB (pada bahagian NOTA TAMBAHAN) semasa membuat pembayaran bahawa anda telah menggunakan link affiliate assassin. Ini adalah untuk double confirm kan dengan Zyan..

Atau paste saja ayat ini pada Nota Tambahan di borang order tersebut,

"Zyan, saya membuat pembelian dngn link aff assassin iaitu bro Aurora Ice. Harap dapat confirm kan"

Kemudian, sila inform pada saya di email saya,
muhammadafiqazwar [@] gmail.com

Nantikan bonus daripada saya




Sekian daripada saya,
Aurora Ice
Muhammad Afiq Azwar
http://www.SeminarJanaWangOnlinePercuma.com




[note : Video Kursus $800 akan diberi pada minggu hadapan]
 
Last edited:

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
Op op op... Tunggu Kejap..!!!

Saja nak tunjuk sikit hasil daripada aplikasi bonus-bonus di atas..

income.png

Tak banyak macam Zyan, tapi rasanya kalau tambah saya punya dengan Zyan punya, banyak kan? Jadi why not anda rembat produk Zyan dan tambah kan "perasa dan perencah" dengan bonus-bonus saya?


Ini ada satu lagi tawaran Double Special Xtra Bonus...



sulit.png


Kini Rahsia Pakar SEO telah Terbongkar.. Nak tahu Apa Rahsia Larangan itu..? Saya dedahkan di dalam ebook dan juga Video di mana saya akan tunjuk kan bagaimana untuk "SNIPE" pesaing-pesaing anda di Google..

Apa kelebihan yang terdapat di dalam Kursus Video Rahsia Sulit SEO?

1) Teknik "Head Shot" lepas kena snipe dengan Rahsia Sulit SEO yang membolehkan ranking website anda melonjok naik di muka pertama Google lantas meRAMPAS trafik drp pesaing anda.
( More traffic = More chance of getting sales)


2) Analisis JITU Onsite SEO - Ini sangat penting kerana ianya menentukan "Lesen" daripada Google untuk anda menempah "SEAT" yang paling depan sekali di muka pertama Google.

Basically, semuanya tentang Rahsia Terlepas Pandang oleh kebanyakan pemain-pemain Clickbank yang mengharapkan traffic daripada Google..

Dapatkan Produk terbaru dari saya ini hanya dengan Pakej Upgrade Teknik CB Zyan..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ohh.. Nak satu lagi KEJUTAN tak? Ada satu lagi bonus SUPREME!!! hehe..

Macam ni..

Kalau beli Teknik CB ada 3 pakej yg boleh dipilih kan? Ada Pakej Jimat(RM47), Pakej Upgrade(RM67) dan Pakej Lengkap(RM87).

Cuba lihat beza Pakej Upgrade dan Pakej Lengkap. Harga Pakej Upgrade adalah RM67 dan Pakej Lengkap RM87.

Beza Pakej Lengkap adalah ada 1 bonus extra daripada Zyan iaitu Kursus Video Article Assassin.

Tapi kalau beli melalui link saya, anda boleh dapat Video Kursus Article Assassin dengan harga RM67 (Pakej Upgrade). Tak perlu beli Pakej Lengkap dan ni merupakan penjimatan sebanyak RM20!! Itu belum dikira lagi dengan semua bonus di atas. Hohoho..

By the way, saya lah tuan punya produk Article Assassin tuu. hoho

------------------------------------------------------------------------------

ARTICLE ASSASS!N


ebook1.jpg



Kelebihan Article Assassin

# Pelajari teknik-teknik dan strategi untuk membuat article dan content dengan mudah dan pantas.
# Saya tunjukkan live bagaimana saya tulis satu article kurang daripada 5 minit!!!
# Membantu mereka-mereka yang berstatus "suam-suam kuku" dalam skill bahasa inggeris.
# Gunakan article dan content tersebut untuk apa sahaja tujuan anda; blog post? article submission? backlink? Apa sahaja.
# Menjimatkan masa anda lebih kurang 2 atau 3 kali ganda berbanding sebelum anda menggunakan teknik-teknik Mr. Article Assassin.
(dengan anggaran purata orang menulis 1 article dalam 15-20minit)
# Gunakan masa lebihan anda untuk melakukan aktiviti-aktiviti lain yang lebih perlu.


Cukup sedikit ringkasan berkenaan kelebihan yang bakal anda dapat sekiranya anda mempraktikkan teknik-teknik di dalam Article Assassin.​

Nak tahu selanjutnya? Sila layari www.buatartikel.com
Psst : Harga sebenar Kursus Video Article Assassin adalah RM40

-------------------------------------------------------------------------------

Macamana? Rasanya ini lah bonus Teknik CB paling BEST sekali so far :)

Ini dia sekali lagi link nya,

http://www.teknikclickbank.com/hop.php?ref=assassin

Jangan lupa, clear cookies anda terlebih dahulu. Ini penting, kalau sistem tracking tak dapat detect anda beli melalui link saya, maka bonus ini mungkin terlepas drp anda..

Sila nyatakan di dalam borang order di Teknik CB (pada bahagian NOTA TAMBAHAN) semasa membuat pembayaran bahawa anda telah menggunakan link affiliate assassin. Ini adalah untuk double confirm kan dengan Zyan..

Atau paste saja ayat ini pada Nota Tambahan di borang order tersebut,

"Zyan, saya membuat pembelian dngn link aff assassin iaitu bro Aurora Ice. Harap dapat confirm kan"

Kemudian, sila inform pada saya di email saya,
muhammadafiqazwar [@] gmail.com

Nantikan bonus daripada saya.



Sekian daripada saya,
Aurora Ice
Muhammad Afiq Azwar
http://www.SeminarJanaWangOnlinePercuma.com

[/SIZE]

#both kursus video rahsia $800 dalam 24jam dan kursus video rahsia sulit seo akan diberi pada minggu hadapan. Pembikinan masih dijalankan. Jangan risau, sekiranya saya tak beri jugak bonus2 ini, anda boleh claim komisyen saya drp Zyan
 
Last edited:

azharbiz

freshman
Joined
Dec 7, 2009
Messages
588
Points
0
tak boleh tahan..... :-O
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
payment sent to azian under link affiliate bro, package RM87.00 via paypal
BTW, sorry sebab xamik article assasin aritu sebab tggu bonus CB dari zyan. hehe.
check it out bro. :D
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
payment sent to azian under link affiliate bro, package RM87.00 via paypal
BTW, sorry sebab xamik article assasin aritu sebab tggu bonus CB dari zyan. hehe.
check it out bro. :D

Tenkiu ya WikiServo..
Saya akan confirmkan dulu..

Nantikan bonus daripada saya ya :)
 

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18
800 dalam 24 jam tu jual blog/website ka? BTW.. nice bonus. Ramai betul offer bonus hebat.
 

ilzaf

Newbie
Joined
Jan 31, 2009
Messages
62
Points
6
Bro saya beli thru bro punyer link plz check n verified

TQ
 

popo

freshman
Joined
Oct 31, 2010
Messages
890
Points
16
adeh cam nyesal pulak beli awal2...bonus kaw2 ni...adeh...
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
PENGUMUMAN
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV



Nantikan, SATU BONUS TERBARU yang akan saya BONGKARKAN sekali lagi dan apabila tiba masa tu, THREAD INI AKAN DITUTUP..


Kalau anda membuat pembelian sebelum saya CLOSED thread ini, anda akan perolehi BONUS tersebut beserta semua bonus dalam thread ini.


NAMUN
sekiranya anda beli selepas thread ini ditutup, maka anda mungkin TERLEPAS dengan SEMUA bonus-bonus di sini

Jadi, untuk elakkan daripada ke-TERLEPAS-an peluang anda mendapatkan bonus-bonus yg pernah saya jual satu ketika dulu di mana harganya dalam RM40-RM70 setiap satu, maka sila buat pembelian secepat mungkin menggunakan link aff saya :

http://www.teknikclickbank.com/hop.php?ref=assassin
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top