8share - nak tahu apa yang korang nak tahu pasal 8share?

Berminat Dengan 8Share Tak?


  • Total voters
    6
  • Poll closed .

xcel

freshman
Offline
#41
xlh, ade time x smpai sratus pn. .tapi paling byk cashout rm180 yg second pnye. . .n ade plak akaun kwn2 laen yg fraud lps tu jd hati2 r sket. .8shred klu letk kt sidebar blog memg peerghhh r. .tmbh2 plak blog kwn pnye psal game n software jd x sush r. .tp kalu promote link dia yg care post biase kt blog tu slow sket. . .1st time join mse tu bleh prmote lg kt fb jd senang r skt. .skrg dh x bleh dh prmote kot fb. .huu
kalau taknak kena fraud cashout sikit-sikit bro. RM50 cukup. Jangan sampai ratus2
earning dah sampai RM50 tu stop je promote. banyak2 nanti memang kena fraud
 
Offline
#42
Hoho! Takut saya dengan orang nama hasrul nie... ada member saya kenal2 dari jauh jek otai ooo dalam market internet malaysia... tn pun mungkin salah sorang darinya nie.. :)

Aii follow jek...maii aa vote skali...senang kita nak nampak ramai ke tak yang minat buat duit dengan 8share ini... :)
Saya minat buat duit dengan internet ni, dapat 0.20 sen pun kira rezeki jugak...
 
Offline
#44
Salam semua...dah lama tak buat survey kat WC nie..dulu buat survey suam2 kuku jek resultsnya...mungkin sebab nak survey benda yang TAK HOT kan... :)

8SHARE? Hot kan benda nie...so sekarang saya nak tahu apa yang korang nak tahu pasal 8share nie?

Cth: Cara nak dapat income secara selamat dengan 8share ker....cara pilih campaign ker..cara pemasaran campaign 8share ker...

So harap korang bleh bgtau dalam survey nie ya!

Siapa saya nak citer pasal 8share? Bukan pakar 8share, bukan pakar segala bagai pakar2 tue..saya ada orang biasa yang mencari peluang2 duit tepi dari internet sahaja...bukti ada? Ada laa tak banyak pon...

Alaa...biasa2 jek tue...tp sebab saya nie mmg suka cari duit tepi sebab nak beli pampers anak kat rumah...bayar duit2 bil yg sering tertunggak...nak bawak anak2 makan sedap2 hujung bulan..so saya cuba laa buat duit dengan 8share nie...

So harap korang sudi laa heh bagi respon pada survey saya nie... :)

Adios semua!
setakat nie aku hanya dapat jana pendapatan sebanyak RM0.80 je. Kena rajin share story kat facebook.
 
Offline
#45
Yang menarik 8share nie bro...kalo dah tau skill sebenar cara buat duit dengan 8share ini memang bleh buat side income aa...bleh aa buat duit bayar bil2 tertunggak ker...beli pampers anak2 ker....buat makan2 sket ker... :D

p/s: Nak beli iphone 6s boleh tapi kena kerja kuat sket aa... :)
Dapat side income dengan 8share mmg terbaik klu kena caranya, sy dah agak lama tak online tetiba online jer RM0.00. Dia reset lar tu... sedih :(