8share - nak tahu apa yang korang nak tahu pasal 8share?

Berminat Dengan 8Share Tak?


  • Total voters
    6
  • Poll closed .
Joined
Dec 21, 2015
Messages
4
Likes
1
Points
3
Age
27
Offline
#21
Blog femes takpe tapi kalo blog traffik 2 3 ratus xpe jer...makin konpius saya... :)

Maknanya main 8share nie blog/website kena blog yang traffik tinggi ker? Kalo camtue bos baru bleh tepek 8share gak nie... :D



4kali cashout total RM400...1 kali cashout means tolak campur dalam rm100...Kata laa rm100, berapa lama bro ambil masa utk jejak 1st cashout tue? 1minggu?1bulan?3bulan?Biasa skali promo, berapa campaign bro jalan?

Boleh cash out fraud heh...dasat gak polis2 8share nie...kena playsafe gak aa mcm nie..maklum aa budak mentah nak main 8share mcm saya nie kenkdg overexcited sangat promosinya... Terima kasih coz sudi share momen bersama 8share di survey ini... :)

xlh, ade time x smpai sratus pn. .tapi paling byk cashout rm180 yg second pnye. . .n ade plak akaun kwn2 laen yg fraud lps tu jd hati2 r sket. .8shred klu letk kt sidebar blog memg peerghhh r. .tmbh2 plak blog kwn pnye psal game n software jd x sush r. .tp kalu promote link dia yg care post biase kt blog tu slow sket. . .1st time join mse tu bleh prmote lg kt fb jd senang r skt. .skrg dh x bleh dh prmote kot fb. .huu
 
Joined
Dec 21, 2015
Messages
4
Likes
1
Points
3
Age
27
Offline
#22
xlh, ade time x smpai sratus pn. .tapi paling byk cashout rm180 yg second pnye. . .n ade plak akaun kwn2 laen yg fraud lps tu jd hati2 r sket. .8shred klu letk kt sidebar blog memg peerghhh r. .tmbh2 plak blog kwn pnye psal game n software jd x sush r. .tp kalu promote link dia yg care post biase kt blog tu slow sket. . .1st time join mse tu bleh prmote lg kt fb jd senang r skt. .skrg dh x bleh dh prmote kot fb. .huu
xlh, ade time x smpai sratus pn. .tapi paling byk cashout rm180 yg second pnye. . .n ade plak akaun kwn2 laen yg fraud lps tu jd hati2 r sket. .8shred klu letk kt sidebar blog memg peerghhh r. .tmbh2 plak blog kwn pnye psal game n software jd x sush r. .tp kalu promote link dia yg care post biase kt blog tu slow sket. . .1st time join mse tu bleh prmote lg kt fb jd senang r skt. .skrg dh x bleh dh prmote kot fb. .huu
yg bro cnfius tu mksd sy kalo blog yg traffiq byk kalo bro prmote iklan 8shred guna care post biase kt blog mkna nye bleh dpt byk jgk. .mcm yg sy bt nie iklan 8shred tu kwn letk dlm sidebar blog dia. .jd mkna nye stiap org yg klik mne2 satu drpd link dlm blog dia kte akn dpt 20sen. .lg cpt dri prmote yg dk post dlm blog. . .fhm ka??huhu
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#24
... .tp kalu promote link dia yg care post biase kt blog tu slow sket. . .1st time join mse tu bleh prmote lg kt fb jd senang r skt. .skrg dh x bleh dh prmote kot fb. .huu
Skrang pun masih boleh promote kat FB cuma syaratnye kene kat timeline sendiri pulak..xboleh kat grup atau page..makin lama makin strict syarat-syaratnye..[emoji28]
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#25
Fuhh! Macam nie memang kena tabik spring toin toin aa ngan bro...punya lah terer main 8share nie..so tak pelik aa saya bro bleh dapat banyak income dari 8share ini... :)

yg bro cnfius tu mksd sy kalo blog yg traffiq byk kalo bro prmote iklan 8shred guna care post biase kt blog mkna nye bleh dpt byk jgk. .mcm yg sy bt nie iklan 8shred tu kwn letk dlm sidebar blog dia. .jd mkna nye stiap org yg klik mne2 satu drpd link dlm blog dia kte akn dpt 20sen. .lg cpt dri prmote yg dk post dlm blog. . .fhm ka??huhu
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#26
Yang menarik 8share nie bro...kalo dah tau skill sebenar cara buat duit dengan 8share ini memang bleh buat side income aa...bleh aa buat duit bayar bil2 tertunggak ker...beli pampers anak2 ker....buat makan2 sket ker... :D

p/s: Nak beli iphone 6s boleh tapi kena kerja kuat sket aa... :)

ohh..apa lagi yang menarik tentang 8share ni.....huhuhuhu
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#27
Wah...xbleh kat group atau page plak...makin susah plak ya! :D

Skrang pun masih boleh promote kat FB cuma syaratnye kene kat timeline sendiri pulak..xboleh kat grup atau page..makin lama makin strict syarat-syaratnye..[emoji28]
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#28
Best main 8share tapi susah...susah macam mana tue otai fanpage?

Awak bleh buat fanpage selamba jek collect beribu2 like...8share nie mmg mesra media sosial per.. :D

Ikut plan saya simple jek :

1 - dalam 1 hari cuma kena cari dalam RM2.00 sahaja.
2 - Dibahagi dengan 0.20 cuma perlu cari 10 u.v sahaja.
3 - 1 hari ada 24jam / 10 u.v = Saya matematik lemah, agak2 berapa jam heh... :D
ssah sbb x byk iklan mnarik, :D ,1 blan bleh dpt lbih kurang rm100 je,nak jgak merase mcm tuan dan otai2 8share lain,1 blan lebih rm500 :D
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#29
Hoho! Plan saya buat duit dengan 8share bukan sampai dapat RM500 1bulan...kalo itu ilmu yang bro rasa salah port nie...

Saya buat 8share utk projek buat duit2 bayar bil2 tertunggak, beli susu tepung anak kat rumah...beli pampers bdk nak abis... dan buat duit derma utk tabung masjid solat jumaat... :)

Iklan tak menarik? rasa saya laa lagi best dari says dulu...ada iklan nenek tua, ada iklan gambar smartphone...kirer benda2 yg trending gak aa...pada saya laa... :)

ssah sbb x byk iklan mnarik, :D ,1 blan bleh dpt lbih kurang rm100 je,nak jgak merase mcm tuan dan otai2 8share lain,1 blan lebih rm500 :D
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#30
Hoho! Plan saya buat duit dengan 8share bukan sampai dapat RM500 1bulan...kalo itu ilmu yang bro rasa salah port nie...

Saya buat 8share utk projek buat duit2 bayar bil2 tertunggak, beli susu tepung anak kat rumah...beli pampers bdk nak abis... dan buat duit derma utk tabung masjid solat jumaat... :)

Iklan tak menarik? rasa saya laa lagi best dari says dulu...ada iklan nenek tua, ada iklan gambar smartphone...kirer benda2 yg trending gak aa...pada saya laa... :)
yup tuan,8share mmg lbih bgus dr says dlu :) ,x slah port pun tuan,nnti bleh la guna teknik tuan skali tuk main 8share ni :D
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#31
Takde teknik rahsia sangat pon 8share nie. Logik akalnya adalah - bina ayat kreatif dari mana2 campaign 8share tue.

Cth : kalo campaign pasa iphones 6s, apa ayat yg harus dibina sampai org nampak & cakap dlm " kalo aku tak klik nie confirm terlepas! "

Itu yang saya nampak dan praktikkan setakat ini..dan nampak nya boleh laa hidup... :)

yup tuan,8share mmg lbih bgus dr says dlu :) ,x slah port pun tuan,nnti bleh la guna teknik tuan skali tuk main 8share ni :D
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#32
Mungkin saya cakap ada yang nampak macam kelentong jek kan...just nak share sket aa hasil dari 8share yg boleh laa lepas2 buat beli pampers ngan susu anak kat rumah....bg orang rumah duit barang dapur...hantar sket kat org tua wpon mereka tak mintak ....

 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#37
Lai2 korang memang tak minat ker dengan 8share nie.. :D

Vote will closed soon...
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#38
Hoho! masing2 tak minat rupanya benda kecik 0.20 per u.v nie... :D

Tak mengapa...vote tetap closed soon gak... :)
 

azaz

Newbie
Joined
Nov 3, 2008
Messages
659
Likes
0
Points
16
Offline
#39
8share dah susah skrg nk promote, boleh promote kat Twitter dgn Google+ jer skrg ni....
 

xcel

freshman
Joined
May 27, 2014
Messages
40
Likes
0
Points
8
Offline
#40
8share scam la. jangan join. sejak acc kena fraud malas dah nak main.
 
Top