8share - nak tahu apa yang korang nak tahu pasal 8share?

Berminat Dengan 8Share Tak?


  • Total voters
    6
  • Poll closed .
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#1
Salam semua...dah lama tak buat survey kat WC nie..dulu buat survey suam2 kuku jek resultsnya...mungkin sebab nak survey benda yang TAK HOT kan... :)

8SHARE? Hot kan benda nie...so sekarang saya nak tahu apa yang korang nak tahu pasal 8share nie?

Cth: Cara nak dapat income secara selamat dengan 8share ker....cara pilih campaign ker..cara pemasaran campaign 8share ker...

So harap korang bleh bgtau dalam survey nie ya!

Siapa saya nak citer pasal 8share? Bukan pakar 8share, bukan pakar segala bagai pakar2 tue..saya ada orang biasa yang mencari peluang2 duit tepi dari internet sahaja...bukti ada? Ada laa tak banyak pon...

Alaa...biasa2 jek tue...tp sebab saya nie mmg suka cari duit tepi sebab nak beli pampers anak kat rumah...bayar duit2 bil yg sering tertunggak...nak bawak anak2 makan sedap2 hujung bulan..so saya cuba laa buat duit dengan 8share nie...

So harap korang sudi laa heh bagi respon pada survey saya nie... :)

Adios semua!
 
Last edited:
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#2
Memang tak minat ke buat duit dengan 8share?

Macam tak percaya pon ada... :D
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#3
Hehe..saya suke topik ni ;-) sebelum ni pernah prmote 8share tpi cam lambat sgt nak smpi minimum cashout..akhirnye terbengkalai..adeh..

Kalau @MrDisc boleh ajarkan care yg best untuk promote 8share boleh jgk nak aktif balik hehe
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#4
Terima kasih sebab minat ya.. kalo minat bleh tak tulun2 VOTE heh... :)

- Lambat sangat sampai minimum cashout --> Lebih kepada cara promosi nie. (Done & Take note! )

Yg lain2 macam mana? Dah terer dengan 8share ker? Pon bleh share gak kat sini... :D
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#5
Rupanya tak hot 8share nie... mungkin xsanggup dengan 20sen punya paid agaknya... :)
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#6
Hehe..sume org jual mahal le tu..xpun sume org dah kaye dgn 8share tu yg senyap aje..adeh..
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#7
Sebab benda nie kena letak komitmen sket...campaign pon paling lama dalam 5-6hari jekk...yang paling org kurang gemar 0.20 jek per U.V...kerja susah... :D

Lai2 vote utk buat duit dengan 8share ini. Terima kasih


Hehe..sume org jual mahal le tu..xpun sume org dah kaye dgn 8share tu yg senyap aje..adeh..
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#8
mmg best jgak main 8share ni,tp nak dpt byk tu mmg ssh skit la bg sye, hehe
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#10
Best main 8share tapi susah...susah macam mana tue otai fanpage?

Awak bleh buat fanpage selamba jek collect beribu2 like...8share nie mmg mesra media sosial per.. :D

Ikut plan saya simple jek :

1 - dalam 1 hari cuma kena cari dalam RM2.00 sahaja.
2 - Dibahagi dengan 0.20 cuma perlu cari 10 u.v sahaja.
3 - 1 hari ada 24jam / 10 u.v = Saya matematik lemah, agak2 berapa jam heh... :D



mmg best jgak main 8share ni,tp nak dpt byk tu mmg ssh skit la bg sye, hehe
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#11
Hoho! Takut saya dengan orang nama hasrul nie... ada member saya kenal2 dari jauh jek otai ooo dalam market internet malaysia... tn pun mungkin salah sorang darinya nie.. :)

Aii follow jek...maii aa vote skali...senang kita nak nampak ramai ke tak yang minat buat duit dengan 8share ini... :)

best 8share klu kena cara...sy follow
 
Joined
May 29, 2007
Messages
368
Likes
0
Points
18
Offline
#12
satu hari 24 jam.. tapi prospek click tu bkn 24 jam online. ada masa diaorg tido, ada masa lepak2, ada masa buat kerja opis :)
 
Joined
Dec 21, 2015
Messages
4
Likes
1
Points
3
Age
27
Offline
#13
akaun 8shared saya dah fraud sebab prmote link guna blog. .tapi memang masyukk guna blog. .shari bleh dapat bratus2 kalo rajin. . .tp sekarang susah dah sebab yuna dapat detect. .dia tngok dapat banyak sket nanti ade lah dia spotcheck smpai kite fraud. . . .huhu
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#14
Ohh yer ker! Terima kasih atas peringatan yang diberikan :)

Sehari boleh beratus2 ya...fuhh2 mantap betul blog tuan...niche apa laa blog nie kan... :D

Risiko2 sebegini bukan hanya 8share yang lain juga ada. Kira kena ada LUCK juga dalam hal ini...InshaALLAH kalo kita berkongsi utk bantu orang lain saya harap urusan saya dipermudahkan juga...ameen

Tujuan survey ini bukan utk mencari apa2 kepentingan dari saya, sekadar nak lihat WC ini boleh panas @ tidak dengan isu2 buat duit online. Itu main objektif saya sebenarnya..kalo tokey rasa kurang senang, survey ini boleh di closed bila-bila masa sahaja... :)

Sekali lagi, terima kasih ya tn Mohamad Atiq.

akaun 8shared saya dah fraud sebab prmote link guna blog. .tapi memang masyukk guna blog. .shari bleh dapat bratus2 kalo rajin. . .tp sekarang susah dah sebab yuna dapat detect. .dia tngok dapat banyak sket nanti ade lah dia spotcheck smpai kite fraud. . . .huhu
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#15
akaun 8shared saya dah fraud sebab prmote link guna blog. .tapi memang masyukk guna blog. .shari bleh dapat bratus2 kalo rajin. . .tp sekarang susah dah sebab yuna dapat detect. .dia tngok dapat banyak sket nanti ade lah dia spotcheck smpai kite fraud. . . .huhu
Pernah tanye 8share pasal share kat blog..boleh share kat blog tapi dengan syarat bukan kat sidebar..kalau kat sidebar dianggap seperti iklan dan 8share bukan iklan..itu yg 8share bgtau sy..

Kalau nak share kat blog share dalam blog post..insyaallah xkne band akaun kite..sekadar perkongsian [emoji16]
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#16
Tambah sket : Sidebar buat anchor text plak ayat2 CAIR punya bleh sampai beribu2 org nak klik... :D

Nanti saya nak cuba contact org2 kuat 8share berkenaan ini laa...Thank en haikal... :)

p/s: Boleh tahan terer ilmu 8share en haikal...malu plak buat survey cap ayam nie.. :)

Pernah tanye 8share pasal share kat blog..boleh share kat blog tapi dengan syarat bukan kat sidebar..kalau kat sidebar dianggap seperti iklan dan 8share bukan iklan..itu yg 8share bgtau sy..

Kalau nak share kat blog share dalam blog post..insyaallah xkne band akaun kite..sekadar perkongsian [emoji16]
 
Joined
Dec 21, 2015
Messages
4
Likes
1
Points
3
Age
27
Offline
#17
a'ah, saya buat kat sidebar lerr bos.. .tp tumpang blog kawan jer. .kalo share iklan dalam blog mcm step dia cakap tu kalo blog femes xpe, kna plak blog yg traffiq hari2 2 3 ratus xpe jer. .saya buat hari tu bleh cash stakat 4 kali jer x silap, total dkt rm400 jgk la. .last nk cash out fraud terus. .sekarang dh pencen dh maen 8shred. ..ok baik. same2 bos. .terima kasih +Haha+
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#18
Blog femes takpe tapi kalo blog traffik 2 3 ratus xpe jer...makin konpius saya... :)

Maknanya main 8share nie blog/website kena blog yang traffik tinggi ker? Kalo camtue bos baru bleh tepek 8share gak nie... :D

a'ah, saya buat kat sidebar lerr bos.. .tp tumpang blog kawan jer. .kalo share iklan dalam blog mcm step dia cakap tu kalo blog femes xpe, kna plak blog yg traffiq hari2 2 3 ratus xpe jer. .
4kali cashout total RM400...1 kali cashout means tolak campur dalam rm100...Kata laa rm100, berapa lama bro ambil masa utk jejak 1st cashout tue? 1minggu?1bulan?3bulan?Biasa skali promo, berapa campaign bro jalan?

Boleh cash out fraud heh...dasat gak polis2 8share nie...kena playsafe gak aa mcm nie..maklum aa budak mentah nak main 8share mcm saya nie kenkdg overexcited sangat promosinya... Terima kasih coz sudi share momen bersama 8share di survey ini... :)

saya buat hari tu bleh cash stakat 4 kali jer x silap, total dkt rm400 jgk la. .last nk cash out fraud terus. .sekarang dh pencen dh maen 8shred. ..ok baik. same2 bos. .terima kasih
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#19
Wah lain macam jek en spritzer punya pk...so macam mana plak en spritzer bermain dengan 8share nie? Teknik pasti macam memukau jek... :D

satu hari 24 jam.. tapi prospek click tu bkn 24 jam online. ada masa diaorg tido, ada masa lepak2, ada masa buat kerja opis :)
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#20
Tambah sket : Sidebar buat anchor text plak ayat2 CAIR punya bleh sampai beribu2 org nak klik... :D

Nanti saya nak cuba contact org2 kuat 8share berkenaan ini laa...Thank en haikal... :)

p/s: Boleh tahan terer ilmu 8share en haikal...malu plak buat survey cap ayam nie.. :)
Sidebar dgn tajuk mencengkam jiwa pasti ramai klik punye..tu yg 8share menyirap aje tgk..hehe

Kalau dah dapat pujuk org 8share nt roger2 la sini ye hehe [emoji16]

Dah bincang2 ni rse mcam nak start promot 8share balik aje hehe
 
Top