8cent Platform Untuk Perniagaan Online Percuma

suhaila97

freshman
Joined
Mar 1, 2019
Messages
3
Points
3
Age
23
Perniagaan dalam talian/online amat popular dan digemari oleh masyarakat pada masa kini. Kaedah perniagaan ini mudah dimulakan dan dijalankan dengan modal yang rendah. Terdapat banyak platform yang dapat digunakan oleh pelbagai pihak dan masyrakat bagi memulakan perniagaan melalui online , antaranya melalui Facebook,Instagram,Twitter,Blog,Email,Minisite dan banyak lagi.
8 Cent Sdn Bhd adalah salah satu syarikat swasta yang ditubuhkan bagi menyediakan perkhidmatan pemasaran produk dan pembelian secara online bagi pengguna di www.8cent.com . Sehaluan dengan tujuan penubuhannya, 8cent bertempat di sebuah bandaraya yang dianggap bandar satelit iaitu Petaling Jaya yang merupakan zon perindustrian terbesar di Malaysia.
Seperti laman web perniagaan online yang lain antaranya Shopee, Lazada,Zalora dan lain-lain, laman web rasmi 8cent sangat mudah untuk dilayari oleh pengguna dengan menyediakan pelbagai produk dan barang yang terdiri dari pelbagai kategori seperti alat-alat dapur,tandas,perabot dan lain-lain sekiranya mereka ingin membeli secara online.
Justeru itu, laman web 8cent dibina dengan mesra pengguna untuk memudahkan mereka membuat iklan bagi perniagaan mereka ataupun pembelian secara online. Dengan itu, sudah semestinya menjadi tujuan utama 8cent untuk memastikan pengguna yang terdiri daripada pelbagai peringkat dan lapisan masyarakat berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan dengan maklumat yang terperinci tentang sesebuah produk yang meliputi harga promosi ,perkembangan dari semasa ke semasa dan kualiti barang ataupun produk yang hendak dibeli secara online melalui laman web 8cent.
Laman web 8cent juga menyediakan forum untuk pelawat bagi menanyakan apa-apa soalan atau memberikan pendapat meraka terhadap perkhidmatan yang diberikan ada dalam 8cent. 8cent juga mengunakan platform facebook sebagai inisiatif bagi memudahkan gerak kerja dan perkhidmatan mereka kepada pengguna.
Untuk keterangan lanjut, layari https://www.8cent.com
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
436
Points
28
Perniagaan dalam talian/online amat popular dan digemari oleh masyarakat pada masa kini. Kaedah perniagaan ini mudah dimulakan dan dijalankan dengan modal yang rendah. Terdapat banyak platform yang dapat digunakan oleh pelbagai pihak dan masyrakat bagi memulakan perniagaan melalui online , antaranya melalui Facebook,Instagram,Twitter,Blog,Email,Minisite dan banyak lagi.
8 Cent Sdn Bhd adalah salah satu syarikat swasta yang ditubuhkan bagi menyediakan perkhidmatan pemasaran produk dan pembelian secara online bagi pengguna di www.8cent.com . Sehaluan dengan tujuan penubuhannya, 8cent bertempat di sebuah bandaraya yang dianggap bandar satelit iaitu Petaling Jaya yang merupakan zon perindustrian terbesar di Malaysia.
Seperti laman web perniagaan online yang lain antaranya Shopee, Lazada,Zalora dan lain-lain, laman web rasmi 8cent sangat mudah untuk dilayari oleh pengguna dengan menyediakan pelbagai produk dan barang yang terdiri dari pelbagai kategori seperti alat-alat dapur,tandas,perabot dan lain-lain sekiranya mereka ingin membeli secara online.
Justeru itu, laman web 8cent dibina dengan mesra pengguna untuk memudahkan mereka membuat iklan bagi perniagaan mereka ataupun pembelian secara online. Dengan itu, sudah semestinya menjadi tujuan utama 8cent untuk memastikan pengguna yang terdiri daripada pelbagai peringkat dan lapisan masyarakat berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan dengan maklumat yang terperinci tentang sesebuah produk yang meliputi harga promosi ,perkembangan dari semasa ke semasa dan kualiti barang ataupun produk yang hendak dibeli secara online melalui laman web 8cent.
Laman web 8cent juga menyediakan forum untuk pelawat bagi menanyakan apa-apa soalan atau memberikan pendapat meraka terhadap perkhidmatan yang diberikan ada dalam 8cent. 8cent juga mengunakan platform facebook sebagai inisiatif bagi memudahkan gerak kerja dan perkhidmatan mereka kepada pengguna.
Untuk keterangan lanjut, layari https://www.8cent.com
sy reg dah..
 

hakim08

freshman
Joined
May 9, 2019
Messages
10
Points
1
Age
24
Jemput baca laporan PERCUMA yang mendedahkan pengalaman sebenar bagaimana lelaki ini buat jualan RM121,175.00 dalam masa 2 bulan dengan bisnes affiliate sahaja!

http://bit.ly/slotbisnes2
 

meesuhaimee

freshman
Joined
May 12, 2011
Messages
14
Points
1
tapi ni macam hardcore berniaga je... kalau untuk marhean nak jual barang tak de ke?
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
131
Points
18
bro, cuba tgk carousell bro, ramai orang jual barang kat situ... dan dorang ni mmg ramai pembeli jugak.
 

papala

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
62
Points
8
betul.. popular jugak website ni.. baru semalam tgk iklan raya dorang, keluar as ads kat youtube... dah berapa juta viewers dah...

 

falirk85

freshman
Joined
Feb 14, 2019
Messages
11
Points
1
aku selalu dgr kawan aku jual barang sana. tapi diri sendiri belum lagi guna web ni. Tapi dia dia ok lah... senang nak hadam
 

papala

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
62
Points
8
aku selalu dgr kawan aku jual barang sana. tapi diri sendiri belum lagi guna web ni. Tapi dia dia ok lah... senang nak hadam
bro, tgk video ni... si aeril dah bagitau camna nak start jual kat sana... tekan tekan je senang
 
Top