73,000 000 VIEWS dalam masa 5 hari?? LOL

Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
good.. lagi mau tunggu.. kasi blast "M" views pada mana2 video apa yg patut..

skang baru best nk men YouTube + Clickbank.. kalau x ..xde mood nk men.. :(
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
Million Views Yeah
Yes...
good.. lagi mau tunggu.. kasi blast "M" views pada mana2 video apa yg patut..

skang baru best nk men YouTube + Clickbank.. kalau x ..xde mood nk men.. :(
UNpatcheable youtube views Method
hahah lupa nak setting berapa views...untuk tools aku

 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
Million Views Yeah
Yes...


UNpatcheable youtube views Method
hahah lupa nak setting berapa views...untuk tools aku

cool bro..

aku skang tgh tunggu member aku setup 1 lagi bot..

bukan mobile.. tp fb/tw refer.. juga bukan tipikal fb/tww refer...

tp NEW killer method yg 100% geng2 blakchat pun tatau... even SPK .... dia guna "IDO confirmations" untuk receive faster utube update.. huhu.....

paling penting immortal untuk di patched....


apa2pun lets party.... :D
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
btw... aku nk buat amal jariah hari ini...

siapa nk video dia 10,000views.. tepek URL dekat sini... limit 5x slots only.. :D + LIMITED TIME!
 
Last edited:
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
Bro pung dah ado apo?


ahaha

aku nak test untuk seo pulak

Testing 123...go go go

Ye Ke Lelaki Kacak Popular. Biasalah Kalau Dah Kacak tu
haha...


cepat2 aku nk buat amal jariah ni...

10,000views ...

siapa nk tepek url dia dkt sini..

5slots only...

dan tawaran ni terhad sebelum pukul 12malam ini MAY/23
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
video2 anda akan di blast tepat pada pukul 12MLM.. :D ..

result kena tunggu diantara 12jam - 24jam(selepas di blast) untuk YouTube update dia punye view counter.. :D


lg 2 sahaja lagi..
 
Top