63 Skil Digital Marketing Yang Boleh Tingkatkan Sales Perniagaan Anda!

Adam Jamaludin

freshman
Joined
Sep 4, 2018
Messages
6
Points
1
Age
29
63 Skil Digital Marketing Penting Untuk Perniagaan Anda
pada tahun 2018 ini, perniagaan semakin merudum jika anda masih tidak menggunakan internet sebagai medium pemasaran anda. Namun jika anda masih baru dalam dunia internet, tidak perlu risau, perkongsian dibawah akan membantu anda dalam meningkatkan leads dan sales. Berikut adalah 63 Skil Digital Marketing Penting Untuk Perniagaan Anda.

1. SEO & CONTENT MARKETING


2. PAY PER CLICK ( PPC )
3. EMAIL MARKETING


praktiskan Skil Digital Marketing dari 1-5 ini untuk tingkatkan Lead dan Sale anda.

4. SOCIAL MEDIA
5. USER EXPERIENCE
mudahkan Digital Marketing di atas. Mengikut kajian dan analisis, 89% Usahawan di Malaysia hanya menggunakan Digital Marketing no 4 iaitu Media Sosial iaitu Facebook dan Instagram sahaja. Ianya satu kerugian yang besar apabila Skil Digital Marketing yang lain tidak digunakan dengan optimum.

Tambahan , menjelang 2019, reach untuk Facebook akan makin berkurang dan kos beriklan akan bertambah mahal. Maka apakah solusi yang terbaik ? Saranan saya, bina website untuk perniagaan anda. Jika anda masih belum punyai website, boleh klik di sini

jika informasi yang saya kongsikan mengenai 63 Skil Digital Marketing ini berikan manfaat pada anda, share kan pada rakan-rakan anda. Jika anda punya soalan, boleh ajukan di ruangan komen di bawah.
 
Top