6000 Keyword YSM untuk Adsense Anda.....

6000 Keyword YSM untuk Adsense Anda


  • Total voters
    11
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
Salam warga WC......Saye nak buat survey pasal keyword YSM untuk kempen adsense anda.

Keyword

1-Debt Consolidation- 3 ribu keyword (3 group kempen)
2-DUI Lawyer- 1 ribu keyword (1 group kempen)
3-Mesothelioma -1 ribu keyword ( 1 group kempen)
4-Medical Billing And Coding- 1 ribu keyword (1 group kempen)

yang paling penting sekali,harga bid untuk 6 ribu keyword ni adalah dibawah $0.10.:rolleyes:Jadi memang berbaloi untuk memaksimumkan ROI Adsense anda.

1-Adakah anda berminat jika saya tawarkan kan keyword2 ini.

2-Jika berminat,brapakah harga jualan yang saye patut letak untuk keyword2 nie....
 
Last edited:

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
tak paham
apa benda ek sebenarnya ni

Gune YSM ( Yahoo Search Marketing) untuk jana income dari adsense....

P/S:Nampaknye macam tak ramai je yg gune teknik nie untuk gain profit dari adsense.Ruginyeeee.............:rolleyes:

mcm2 boleh buat duit ni.. hehhe

Btol tue...heheheheh..........
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
Salam warga WC......Saye nak buat survey pasal keyword YSM untuk kempen adsense anda.

Keyword

1-Debt Consolidation- 3 ribu keyword (3 group kempen)
2-DUI Lawyer- 1 ribu keyword (1 group kempen)
3-Mesothelioma -1 ribu keyword ( 1 group kempen)
4-Medical Billing And Coding- 1 ribu keyword (1 group kempen)

yang paling penting sekali,harga bid untuk 6 ribu keyword ni adalah dibawah $0.10.:rolleyes:Jadi memang berbaloi untuk memaksimumkan ROI Adsense anda.

1-Adakah anda berminat jika saya tawarkan kan keyword2 ini.

2-Jika berminat,brapakah harga jualan yang saye patut letak untuk keyword2 nie....

saya berminat, bpe rega nyer?
 

nandoi

freshman
Joined
Feb 22, 2009
Messages
374
Points
0
ko jual panduan nk ysm dulu la. tak paham aku

:p jual murah dahla
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
jual rm10 jek jek..hehe
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
kalau nk review dari saya, bgtau yek..saya nk booking..hehe
 

pintoo

freshman
Joined
Aug 22, 2007
Messages
177
Points
16
Saya berminat yg FREE.:) PM me. TQ

** kalau nk jual RM10 bole consider gak.
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
aku berminat...bagus la kalo dah filter mane2 keyword yang mahal dibuang, amik bawah seposen je...

utk org yg xde masa nak wat filtering tu, elok la beli.
 
Status
Not open for further replies.
Top