6 Perkara Penting Yang Perlu Anda Tahu Mengenai Lazada, Shopee, Lelong & 11street!

Joined
Apr 25, 2018
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
30
Offline
#1
1. 100% online! Anda tak perlu menyewa kedai fizikal yang berharga RM5000 sebulan untuk buat sales. Asal posmen boleh sampai di rumah anda pun dah cukup.

2. Anda boleh dropship atau pre-order di marketplace ini. So tidak perlu pegang stok pun xapa.

3. Anda tak perlu bayar dulu baru jualan masuk. Anda hanya bayar jika produk anda terjual. Malah di Shopee, anda tak perlu bayar seposen pun kalau produk anda terjual. 100% PERCUMA!

4. Anda tak perlu nak berbalas whatsapp dengan pelanggan. Notifikasi jualan dihantar ke email anda. So tak perlu nak melayan karenah pelanggan.

5. Anda tak perlu ke seminar beribu-ribu ringgit hanya untuk belajar copywriting di Facebook bagi menarik minat pelanggan!

6. Malah, anda juga tak perlu belajar bagaimana untuk close sales dan lain2
.
.
Best tak?
.
Seriously, ini sememangnya tempat untuk anda menjual produk anda samaada secara part time atau jika anda mempunyai perniagaan sendiri.

BTW, siapa tak tahu Lazada, Shopee, 11street dan Lelong kan? Takkan anda masih tak mahu menjadi salah seorang yang merebut peluang di sini?
.
Jika serious "NAK", klik jer link untuk full detail ;)

http://bit.ly/2qO51iu
http://bit.ly/2qO51iu
http://bit.ly/2qO51iu
 
Top