Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

Joined
Nov 30, 2019
Messages
32
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#4
Joined
Nov 8, 2019
Messages
29
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#9
Banyak kebaikan yang akan kita dapat bila TM memilih untuk buat stand alone ni. Telco lain lebih memilih untuk non stand alone je sebab murah nak implement.. just upgrade 4G yg sedia ada.
so if kos buat murah mesti nanti charge customer pun lebih murah kan? better pakai telco lain punya 5g
 
Joined
Aug 28, 2017
Messages
38
Likes
0
Points
6
Offline
#15
Ko tgok maxis, maxis guna fiber tm pastu diorang buat servis murah. Ada elok ke line diorang? Sama je teruk dia. Baik ko bayar harga yg berbaloi dgn servis
tak blh buat perbandingan mcm tu...sy dah pki tm bertahun2, internet service ia kira baik, lancar dan cepat...sy rasa apa yg sy byr setanding dgn service yg sy terima...
 
Joined
Feb 10, 2018
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
21
Offline
#19
kan...kita bukannya cakap saja saja cuma bukti dah banyak. macam zaman streamyx dulu
sebab aku pengguna streamyx la aku cakap. pernah internet aku down smpai 4 hari. mintak diorang dtang ,team 1st tu tgk check kabel luar. pastu cakap oh tu bkn part diorg. team lain akan datang .pastu tggu lagi berhari. konon servis withn 24hours. mana ada weiii
 
Joined
Feb 10, 2018
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
21
Offline
#20
Ko tgok maxis, maxis guna fiber tm pastu diorang buat servis murah. Ada elok ke line diorang? Sama je teruk dia. Baik ko bayar harga yg berbaloi dgn servis
aku malas nk hentam maxis sbb tak ada pengalaman guna. umobile pernah kejap. bagi aku okay telco mampu milik,student ramai pakai.tapi line suma bagus.
 
Top