Luar Negara 5g lombong arang

Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#21
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#22
patutnya kerjasama jela dengan tm ni nak jugak buat sendiri. Tak faham sis
Kalau buat sendiri pun sis, bila nak mulanya. alau dpd awal lagi dulu dah buat infra, x de susahnya skrg ni, n tak lupa juga internet fiber tu nk kena tumpang org lain punya sis huhu
 
Joined
Nov 22, 2019
Messages
40
Likes
0
Points
6
Age
25
Offline
#23
bukan maxis je. digi, celcom pun sama jugak haih
aku ni kira semua telco dah guna, pasal aku ni berpindah2 negeri, asyik ade je yg x kene dgn line tepon aku. last2 aku guna unifi mobile sbb kt rumah parent aku guna unifi, mmg helok sangat lah line dia, unifi mobile pun sama. mmg chantekkk ah
 
Joined
Nov 22, 2019
Messages
40
Likes
0
Points
6
Age
25
Offline
#24
Kalau buat sendiri pun sis, bila nak mulanya. alau dpd awal lagi dulu dah buat infra, x de susahnya skrg ni, n tak lupa juga internet fiber tu nk kena tumpang org lain punya sis huhu
guna tm punya fiber pun asyik masalah maxistu. buat sendiri je la lepas ni, semua bergantung harap je.
 
Top