Luar Negara 5g lombong arang

Nur Sulehah

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
55
Points
6
Wow! Hebatnya teknologi 5G ni, mmg dpt memudahkan kehidupan kita org la weiii
 

Puspawati

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
51
Points
6
Wow! Hebatnya teknologi 5G ni, mmg dpt memudahkan kehidupan kita org la weiii
Betul la tu, dgn adanya teknologi 5G, perlombongan dh jadi lebih pintar, selamat dan bersih... Bilakah Malaysia blh buat mcm ni?
 

Zati Awanis

freshman
Joined
Sep 1, 2017
Messages
69
Points
6
Age
24
Betul la tu, dgn adanya teknologi 5G, perlombongan dh jadi lebih pintar, selamat dan bersih... Bilakah Malaysia blh buat mcm ni?
tunggu je, skrg pun telco2 semua ada jalankan bnyk kes kt langkawi utk 5g ni. kena test dulu baru boleh bagi pengguna guna
 
Last edited:

Fatin Nabilah

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
42
Points
8
Age
29
tunggu je, skrg pun telco2 semua ada jalankan bnyk kes kt langkawi utk 5g ni. kena test dulu baru boleh bagi pengguna guna
tapi dlm bnyak2, aku rasa tm lagi efficient, sbb dorang je yg guna stand alone. x bercampur dgn 4g network. itu yg lagi efisen.
 
Last edited:

never11never

freshman
Joined
Jun 25, 2011
Messages
17
Points
1
Last edited:

never11never

freshman
Joined
Jun 25, 2011
Messages
17
Points
1
tapi dlm bnyak2, aku rasa tm lagi efficient, sbb dorang je yg guna stand alone. x bercampur dgn 4g network. itu yg lagi efisen.
tapi asal telco lain still buat non stand alone? ini tm je buat stand alone, kang org kata monopoli la apa la
 
Last edited:

never11never

freshman
Joined
Jun 25, 2011
Messages
17
Points
1
betol tu, line telco lain mmg lah lambat x stable, nk main game pon susah
maxis fiber selalu block certain websites tau tu yg skrg pun aku mmg guna unifi dah, x sabar nak guna 5g pula muehehehe
 
Last edited:

catwang90

junior
Joined
Aug 29, 2011
Messages
162
Points
18
maxis fiber selalu block certain websites tau tu yg skrg pun aku mmg guna unifi dah, x sabar nak guna 5g pula muehehehe
Aku perasaan juga, Maxis selalu block line tu kan, saya tinggal kat Cheras selalu line tu tak kuat sgt
 

meijimeijiji

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
84
Points
6
maxis fiber selalu block certain websites tau tu yg skrg pun aku mmg guna unifi dah, x sabar nak guna 5g pula muehehehe
Mmg, maxis selalu block certain website, game tu tak boleh main dan byk maklumat tak dpt cari sbb Maxis, nak tukar ke Telco lain lah
 

ahmadalbabxx12

freshman
Joined
Jan 8, 2020
Messages
53
Points
6
Age
25
Mmg, maxis selalu block certain website, game tu tak boleh main dan byk maklumat tak dpt cari sbb Maxis, nak tukar ke Telco lain lah
kenapa eh dia block mcm tu? tapi saya baru pakai tm unifi, dia block jgk certain website. tapi lama lama dah ok
 
Top