Luar Negara 5g lombong arang

Joined
Sep 1, 2017
Messages
69
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#4
Betul la tu, dgn adanya teknologi 5G, perlombongan dh jadi lebih pintar, selamat dan bersih... Bilakah Malaysia blh buat mcm ni?
tunggu je, skrg pun telco2 semua ada jalankan bnyk kes kt langkawi utk 5g ni. kena test dulu baru boleh bagi pengguna guna
 
Last edited:
Joined
Aug 28, 2017
Messages
44
Likes
1
Points
8
Age
29
Offline
#5
tunggu je, skrg pun telco2 semua ada jalankan bnyk kes kt langkawi utk 5g ni. kena test dulu baru boleh bagi pengguna guna
tapi dlm bnyak2, aku rasa tm lagi efficient, sbb dorang je yg guna stand alone. x bercampur dgn 4g network. itu yg lagi efisen.
 
Last edited:
Joined
Jun 25, 2011
Messages
17
Likes
0
Points
1
Offline
#6
Last edited:
Joined
Jun 25, 2011
Messages
17
Likes
0
Points
1
Offline
#7
Last edited:
Joined
Jun 25, 2011
Messages
17
Likes
0
Points
1
Offline
#8
tapi dlm bnyak2, aku rasa tm lagi efficient, sbb dorang je yg guna stand alone. x bercampur dgn 4g network. itu yg lagi efisen.
tapi asal telco lain still buat non stand alone? ini tm je buat stand alone, kang org kata monopoli la apa la
 
Last edited:
Joined
May 11, 2011
Messages
70
Likes
0
Points
6
Offline
#16
maxis fiber selalu block certain websites tau tu yg skrg pun aku mmg guna unifi dah, x sabar nak guna 5g pula muehehehe
Mmg, maxis selalu block certain website, game tu tak boleh main dan byk maklumat tak dpt cari sbb Maxis, nak tukar ke Telco lain lah
 
Joined
Jan 8, 2020
Messages
53
Likes
0
Points
6
Age
25
Offline
#17
Joined
Jan 8, 2020
Messages
53
Likes
0
Points
6
Age
25
Offline
#19
Mmg, maxis selalu block certain website, game tu tak boleh main dan byk maklumat tak dpt cari sbb Maxis, nak tukar ke Telco lain lah
kenapa eh dia block mcm tu? tapi saya baru pakai tm unifi, dia block jgk certain website. tapi lama lama dah ok
 
Top