5 Website Untuk Di Jual

Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#1
5 website nak jual... jemput tgk dulu..

1. http://www.freetopapp.com/ - cancel
Autoblog
Expired - 14-feb-2013

2. http://www.weeklylatestnews.com/ - RM400 (nego)
Autoblog
Expired - 05-may-2013

3. http://halizaboutique.com/ - RM200 (fixed)
Shoppingcart
Expired - 12-oct-2013

4. http://www.e-hartanah.com/ - SOLD
Expired - 29-jun-2013

5. http://www.e-hartanah.info/ - RM300
Expired - 29-Jun-2013

Masalah teknikal pada website imabiz akan support secara percuma...

contact :
kedaicyber at yahoo.com
facebook.com/imabiz
 
Last edited:
Joined
Dec 15, 2012
Messages
3
Likes
0
Points
0
Offline
#2
Maksudnya kat sini.. Awak dah ada template utk bisnes.. Cuma perlu detail dr pembeli utk letakkan info pd template website tersebuta ya?
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#3
Maksudnya kat sini.. Awak dah ada template utk bisnes.. Cuma perlu detail dr pembeli utk letakkan info pd template website tersebuta ya?
tak berapa nak paham... imabiz nak jual website seperti di atas.. so.. kalau yang website shoppingcart imabiz akan setting ikut detail yang awak berikan.. terima kasih..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#7
4 website masih ada... jemput tgk dulu..

1. http://www.freetopapp.com/ - RM400 (nego)
Autoblog
Expired - 14-feb-2013

2. http://www.weeklylatestnews.com/ - RM400 (nego)
Autoblog
Expired - 05-may-2013

3. http://halizaboutique.com/ - RM200 (fixed)
Shoppingcart
Expired - 12-oct-2013

4. http://www.e-hartanah.com/ - SOLD
Expired - 29-jun-2013

5. http://www.e-hartanah.info/ - RM700 (nego)
Expired - 29-Jun-2013

Masalah teknikal pada website imabiz akan support secara percuma...

contact :
kedaicyber at yahoo.com
facebook.com/imabiz
 
Joined
Dec 23, 2012
Messages
225
Likes
0
Points
0
Offline
#8
Jual website sekali dgn tukar email dan maklumat kepada pemilik baru ke bro?
Skali dgn domain dan hosting...
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#13
kalau beli website ni, dapat suma system skali la kan?
ya betul... semua siap domain n hosting.. tinggal tukar hak milik dan boleh guna.. imabiz akan ajar manage kalau tak tahu.. teknikal problem imabiz akan support..
 
Top