#4 : Marketing / Trafik

Joined
Sep 2, 2011
Messages
141
Likes
0
Points
16
Offline
#61
Salam semua..rasa macam nak mencelah,hehe,sebenarnya saya asyik intai aje thread nie tp rasa semacam maklumlh newbie yang tahap baby dalam industri IM nie.
Terimakasih atas tips dalam menjalin relationship tu..saya tak nafikan semua itu amat penting babkata jangan bila dah'terdesak' baru nak berkawan.Betul tak?

Network+product=$$
Network+good relationship+produk=$$$$ + friendship

Formula IM yang TERBAIK!!!...dan harus diikuti oleh semua warga WC terutamanya saya sendiri..hehe,INSYAALLAH.
 
Joined
Dec 11, 2011
Messages
379
Likes
6
Points
18
Offline
#63
Selain kepentingan traffic, kekuatan sales page perlu juga..klau ada review atau testimoni lebih padu sales nya
 
Top