3 Tips Menjadi Super Affiliate & Menjana Komisen Yang Lumayan.

azidah

Newbie
Joined
Aug 9, 2009
Messages
146
Points
18

Xuwryn Extreme

freshman
Joined
Oct 20, 2012
Messages
73
Points
6
Terima kasih atas info hebat ini!

Saya akan melancarkan program Affiliate pada minggu hadapan.

Harap rakan semua dapat KLIK link dibawah berkaitan 'Extreme Energy Coffee' & berikan komen berkenaan produk & syarikat.

Terima kasih.. :)
 

azidah

Newbie
Joined
Aug 9, 2009
Messages
146
Points
18

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Terima kasih atas info hebat ini!

Saya akan melancarkan program Affiliate pada minggu hadapan.

Harap rakan semua dapat KLIK link dibawah berkaitan 'Extreme Energy Coffee' & berikan komen berkenaan produk & syarikat.

Terima kasih.. :)
affiliate PPL ke PPS bro ?? hhe
 

azidah

Newbie
Joined
Aug 9, 2009
Messages
146
Points
18
Link ni bertujuan untuk memberi penerangan berkenaan produk & syarikat..
So, boleh faham tentang kekuatan syarikat & potensi produk sebelum menyertai program.. :)
...IC. saya nampak pic chess, terus je tercengang. apa kaitan chess dan coffee...haha... sorry :">
 

Xuwryn Extreme

freshman
Joined
Oct 20, 2012
Messages
73
Points
6
...IC. saya nampak pic chess, terus je tercengang. apa kaitan chess dan coffee...haha... sorry :">
azidah.. tu gambar jer.. hehehe..
cubalah explore details kt menu bar di ruang tepi..
ada details tentang produk & company.. :)
 

Xuwryn Extreme

freshman
Joined
Oct 20, 2012
Messages
73
Points
6
haha... wokeh!
Salam semua...

Maaf kerana lambat nak sampaikan good news. Sibuk menguruskan event malam ni.. fuhh..

Malam ini syarikat saya, BYG Worldwide Berhad akan buat Pelancaran Produk terbaru iaitu Extreme Energy Coffee.
Bertempat di PGRM Cheras, Dewan Tun Perak, bermula pukul 8.15pm.

Sidang Media juga diadakan & media yang telah confirm datang ialah TV3, RTM, NTV7, TV9, Utusan Malaysia, KOsmo, Harian Metro, NSTP & beberapa majalah lain.

Setelah sidang media selesai, slot Perkongsian Peluang Perniagaan bersama BYG Worldwide Berhad akan dijalankan.
Anda semua disini saya JEMPUT KHAS untuk hadir. Makanan disediakan.

Harap dapat hadir. Nanti boleh call/sms saya sebelum 6pm untuk saya booking tempat.

Maaf lambat info ye.. :)

Xuwryn Jalil
Hp: 012.6960653 / 019.7047214
Email: [email protected]
 

farhan5309

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
158
Points
16
Pilihlah harga produk yg mampu beli. Memilih affiliate yg mempunyai yg terlalu tinggi harganya bukan lah caranya untuk mendapat keuntungan besar :)
 
Top