$3 sahaja - Teknik Tingkatkan Traffik dan jumlah subscriber (berdasarkan pengalaman)

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
subscriber hari ini bertambah lagi, terima kasih kepada anda semua, tanpa anda siapalah saya
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
sebelum membeli...boleh saya tahu apa sebenarnya isi kandungannya??? dan bagaimana testimonial pembeli...boleh refund??
ada 3 perkara dibincangkan :
-Tarik trafik
-Teknik Tingkatkan Subscriber (bukan buat subscriber exchange seperti sesetengah blogger)
-Beberapa idea untuk menjana pendapatan dengan blog

Dan yang lebih penting, semua tu berdasarkan pengalaman saya sendiri.

Anda boleh lihat jumlah subscriber saya sendiri untuk bukti. Kalau nak saya tunjukkan secara live pun boleh.
Contact YM, dan saya akan akses komputer anda dan tunjukkan data tersebut.

Dari segi pendapatan, tak mahu tunjuk, cukuplah sebelum ni dah pernah tunjuk. Anda boleh lihat kat blog saya, www.rajakamil.biz, boleh cuba cari di sana. Lagi pun, sikit je, apa nak heboh :D

Trafik, boleh tgk kat bawah. Kalau ikutkan secara purata, melebihi 300. Tapi, saya play safe, saya cakap 300 saje sebulan.




Tentang refund, pihak Raja Kamil, menawarkan refund 1 tahun.
Anda boleh claim refund anda setelah 10 bulan mencuba teknik ini.
 
Last edited:

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
jawapan di atas


Saya buat selama 10 bulan dan dapat hasilnya. Nanti kalau tak buat syarat macam tu, suka suki je refund. Cuba tak lagi, apa tak lagi... :)

Anyway, cara untuk tarik trafik tu, tidak menggunakan cara korban niche*

Maksudnya, sesebuah blog tu, sanggup berpaling tadah daripada niche asalnya kerana terlalu desperate ntuk dapatkan trafik. Jadi, anda tidak perlu risau, jika ikut cara saya, anda tidak perlu korban niche blog anda.
 
Last edited:

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
@interfada
@aziani @SpaRk-aZuMi
@kasimo
@abdfatah
@nemesis_5425
@Orenz
@Prince of Andalus
@wawwi.com
@ammbiz
@ERA_SIBER
@aks
@moonwalker
@iluvsuperstore.com
@jokerkolo
@kalamharta
@azran
@sementkus
@Oracle
@ilhamputra
@srijatimas
@izzatz13
@hulkcamp
@modzli
@ilzaf
@lanchini
@budakpandai
@hmjebat
@budihacker
@bluedianthus

PM telah dihantar :)
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
@Kasyidi
@muhaimin
@yoji
@yuzmir

Saya akan send PM nanti, tunggu batch bro penuh dulu :)
 

puteriseroja

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
32
Points
0
salam,

oder saya satu ah.
 

ajisaziz

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,383
Points
36
roger..roger
aku nak jugak

Transfer Funds to Other CIMB Accounts Acknowledgement
Ref No. : 92777234
Transaction Status : Successful
Payment Alert SMS status : -
Transferred From : 01110000497209
Account Type : Savings Account-i
Transferred To : 12130066096528 Add to Favor List
Beneficiary Name : RAJA MOHD KAMIL BIN RAJA ROSLI
Transferred Amount : RM 10.00
Email Alert : [email protected]
Available Balance : teka la kalau berani..
Remarks : Aku Seorang Blogger Purchase
Transaction Date, Time : 13-Nov-2009 22:25:24 PM

This is a computer generated receipt and no signature is required
 

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
35
batch skg xpenuh lagi kan.. book satu.. =) nnt saya wat payment bro..
 

ajisaziz

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,383
Points
36
batch skg xpenuh lagi kan.. book satu.. =) nnt saya wat payment bro..
bro..
sebenarnya aku pon baru perasan
dah takde lagi batch2 dah
sebab sale rm10 dibukak kepada 500 pertama
banyak lagi tempat tuh
order je kat web jualan bro rk
dapat link donlod kat situ je
 

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
35
gtu ek.. saya tengok kat first post da jer lagi by batch huu
neway.. thanks.. its ok..tgh wat payment
 

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
35
Bro RK.. payment gna Paypal buleh?? website bank kat M'sia ni cam sengal jer..(tenet prob kot) hehe tp paypal leh pla bukak..
Nak paypal address..PM ok..TQ
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
buat masa ni tak terima paypal bro :(
ada prob sikit
 

silentkiller

Newbie
Joined
Oct 29, 2009
Messages
232
Points
16
erm nak tanya skit..
benda ni kan utk tarik trafik blog..
kalau untuk adsense for domain leh tak?
maaf le kurang paham..
 

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
35
Top