$3 sahaja - Teknik Tingkatkan Traffik dan jumlah subscriber (berdasarkan pengalaman)

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
34
Offline
#1
PENGUMUMAN : Secara rasminya, pengurusan www.akuseorangblogger.com telah diambil alih oleh Sr. Azuan. Walaubagaimanapun, qualiti produk tidak terjejas malah ditambah baik. Harap maklum

--~~--~~--~~--
Salam hormat;

Saya ingin mendedahkan satu rahsia bagaimana anda dapat tingkatkan traffik blog anda.

Traffik

Ramai yang bertanya kepada saya, bagaimana hendak meningkatkan traffik blog mereka.
Bila saya tanya kepada mereka, tahu kan bertapa pentingnya trafik kepada blog?
Mereka pun tidak pasti. Tanyalah kepada sesiapa sahaja, apakah kepentingan trafik pada satu-satu laman web.

Banyak.

Dengan trafik yang tinggi, anda boleh jadikan blog anda sumber income.

Subscriber
Jika anda melawat, blog rajakamil.biz, anda akan dapati bahawa blog saya telah mendapat jumlah subscriber yang agak tinggi bagi sebuah blog yang bukan niche hiburan.

Alhamdulillah, meningkat lagi jumlah subscriber
Lihat video di bawah


Jadi, apakah rahsianya?
Ha, saya akan dedahkan semua rahsia ini di dalam produk ini nanti.

Lihat jumlah terkini subscriber blog saya,


Menjana Pendapatan
Tak kurang juga yang bertanyakan saya, bagaimana nak menjana pendapatan dengan blog?

Sebelum saya teruskan, saya tidaklah sehebat www.problogger.net atau www.theinventorysoftware.com . Pendapatan bulanan saya daripada blog, hanya cukup untuk bayar dedicated server sahaja.

Jadi, bukanlah sesuatu untuk dibanggakan. Namun, saya kongsikan juga rahsia ini, kepada anda.

Mana tidaknya, ada yang cakap kat saya, "RK, bagitahulah saya, cara untuk menjana pendapatan dekat blog. At least dapat bayar domain dan hosting cukuplah".


Harga
Sempena hari lahir isteri saya dan bulan kelahiran anak kedua saya (insya Allah), harga bagi produk ini adalah $3 atau RM10 sahaja.

Tawaran ini adalah khas untuk 500 orang sahaja.......

Reply pada thread ini jika anda berminat untuk mendapatkannya.

Ops
Jualan belum dibuka lagi, ianya akan dibuka pada 11 November 2009 jam 11:59 PM

Tempah sekarang !
reply pada thread, inbox saya dah full

$3 atau RM10 sahaja (terhad untuk 50 orang pertama)​

Batch Pertama (PM sent, SILA CEK)
interfada, aziani, SpaRk-aZuMi, kasimo, abdfatah, nemesis_5425, Orenz, Prince of Andalus, wawwi.com, ammbiz
Batch Kedua (PM sent, SILA CEK)
ERA_SIBER, aks, moonwalker, iluvsuperstore.com, jokerkolo, kalamharta, azran, sementkus, Oracle, ilhamputra
Batch Ketiga (PM sent, SILA CEK)
srijatimas; izzatz13; hulkcamp; modzli; ilzaf; lanchini; budakpandai; hmjebat; budihacker; bluedianthus
Batch Keempat
Kasyidi; muhaimin; yoji; yuzmir; puteriseroja; fathaz; maranello_84; pedagangIT; mfauzi; raffy anda ?
Terima Kasih Kepada Semua Yang Berminat Untuk Dapatkan Produk ini.
Saya mengalami masalah untuk akses WC beberapa hari ini.
Justeru, pembelian boleh dibuat di

Sebagai tanda mohon maaf, harga RM10 saya akan kekalkan untuk 500 pembeli pertama... (tinggal 430 tempat lagi)​
 
Last edited:
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,104
Likes
5
Points
38
Offline
#10
Salam hormat;

Saya ingin mendedahkan satu rahsia bagaimana anda dapat tingkatkan traffik blog anda.

Traffik

Ramai yang bertanya kepada saya, bagaimana hendak meningkatkan traffik blog mereka.
Bila saya tanya kepada mereka, tahu kan bertapa pentingnya trafik kepada blog?
Mereka pun tidak pasti. Tanyalah kepada sesiapa sahaja, apakah kepentingan trafik pada satu-satu laman web.

Banyak.

Dengan trafik yang tinggi, anda boleh jadikan blog anda sumber income.

Subscriber
Jika anda melawat, blog rajakamil.biz, anda akan dapati bahawa blog saya telah mendapat jumlah subscriber yang agak tinggi bagi sebuah blog yang bukan niche hiburan.

Jadi, apakah rahsianya?
Ha, saya akan dedahkan semua rahsia ini di dalam produk ini nanti.

Lihat jumlah terkini subscriber blog saya,


Menjana Pendapatan
Tak kurang juga yang bertanyakan saya, bagaimana nak menjana pendapatan dengan blog?

Sebelum saya teruskan, saya tidaklah sehebat bro Rohaizad dan Wanmus. Pendapatan bulanan saya daripada blog, hanya cukup untuk bayar dedicated server sahaja.

Jadi, bukanlah sesuatu untuk dibanggakan. Namun, saya kongsikan juga rahsia ini, kepada anda.

Mana tidaknya, ada yang cakap kat saya, "RK, bagitahulah saya, cara untuk menjana pendapatan dekat blog. At least dapat bayar domain dan hosting cukuplah".


Harga
Sempena hari lahir isteri saya dan bulan kelahiran anak kedua saya (insya Allah), harga bagi produk ini adalah $3 atau RM10 sahaja.

Tawaran ini adalah khas untuk 50 orang sahaja.......

Reply pada thread ini jika anda berminat untuk mendapatkannya.

Ops
Jualan belum dibuka lagi, ianya akan dibuka pada 11 November 2009 jam 11:59 PM

Tempah sekarang !
reply pada thread, inbox saya dah full

Group Pertama
Dahsyat! RK nya web biz delevop start bulan 2.

Skunk ranking alexa dah 500 K, PR 2 dan Yang penting sekali subscribe dah beribu riban. So, AJ Tempah satu!

Bab trafik2x memang AJ minat. Order 1. :D

Wajib2x :)

PM AJ ye. A.S.A.P :D
 
Top