25 FORUM berkualiti di Malaysia yang boleh anda join untuk cari traffic

Joined
May 28, 2009
Messages
374
Likes
2
Points
18
Offline
Perkongsian menarik! untuk dpt trafik yang terbaik perlu kena dengan niche forum tersebut. sebagai contoh kalau kita nak tarik pelanggan ke web kereta, lebih afdhal kalau kita post ke forum automobildan sebaliknya.
 
Joined
May 18, 2007
Messages
150
Likes
0
Points
16
Age
43
Offline
Fuhh...memang gempak! Saya sekarang dapat income dari forum WC dan facebook. Lepas ni kalu dah join 25 forum tu macamana agaknya income saya ek..pakcik kayo!!!! Yang penting skill berforum..he!he!:D

Terima kasih yang tak terhingga pada Blackrosezy yang share benda ni..moga panjang umur murAH REZEKI!!!;)
 
Joined
Aug 14, 2015
Messages
11
Likes
0
Points
1
Age
39
Offline
Terima kasih di atas infor yang sangat berguna


sesama :) Aku bukan apa, aku nak tunjuk cara yang betul untuk buat affiliate marketing, adsense, iklan dan lain-lain untuk semua orang.Lepas ni banyak lagi article yang menarik akan menyusul - langkah demi langkah Affiliate Marketing, 1000 blog vs 1 blog, dll.Apa yang penting korang check je laman web ni - thebedbugs.net setiap hari, InsyaAllah, kalau nasib korang baik, akan muncul article setiap hari.

P/S : Jangan lupa letak comment lepas baca article, kalau korang link back ke url aku lagi bagus.Baru semangat aku nak dedahkan macam-macam teknik.Chaos!
 
Top