25 FORUM berkualiti di Malaysia yang boleh anda join untuk cari traffic

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,352
Points
38
dah lama aku cari benda ni.... tq...

dah dua kali ko bagi aku maklumat yang membantu
 

blackrosezy

freshman
Joined
Sep 2, 2008
Messages
48
Points
8
Age
40
sesama :) Aku bukan apa, aku nak tunjuk cara yang betul untuk buat affiliate marketing, adsense, iklan dan lain-lain untuk semua orang.Lepas ni banyak lagi article yang menarik akan menyusul - langkah demi langkah Affiliate Marketing, 1000 blog vs 1 blog, dll.Apa yang penting korang check je laman web ni - thebedbugs.net setiap hari, InsyaAllah, kalau nasib korang baik, akan muncul article setiap hari.

P/S : Jangan lupa letak comment lepas baca article, kalau korang link back ke url aku lagi bagus.Baru semangat aku nak dedahkan macam-macam teknik.Chaos!
 

abgsabah

freshman
Joined
Jun 27, 2007
Messages
725
Points
16
Jangan ingt kita je.. kt luar tu rupanya bnyk lg komuniti yg kita bole join...
 

baloot

Senior
Joined
Jan 19, 2007
Messages
923
Points
18
thanks byk2 bro..
1st sekali sblm aku join n lepak lama2 kat forum tu, aku akan cek alexa ranking forum tu...
kalau under 200k ok la, bole lepak2... hehe..
 

myarsenal

freshman
Joined
Feb 12, 2009
Messages
80
Points
0
so apalagi kaki2 forum... kite serbu forum2 nih... jgn smpi x larat nk layan sudah ler...

btw thanks 4 sharing this info
 
Top