25 FORUM berkualiti di Malaysia yang boleh anda join untuk cari traffic

Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,330
Likes
0
Points
38
Offline
#2
dah lama aku cari benda ni.... tq...

dah dua kali ko bagi aku maklumat yang membantu
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
48
Likes
1
Points
8
Age
39
Offline
#3
sesama :) Aku bukan apa, aku nak tunjuk cara yang betul untuk buat affiliate marketing, adsense, iklan dan lain-lain untuk semua orang.Lepas ni banyak lagi article yang menarik akan menyusul - langkah demi langkah Affiliate Marketing, 1000 blog vs 1 blog, dll.Apa yang penting korang check je laman web ni - thebedbugs.net setiap hari, InsyaAllah, kalau nasib korang baik, akan muncul article setiap hari.

P/S : Jangan lupa letak comment lepas baca article, kalau korang link back ke url aku lagi bagus.Baru semangat aku nak dedahkan macam-macam teknik.Chaos!
 
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,061
Likes
1
Points
36
Offline
#6
Terime kasih yew bro sebab kongsikan info nie.Menarik sekali....he.he.he.:rolleyes:
 
Joined
Jun 27, 2007
Messages
718
Likes
0
Points
16
Offline
#9
Jangan ingt kita je.. kt luar tu rupanya bnyk lg komuniti yg kita bole join...
 
Joined
Jan 19, 2007
Messages
913
Likes
2
Points
18
Offline
#15
thanks byk2 bro..
1st sekali sblm aku join n lepak lama2 kat forum tu, aku akan cek alexa ranking forum tu...
kalau under 200k ok la, bole lepak2... hehe..
 
Joined
Feb 12, 2009
Messages
79
Likes
0
Points
0
Offline
#18
so apalagi kaki2 forum... kite serbu forum2 nih... jgn smpi x larat nk layan sudah ler...

btw thanks 4 sharing this info
 
Joined
Feb 13, 2009
Messages
311
Likes
0
Points
18
Offline
#20
Traffic...traffic...traffic..
yang tu aku slalu dgr...
maksudnya...traffic sagt pntg dalam IM
 
Top