200 backlink 150.USD.Dollar

muchio

freshman
Joined
Dec 1, 2008
Messages
85
Points
6
bro nak tanya jika sy ada social bookmarks sebanyak:

pr9=1
pr8=11
pr7=6
pr6=9
pr5=25
pr4=24
pr3=20
pr2=5
pr1=4

jadi ada 105 social bookmarks pr1-pr9..agak2 bape pr site sy akan naik..?
trimas bro..

p/s:maaf TT tumpang pertanyaan disini..

hanya google jer yg taw..sedangkan algorithm google yg sbnar2nye pn takderr sape yg taw :) itu trade secret memang google xkn bgtaw, even matt(google representative) x dedahkan macam mana kiraan PR ni walaupun didesak..tp kalau nk taw bile google update PR itu masih boleh diagak la..ada yg cakap setiap 3,4 bulan based on prove n ade jugak yg cakap setiap masa google update n ini yg aku percaye..sebab melibatkan content..

kalau selalu update content,bot2 google selalu la dtg..trafik naik, and kalau google rase nk naikkan pr, naik la..
by the way x silap last time google update pr bulan 4 lepas so mungkin next update bulan ni atau bulan depan:rolleyes:
 

MyIkhtiar

freshman
Joined
Mar 19, 2009
Messages
956
Points
18
Terhibur aku baca thread ni..
gini lah dik..

kau download ebook ini..
from killer building.. abg boy bersahaje..

http://rezamohyin.net/download-sekarang/

lengkap apa itu backlink, apa itu PR dan mungkin kau akan lebih jelas lagi..
kene mantapkan asas.. jangan terburu2..
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
hahaha kesian TT kne toche kat sini.ngee
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
sokong bro interfada...tpi serius kdg² wat servis mmg penat. klu jual ebook amik duit je then sudah + support.hm...bru hbis wat servis onlywire fuhh. 6 jam total habiskan masa wat 36 akaun.fuhh...
 

FADZRI

Newbie
Joined
Oct 26, 2008
Messages
927
Points
18
Age
33
**lari tajuk..

PR web sy baru naik jadi PR1 . . . semalam

---
Truskan belajar Dik Aiman! Ciri2 IM tu da ade . :) sikit je lg untuk success
 

silentkiller

Newbie
Joined
Oct 29, 2009
Messages
232
Points
16
**lari tajuk..

PR web sy baru naik jadi PR1 . . . semalam

---
Truskan belajar Dik Aiman! Ciri2 IM tu da ade . :) sikit je lg untuk success

hehe..nak tanya sekali..
web bro tu di backlink kan ker?
berapa banyak backlink dan berapa tempoh naik pr1..
ops sori terbanyak tanya lak..hehe
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
huuu...huuu malunya!!!!!
sya mmg ptut tggu lagi 10 thun lah!!! :(

Xperlu malu. xsalah xbelajar :D

Keep making mistakes n you will learn something new.
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
huuu...huuu malunya!!!!!
sya mmg ptut tggu lagi 10 thun lah!!! :(


walaupun dah termalu. tp sebenarnya bagus. ko 14 tahun dah tau spot opportunity. ko rasa la kan ramai ke yg lagi tua 10 20 thn dr ko berani ke redah mcm ni? aku suke cara pembelajaran yg terbalik. tak tau pastu main redah dulu, pastu baru belajar.. hahaha :D

biasanya org yg belajar dulu, pastu bile nak buat mesti jd ragu2 la, xyakin bla bla bla..

so skrg ni ko dah dapat sebijik kat muka ko. sama ada ko give up atau ko amik ni sbgai challenge. kalo ko jdkan ni challenge, datang balik sini bukak wts bile ko da pandai.

you're 14 and sweet :p
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
walaupun dah termalu. tp sebenarnya bagus. ko 14 tahun dah tau spot opportunity. ko rasa la kan ramai ke yg lagi tua 10 20 thn dr ko berani ke redah mcm ni? aku suke cara pembelajaran yg terbalik. tak tau pastu main redah dulu, pastu baru belajar.. hahaha :D

biasanya org yg belajar dulu, pastu bile nak buat mesti jd ragu2 la, xyakin bla bla bla..

so skrg ni ko dah dapat sebijik kat muka ko. sama ada ko give up atau ko amik ni sbgai challenge. kalo ko jdkan ni challenge, datang balik sini bukak wts bile ko da pandai.

you're 14 and sweet :p

haha, tula tempat dah betul. cuma cara bermula dia salah. mungkin dikaburi oleh duit. biasalah tu. ikut kawan kot.habis RM6 buat iklan. tetapi kne toche.haha<<xbek aku gelakkn.

ne tau klu ko amik challenge ko jdi seseorang yg hebat ttg seo suatu masa nanti. insyaALLAH.

klu de malu sgt smpi xsgup berhadapan dengan wc lain, mst de tukar username :)
 

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
hang dah bernasib bek sb dpt jumpa wangcyber awal2.. aku dulu masa form 3 baru kenal apa tu affiliate (form2 baru tau guna komputer & internet tau)..

oh x tak lupa jugak time tuh aku bz sangat dengan projek2 "besar" bersama team wangrakyat.net dana10 dana2 & mcm2 lagi projek merapu tahap gaban... hahaha!

banyakkan ilmu dan praktik ... lebih2 lagi pasal IM banyak benda/peluang baru akan muncul .. :) gud luck.
 

tallbold

Senior
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,812
Points
38
takper aiman, esok anda boleh jadik ikon mcm abang banon, form 5 dah keluar produk sendiri, tanya laar abg banon, mungkin masa awal2 dahulu pun dia sudah jatuh dan bangun kembali
 

MrEmas

Newbie
Joined
Apr 12, 2009
Messages
3,073
Points
36
hang dah bernasib bek sb dpt jumpa wangcyber awal2.. aku dulu masa form 3 baru kenal apa tu affiliate (form2 baru tau guna komputer & internet tau)..

oh x tak lupa jugak time tuh aku bz sangat dengan projek2 "besar" bersama team wangrakyat.net dana10 dana2 & mcm2 lagi projek merapu tahap gaban... hahaha!

banyakkan ilmu dan praktik ... lebih2 lagi pasal IM banyak benda/peluang baru akan muncul .. :) gud luck.

saya umo 27/28 baru tahu pasal biz internet
skrg nak masuk 30 dah
 

SuperSonic

freshman
Joined
Feb 19, 2010
Messages
902
Points
16
huuu...huuu malunya!!!!!
sya mmg ptut tggu lagi 10 thun lah!!! :(

Hehe. comelnye. Relex lor. Just Go On. Aku nak start pun fikir 10 kali.

Why not, ko belajar & menjagar dengan aku.
Nanti aku share 'something', yang ko boleh by past kepala2 orang-orang yang back-kill.
Sampai orang tu tak berani nak kacau ko lagi.. >:)

Setakat 'orang tu' tahu method buat duit go to He**.... :))

Berapa sen 'orang tu' buat ye for a day????

Minat ke???
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
amaico ni baru from 2 hehe..
lek r.. aku time budak2 pun macam dia gk..

tp percayelah.. lg 2 - 4.. tahun apa akn jadi pada budak2 mcm ni..

bak kata org .. "kehidupan anda pada usia tua bermula pada usia remaja" ...
kalau zaman remaja duk merempit = zaman tua komform jadi penagih dadah..
klau zaman remaja duk pulun cari duit = zaman tuan komform peniaga yg berjaya hehe.. :D
 
Top