2 Permintaan Cadangan & Review

Joined
Sep 10, 2009
Messages
288
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Assalamualaikum semua,

Minta jasa baik rakan-rakan semua untuk:

1. Memberi cadangan/komen tentang laman web

http://www.e-toyol.com

dari segi kandungan, penyampaian dan design. Untuk pengetahuan semua, ini e-produk pertama saya jadi komen/pandangan rakan-rakan amatlah bermakna bagi saya.


2. Membuat Review tentang ebook

Untuk ini saya perlukan 10 sukarela untuk baca ebook tersebut dan memberi testimoni/review tentangnya. Ebook E-Toyol akan saya berikan percuma kepada semua 10 sukarela. Jika rakan-rakan berminat, boleh PM saya.

Terima kasih :)
 
Joined
Dec 31, 2007
Messages
4,279
Likes
0
Points
36
Offline
#2
saya berminat untuk review.
Saleletter tu okay je, senang faham tak keliru pon cuma ayat tu kasi power je. Biar membuak-buak semangat orang beli......... Macamana saya pon tak pasti.
 
Last edited:
Joined
Sep 10, 2009
Messages
288
Likes
0
Points
0
Offline
#7
terima kasih semua..:)

kasimo & fathaz, mintak korang PM sy email korang, thanks.
 

nandoi

freshman
Joined
Feb 22, 2009
Messages
373
Likes
0
Points
0
Offline
#9
Permintaan

Ubah lah SS tuh Fake Sangat nampak Pakai genarator ek!!! :p
 
Joined
Oct 4, 2008
Messages
919
Likes
0
Points
16
Age
34
Offline
#10
aduss2 penin aku da dua thread haha.. nak percaya mane satu?? keke
 

nandoi

freshman
Joined
Feb 22, 2009
Messages
373
Likes
0
Points
0
Offline
#11
Mintak TT buat perjelasan lah. ... .Mungkin SS aje FAKE. Ebook Okay...Review okay aje itrader ajae takdo....Tunggu lah TT bagi perjelasan...Utk kebaikan Bersama tak Gitu

(((((:)))))))))
 
Last edited:
Joined
Sep 10, 2009
Messages
288
Likes
0
Points
0
Offline
#13
Mintak TT buat perjelasan lah. ... .Mungkin SS aje FAKE. Ebook Okay...Review okay aje itrader ajae takdo....Tunggu lah TT bagi perjelasan...Utk kebaikan Bersama tak Gitu

(((((:)))))))))
Salam semua, memang SS tuh adalah untuk tujuan menaikkan semangat pembaca. Saya tak mention dalam tuh yang itu screenshot Adsense saya. Namun saya yakin dengan kandungan ebook tersebut, ia berdasarkan kajian yang kami buat sejak beberapa tahun. Testimoni yang saya paparkan adalah testimoni daripada pembaca sebenar. Maaf kalau buat semua tertanya-tanya.
 
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,341
Likes
2
Points
38
Offline
#15
Salam semua, memang SS tuh adalah untuk tujuan menaikkan semangat pembaca. Saya tak mention dalam tuh yang itu screenshot Adsense saya. Namun saya yakin dengan kandungan ebook tersebut, ia berdasarkan kajian yang kami buat sejak beberapa tahun. Testimoni yang saya paparkan adalah testimoni daripada pembaca sebenar. Maaf kalau buat semua tertanya-tanya.
tapi nape ada watermark E toyol.salu Orang Letak untuk PRove Itu Dia Punya.Penjelasan Bah.....
 
Joined
Sep 10, 2009
Messages
288
Likes
0
Points
0
Offline
#17
Maafkan saya di atas kelemahan sebab ini produk pertama saya. Saya akan perbetulkan dalam masa terdekat. Terima kasih di atas semua komen korang. Saya sangat hargai :)

Edited
Saya dah pon perbaiki website e-toyol.com. Minta korang semua review semula, kalau masih ada kelemahan, harap semua dapat maklumkan kepada saya. Terima kasih sekali lagi. :)
 
Last edited:

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#18
kata Patric Chan;
"If you want to success, follow the proven method. Forget about the self claimed guru. The one just know to talk not to do"

(lebih kurang gitu lah kot ayatnya)

- kalau TT nak saya review, boleh berikan kepada saya. Kalau bagus, saya beritahu, kalau tak bagus, saya diam-diam je. (kalau yg lain baca pos ni, kemudian nampak saya tak bagi review, tahu2 lah kenapa ye)
 
Joined
Oct 27, 2008
Messages
519
Likes
0
Points
18
Offline
#19
Maafkan saya di atas kelemahan sebab ini produk pertama saya. Saya akan perbetulkan dalam masa terdekat. Terima kasih di atas semua komen korang. Saya sangat hargai :)

Edited
Saya dah pon perbaiki website e-toyol.com. Minta korang semua review semula, kalau masih ada kelemahan, harap semua dapat maklumkan kepada saya. Terima kasih sekali lagi. :)
Bagus bro..sy mmg betul2 respek kt bro dgn attitude bro yg
mcm ni..tak pa bro, teruskan usaha dalam IM..still long way to go..
semoga bro berjaya di masa hadapan dan jadikan ni
sebagai pangajaran.

Sy faham, mungkin bro tak sedar yg benda bro dah buat
sesuatu benda yg salah.

But make sure if you done a mistake, don't make the same
mistake ever again.

Wa caya sama lu bro :)
 
Top