2 JUTA BLOG URL & LEBIH 3,400 .edu BLOG URL PERCUMAAA !!

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
Dalam ni ada lebih 2 juta wordpress blog url yang boleh korang komen & lebih 3,400 .edu wordpress blog url (file ini berasingan) ..

Code:
http://www.mediafire.com/?lumrj0vy9bu

Edit* :
Code:
http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=6nlggrkt5t

Code:
http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=yoehxv65jf

*File 2million.txt tu lambat sikit nak load. Pecah2 kan nanty :)

*Nak aku submitkan boleh just pm aje (free)

sila add ym ini --> hussein_afiq --> untuk maklumat lanjut :p

HAPPY BACKLINKING ! :D
 
Last edited:

fly2high

Senior
Joined
Aug 19, 2009
Messages
528
Points
18
fuh, dasat bro!, terima kasih banyak2, dah kurang cari listing, hehehe
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0

habiburrahman

freshman
Joined
Dec 14, 2008
Messages
627
Points
16
wat Database untuk RX bagus tak nie???

p/s : tak boleh donlod la pulak..bandwith limited..hehe
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
bro betul ke nak submit free ni? hehe :p
(terasa kurang percaya ni)

Aku ada banyak softawre yang boleh submitkan semua ni dengan satu klik aje .

Ie: scrapebox/ UWCS....

Tapi aku limitkan 4 base aje sebab banyak kerja :)
 

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
842
Points
18
Age
35
waaa...leh tlg submitkan comment2 ke? hebat tuh...sy wat asyik tak approve je....hahaha...leh tlg submitkan ke...huhu
 
Top