1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

sharemalaysia

Senior
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,219
Points
38
Mungkin saudara kita puji matsalleh NAK BAKAR semangat juang tuan sharemalaysia and team! Kita positif jek tuan dengan kata2 mcm nie..:)

p/s: Tahu tak ada mat kampung pedalaman malaysia boleh dapat USD2K sebulan dalam AMAZON? Tapi kalo gabung dengan TEKNIK PROVEN tuan sharemalaysia mungkin mat salleh pon jeling2 juga kot..NAK TAHU ? Klik jek SINI


Jom mari bergabung!! :D Buktikan orang Malaysia boleh pow AMAZON dan pow GOOGLE.
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
InshaAllah tuan satu M.O.U akan kita usahakan dalam masa terdekat ini...:D Saya perhebatkan lagi jentera serangan saya dari NOSHAHRUL IDLAN a.k.a MAT YO untuk membantu tuan sharemalaysia a.k.a LIONEL NUNEZ AYAM TAMBATAN JDT untuk terus mengaum dari team SELATAN TANAHAIR - TANAH TUMPAHNYA DARAHKU...:p

Jom mari bergabung!! :D Buktikan orang Malaysia boleh pow AMAZON dan pow GOOGLE.
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Jangan macam tue tuan. Pencapaian saya dalam AMAZON baru jek mula dan masih jauh lagi untuk sebaris dan duduk semeja dengan tuan sharemalaysia..:)

Cuma tiada yang MUSTAHIL untuk mencapai 10K hingga 20K USD SALES sebulan dari AMAZON jika KEPAKARAN sedia ada digabung dalam satu cara yang betul. Sebab kedua2 bidang ini memerlukan TRAFFIK yang TARGETTED baru SALES/KLIK berjaya diperolehi..:)

InshaAllah saya akan bergabung dengan tuan SHAREMALAYSIA untuk kebaikkan bersama...:)

p/s: Ayuh orang SELATAN TANAHAIR dari skuad HARIMAU SELATAN menggegar bukan sahaja STADIUM BUKIT JALIL untuk final F.A akan datang tapi cuba gegar STADIUM WEMBLEY di masa akan datang..:D

MrDisc dan Sharemalaysia bergabung meletop..huhu
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Maaf jika info ini menggangu pembacaan anda..

Sedikit informasi dari saya MrDisc mengenai produk tuan ShareMalaysia,

INFO : - Official THREAD saya untuk TAWARAN kepada WealthySenseCoaching dari tuan sharemalaysia a.k.a Zazali Nordin telah dibuka. Bagi yang berminat untuk GRAB WealthySenseCoaching dari saya, anda boleh rujuk - DISINI

p/s: AWAS! Tawaran saya adalah tawaran BERBAYAR kerana ianya berbentuk SERVIS yang telah saya ujikaji sepenuhnya dan PROVEN RESULTS telah dinyatakan di thread berkenaan.

p/p/s: Saya bukan nak PAWW (ulang 3x) duit anda saja2...TETAPI...Caj servis pada harga mampu milik tersebut dapat membuatkan anda terus FOKUS untuk kedua2 jenis produk iaitu ADSENSE+AMAZON sehingga berjaya sepertimana yang sedang saya MrDisc dan ShareMalaysia lakukan sehingga hari ini!
 

ABGZAI

junior
Joined
Aug 10, 2011
Messages
115
Points
0
MrDisc dan Sharemalaysia bergabung meletop..huhu

Harap dapat bergabung juga. gabungan 2 otai PROVEN yang kurang dikenali ini lebih boom resultnya.

Sy nampak 2 orang ni ikhlas mengajar newbie.

tak macam otai2 IM lain muncul ngn ebook la teknik flipping la tpi support hampeh.
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Takut sebenarnya bila org petik nama kita nie OTAI laa..PAKAR laa..bukan per TAKUT belum sampai ke tahap tue lagi..dan satu lagi kalo selalu plak sebut TAKUT2 lupa diri pulak..;)

Support kadang2 hampeh nie abgzai saya lihat sebab byk sangat kot dier buat..yang ebook lain, yang servis lain, yang p2p lain, yang jumpa kat starbucks lain, yang seminar lain..so kita yang baru nak belajar perlukan sokongan via EMAIL/PM/SMS/CALL/P2P untuk kita nak harapkan SUPPORT TERBAIK pon sebenarnya mmg susah..:)

Dan satu lagi saya selalu pesan kat diri sendiri.." Buat apa2 pon biar kita MINAT...cth mcm saya minat nak buat affiliate tapi produk fizikal saya pilih AMAZON sebab kalo barang rosak customer refund yg handle 3rd party company..part saya cuma komisen ditolak so takde laa kena sumpah seranah mcm2 tue kat saya.. :D - Tapi so far ALHAMDULLILAH blum ada produk REFUND dari amazon "

p/s: Bukan kata tak MINAT NAK BUAT ADSENSE, ACC DISABLED yang mana USD TERBENAM dalam ACC ADSENSE HAMPIR2 1KUSD YANG SAYA PON JAKUN masih saya tak bleh lupa sampai sekarang...PIP dah dapat tapi ACC TERUS DISABLED sebab FBI ADSENSE cakap saya meberbahayakan pihak PUBLISHER..SILAP diri sendiri juga sebab nak CEPAT cari earnings tanpa kira JALAN tue betul @ sebaliknya...:D

Harap dapat bergabung juga. gabungan 2 otai PROVEN yang kurang dikenali ini lebih boom resultnya.

Sy nampak 2 orang ni ikhlas mengajar newbie.

tak macam otai2 IM lain muncul ngn ebook la teknik flipping la tpi support hampeh.
 
Last edited:

sharemalaysia

Senior
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,219
Points
38
InshaAllah tuan satu M.O.U akan kita usahakan dalam masa terdekat ini...:D Saya perhebatkan lagi jentera serangan saya dari NOSHAHRUL IDLAN a.k.a MAT YO untuk membantu tuan sharemalaysia a.k.a LIONEL NUNEZ AYAM TAMBATAN JDT untuk terus mengaum dari team SELATAN TANAHAIR - TANAH TUMPAHNYA DARAHKU...:p

Jom MOU tuan, kalau sudi gabung dan tiada kekangan masa+tenaga apa salahnya tuan. Saya xda hal.. nak pakai support group saya untuk bantu player AMAZON tuan pun bleh bila gabung... Dapat bantu buka peluang income kepada yang memerlukan nak try adsense + AMAZON. BIAR kita dapat UNTUNG SIKIT tidak mengapa.. asalkan orang berpuashati dan gembira :)
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Terima kasih tuan atas perhatian M.O.U tue..Kalo ikutkan skrg saya tgh draw sket2 kerja utk kita GABUNG..so bila nak PROPOSE pada BOS nie kena la yang lengkap..:p Saya akan hubungi tuan dalam masa terdekat. Cuma sket info saya bleh berikan pada tuan adalah USAHASAMA ini saya fikirkan saya nak mulakan dengan cara BUAT DIARI ( via THREAD FORUM ) + PLATFORM WP UNTUK ADSENSE + AMAZON + BUAT MARKETING VIA DIFFERENT STYLE BOTH OF US = RESULTS. Sebab saya cuma nak lihat kelangsungan cara AMAZON tue bleh sampai tahap mana bila digabung dengan ADSENSE dan bila ada DIARI tue kita mudah nak tracking sambil beramal dengan kwn2 kita yang ada disini yang pasti ada dikalangan mereka pon nak kongsi dalam THREAD yg sama..:)

p/s: Tuan, nanti bleh PM tak tuan MINAT jual APA ya kalo nak join AMAZON? Bleh riki2 dulu potensi NICHE yang tuan minat tue. So bila projek AMAL nie nak start dah cepat sket..:) Tuan letakkan dalam 1-4 pilihan utama NICHE yang tuan minat..cth : MUSICAL INSTRUMENTS - GUITAR ( mana tau tuan minat METALICA @ GUN N ROSES @ XPDC lagi2 mael org kampung kita...:D )

Jom MOU tuan, kalau sudi gabung dan tiada kekangan masa+tenaga apa salahnya tuan. Saya xda hal.. nak pakai support group saya untuk bantu player AMAZON tuan pun bleh bila gabung... Dapat bantu buka peluang income kepada yang memerlukan nak try adsense + AMAZON. BIAR kita dapat UNTUNG SIKIT tidak mengapa.. asalkan orang berpuashati dan gembira :)
 

sharemalaysia

Senior
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,219
Points
38
Terima kasih tuan atas perhatian M.O.U tue..Kalo ikutkan skrg saya tgh draw sket2 kerja utk kita GABUNG..so bila nak PROPOSE pada BOS nie kena la yang lengkap..:p Saya akan hubungi tuan dalam masa terdekat. Cuma sket info saya bleh berikan pada tuan adalah USAHASAMA ini saya fikirkan saya nak mulakan dengan cara BUAT DIARI ( via THREAD FORUM ) + PLATFORM WP UNTUK ADSENSE + AMAZON + BUAT MARKETING VIA DIFFERENT STYLE BOTH OF US = RESULTS. Sebab saya cuma nak lihat kelangsungan cara AMAZON tue bleh sampai tahap mana bila digabung dengan ADSENSE dan bila ada DIARI tue kita mudah nak tracking sambil beramal dengan kwn2 kita yang ada disini yang pasti ada dikalangan mereka pon nak kongsi dalam THREAD yg sama..:)

p/s: Tuan, nanti bleh PM tak tuan MINAT jual APA ya kalo nak join AMAZON? Bleh riki2 dulu potensi NICHE yang tuan minat tue. So bila projek AMAL nie nak start dah cepat sket..:) Tuan letakkan dalam 1-4 pilihan utama NICHE yang tuan minat..cth : MUSICAL INSTRUMENTS - GUITAR ( mana tau tuan minat METALICA @ GUN N ROSES @ XPDC lagi2 mael org kampung kita...:D )

deep JV gak ni tuan, saya dah PM tuan :)
 

Mont7right

freshman
Joined
Jun 8, 2013
Messages
15
Points
0
Dapat pecah rekod jer.. orang oversea lagi ramai yang power..
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
 
Last edited:

sharemalaysia

Senior
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,219
Points
38
Dapat pecah rekod jer.. orang oversea lagi ramai yang power..
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg


Sabar tuan, percayalah kepada potensi orang local... huhu orang seberang laut memang power.. tapi orang kita ada gak yang power.

Lihat ini salah sorang player adsense tegar dari group saya :).. Beliau wat dengan teknik beliau dan usaha sendiri.. orang melayu.. orang tempatan..

964835_497865466953837_1839053996_o.jpg


dan ini...

981175_133147943551584_385567176_o.jpg



dan ini..

965320_4982082466560_1767478284_o.jpg


Saya yakin tuan juga boleh lagi hebat memecah rekod adsense... share la sekali :)
 

JejakaFX

freshman
Joined
Sep 9, 2011
Messages
65
Points
0
mcm spammer jer...

rasanya dia ni bukan spammer... 2 post dia sama dgn 2 ID berbeza (macam sama) :> Aku rasa dia ni frust ngn adsense agaknya......... atau terlalu taksub ngn publisher oversea.

Ye la, publisher2 Malaysia USD1K 2k ni mana dia ada heran...... rekod dia lg baik agaknya.

Kalau niat tu baik, pasti dia bukak....... tapi kelihatan lebih kpd berunsur dengki.
 

sharemalaysia

Senior
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,219
Points
38
rasanya dia ni bukan spammer... 2 post dia sama dgn 2 ID berbeza (macam sama) :> Aku rasa dia ni frust ngn adsense agaknya......... atau terlalu taksub ngn publisher oversea.

Ye la, publisher2 Malaysia USD1K 2k ni mana dia ada heran...... rekod dia lg baik agaknya.

Kalau niat tu baik, pasti dia bukak....... tapi kelihatan lebih kpd berunsur dengki.


Saya pun perasan juga, jika dia berniat dengki tentu dia yang rugi :)
 

ABGZAI

junior
Joined
Aug 10, 2011
Messages
115
Points
0
Saya pun perasan juga, jika dia berniat dengki tentu dia yang rugi :)

Kalau di carigold dah dipanggil loser macam tu. Mata dia tak nampak lagi berpuluh OTAI yang ada rekod yang lumayan. Dia belm lihat orang Malaysia buat $10k degn AdSense di carigold. Ignore jer la tuan, tidak perlu dilayan hehehe
 
Last edited:
Top