1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
haah, sy pon nak cari software tu utk SPAM WC ni.. :))

gurau je.. :p
kang kene ban dgn shuth pulak..
 
Joined
Oct 23, 2011
Messages
90
Likes
0
Points
6
Offline
review dari seorang newbie:

apa yang boleh saya katakan mengenai e-book saudara Zazali ialah,e-book yang dikongsikan bersama sememangnya SUPERB!

tidak menyesal saya membeli e-book ini kerana ISI KANDUNGANNYA yang sememangnya memeningkan kepala saya..

Nak tahu kenapa??

-sebab terlalu banyak ilmu yang saya rasakan sungguh MENDATANGKAN MANFAAT KEPADA SAYA terutamanya mengenai ADSENSE!!

-isi kandungan e-book ini terlalu padat sehinggakan saya terpaksa duduk di hadapan laptop sambil minum milo ais kerana dahagakan ilmu yang TIP TOP dari saudara Zazali ini..
serious berjam-jam jugalah nak abiskan baca e-book ini.

-isi kandungannya juga straigh to the point..(segala rahsia adsense dikongsikan bersama)

-terlalu banyak teknik penjanaan trafik diajar sehinggakan saya pening untuk mempraktikkannya..teknik ini sesuai utk semua blogger yg inginkan trafik yang BESAR!!

-sebuah sistem laman web yang TAK TERNILAI HARGANYA dan juga merupakan rahsia yang paling dahsyat utk anda jana wang menerusi adsense..(DIJAMIN)..cuma kena perlu ada usaha mencari trafik je lagi...

-SENANG CERITA,panduan saudara Zazali ini ajar dari cara bagaimana nak dapatkan akaun adsense sehinggalah anda menjana pendapatan dengan ADSENSE..Dari A to Z..

SUPPORT JUGA MEMANG TERBAIK..KALAU TAK FAHAM,CALL,MESEJ ATAU YM je dengan TT..KOMPEM ANDA AKAN DILAYAN dengan sebaiknya..


JD,sekarang semuanya terserah kepada anda..


TAKE ACTION IS THE KEYWORDS..NO ACTION,NO MONEY..NO MONEY,ANDA YANG AKAN RUGI...hehe..



p.s:Harga e-book ini sungguh murah jika nak dibangdingkan dengan NILAI dan Hasil YANG anda akan dapat kelak..

p.s.s:Saudara Zazali bakal naikkan harga yang TINGGI lepas ini..so jgn tunggu lama-lama utk memiliki ilmu daripadanya..

sekian..
 
Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
Saya ni dah lama dah buat adsense, dan dah pernah merasa
duit adsense hampir setahun lebih, boleh lihat beberapa statment
WU saya di bawah,






dan ini pula statment income saya yang tertinggi





sikit je lagi nak sampai 1k USD, huh kalau lah time tu cukup 1k USD mesti dah boleh bukak
thread yg gempak mcm bro sharemalaysia hehe..

walaupon saya pernah merasa pendapatan adsense yg mcm tu, tp sy masih dan tergerak hati
untuk mengetahui teknik dan rahsia yg digunakan oleh bro sharemalaysia kerana sy rasakan
teknik bro sharemalaysia lain dari teknik yg sy gunakan dan ianya untuk jangka masa yg panjang.

jadi saya pon terus contact bro sharemalaysia untuk mendapatkan panduan 1K USD dengan adsense.

Review dr saya bukan lah nak menjual atau pon nak promosi produk saya mahu pon bro sharemalaysia,
cuma saya tak nak anda rugi masa seperti saya masa mula2 mengenali adsense dulu.

Kalau nak dapatkan sumber free perlu mengambil masa yg lama dan belum tentu boleh berjaya atau tak,
belajar sahaja dari yg pakar InsyaAllah cepat berjaya.

PS : sy tak sangka, teknik pemasaran dalam panduan 1K USD dengan adsense boleh guna untuk
menjana pendapatan dengan clickbank juga :) InsyaAllah sy akan gunakan untuk next projek sy nanti.

Thanks
 
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,201
Likes
7
Points
38
Offline
review dari seorang newbie:

apa yang boleh saya katakan mengenai e-book saudara Zazali ialah,e-book yang dikongsikan bersama sememangnya SUPERB!

tidak menyesal saya membeli e-book ini kerana ISI KANDUNGANNYA yang sememangnya memeningkan kepala saya..

Nak tahu kenapa??

-sebab terlalu banyak ilmu yang saya rasakan sungguh MENDATANGKAN MANFAAT KEPADA SAYA terutamanya mengenai ADSENSE!!

-isi kandungan e-book ini terlalu padat sehinggakan saya terpaksa duduk di hadapan laptop sambil minum milo ais kerana dahagakan ilmu yang TIP TOP dari saudara Zazali ini..
serious berjam-jam jugalah nak abiskan baca e-book ini.

-isi kandungannya juga straigh to the point..(segala rahsia adsense dikongsikan bersama)

-terlalu banyak teknik penjanaan trafik diajar sehinggakan saya pening untuk mempraktikkannya..teknik ini sesuai utk semua blogger yg inginkan trafik yang BESAR!!

-sebuah sistem laman web yang TAK TERNILAI HARGANYA dan juga merupakan rahsia yang paling dahsyat utk anda jana wang menerusi adsense..(DIJAMIN)..cuma kena perlu ada usaha mencari trafik je lagi...

-SENANG CERITA,panduan saudara Zazali ini ajar dari cara bagaimana nak dapatkan akaun adsense sehinggalah anda menjana pendapatan dengan ADSENSE..Dari A to Z..

SUPPORT JUGA MEMANG TERBAIK..KALAU TAK FAHAM,CALL,MESEJ ATAU YM je dengan TT..KOMPEM ANDA AKAN DILAYAN dengan sebaiknya..


JD,sekarang semuanya terserah kepada anda..


TAKE ACTION IS THE KEYWORDS..NO ACTION,NO MONEY..NO MONEY,ANDA YANG AKAN RUGI...hehe..



p.s:Harga e-book ini sungguh murah jika nak dibangdingkan dengan NILAI dan Hasil YANG anda akan dapat kelak..

p.s.s:Saudara Zazali bakal naikkan harga yang TINGGI lepas ini..so jgn tunggu lama-lama utk memiliki ilmu daripadanya..

sekian..
Terima kasih atas keikhlasan tuan memberikan testimonial ini. InsyaAllah semoga Allah melipat gandakan lagi rezeki tuan.
 
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,201
Likes
7
Points
38
Offline
Saya ni dah lama dah buat adsense, dan dah pernah merasa
duit adsense hampir setahun lebih, boleh lihat beberapa statment
WU saya di bawah,






dan ini pula statment income saya yang tertinggi





sikit je lagi nak sampai 1k USD, huh kalau lah time tu cukup 1k USD mesti dah boleh bukak
thread yg gempak mcm bro sharemalaysia hehe..

walaupon saya pernah merasa pendapatan adsense yg mcm tu, tp sy masih dan tergerak hati
untuk mengetahui teknik dan rahsia yg digunakan oleh bro sharemalaysia kerana sy rasakan
teknik bro sharemalaysia lain dari teknik yg sy gunakan dan ianya untuk jangka masa yg panjang.

jadi saya pon terus contact bro sharemalaysia untuk mendapatkan panduan 1K USD dengan adsense.

Review dr saya bukan lah nak menjual atau pon nak promosi produk saya mahu pon bro sharemalaysia,
cuma saya tak nak anda rugi masa seperti saya masa mula2 mengenali adsense dulu.

Kalau nak dapatkan sumber free perlu mengambil masa yg lama dan belum tentu boleh berjaya atau tak,
belajar sahaja dari yg pakar InsyaAllah cepat berjaya.

PS : sy tak sangka, teknik pemasaran dalam panduan 1K USD dengan adsense boleh guna untuk
menjana pendapatan dengan clickbank juga :) InsyaAllah sy akan gunakan untuk next projek sy nanti.

Thanks
Terima kasih atas kesudian dan keiklasan tuan memberikan review kepada pakej adsense ini. Seomoga tuan berterusan berjaya dengan segala project yang tuan develops InsyaAllah.:D
 

nonon

freshman
Joined
Jun 3, 2009
Messages
570
Likes
0
Points
16
Offline
boleh sape2 bantu....nape iklan adsense tak keluar eh? da siap buat cam tuan sharemalaysia ajar...
 
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,201
Likes
7
Points
38
Offline
boleh sape2 bantu....nape iklan adsense tak keluar eh? da siap buat cam tuan sharemalaysia ajar...
erk.. kalau betul stepnya adsense tu tentu keluar :D.

Saya dah check cik punya site.. ada kesilapan dalam proses upload ke hosting.
 
Top