1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,200
Likes
7
Points
38
Offline
#1

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca thread ini.

InsyaAllah kali ini saya berkongsi salah satu peluang buat duit online secara PERCUMA dan BERTERUSAN secara online iaitu bagaimana cara buat duit dengan Google AdSense.

YA!, ianya PROGRAM PERCUMA dan boleh dilakukan secara PERCUMA sama ada anda mempunyai atau TIDAK MEMPUNYAI blog/website.



Apa itu Google AdSense?

Secara ringkasnya, Google Adsense ialah salah satu program yang disediakan oleh pihak Google kepada blogger dan webmaster yang ingin menjana pendapatan online dengan cara menyiarkan iklan daripada pihak Google di blog atau web mereka. Bayaran atau income dikira melalui jumlah klik dan paparan (pageviews) yang terhasil.

Amat mudah untuk buat duit dengan Google Adsense, anda hanya perlu memaparkan iklan google kepada pelawat online. Boleh dilakukan TANPA BLOG. Part yang paling susah ialah sewaktu anda ingin memohon kelulusan daripada pihak Google untuk menyertai program Adsense. Ramai yang gagal memohon akaun Google Adsense kerana tidak tahu cara yang betul. Saya pun dulu begitu juga gagal kerana tiada ilmu. Adanya ilmu ini akhirnya lulus dan menjana pendapatan dengan Google AdSense berterusan sehingga sekarang,. Alhamdulilah



Pendapatan Google AdSense.

Anda akan menerima pendapatan dalam USD, boleh dikeluarkan melalui mana-mana bank tempatan dan Western Union. Pengeluaran akan ditukar kepada RM jika anda mahu. Bayangkan nilai pertukaran USD kepada RM jumlahnya 3 kali ganda. Katakan ada meraih $100 dan bila ditukar dalam RM jumlahnya RM300 lebih! Kalau dapat riban? :)


Lihat bukti pendapatan sebagai pemberi semangat dari individu yang telah berjaya.


- Zazali, income bulan 8, 2014 dapat $1100




- Zazali, income bulan 9, 2014 dapat $1900




Mohd Amir, income bulan 9, 2014 dapat $1300




- Saiful Zaidi income bulan 7, 2014 dapat $1024




- Bukti income harian NEWBIE, Oswald Justin




- Mohamad Nor Azam Hanya print statement, bawa pergi bank/Western Union untuk ambil duit.



Berminat dan teringin mendapat income bulanan Google AdSense seperti testimoni di atas?

100% tidak mustahil, anda juga tentu boleh mendapat income seperti ini.

Hanya untuk yang benar-benar berminat untuk berusaha dengan Google AdSense. Jika tak minat, buat apa pun tak boleh jadi!
:)


Kenapa best sangat Google AdSense?

- Ia program real dari Google, buat dengan betul dapat duit pasti dibayar. Syarikat Google bukan scammer.

- Dapat menyertainya dengan PERCUMA.

- Dapat dilakukan santai dan PERCUMA tanpa kos.

- Kebebasan masa. Boleh dijalankan bila-bila masa yang anda suka.

- Pendapatan dibayar setiap bulan.

- Boleh dijalankan TANPA blog/ website.

- Pengeluaran mudah di mana-mana bank dan Western union.

- Boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja yang berumur 18 tahun ke atas.



Biar betul dapat hasil lumayan, tapi jual kepada orang?

Niat saya cuma mahu berkongsi cara buat duit PERCUMA Google AdSense supaya anda dapat merasa income tambahan seperti saya saja dan menambah kenalan yang mempunyai minat kepada Google AdSense, tak percaya takpe. Ilmu yang tak buat duit pun bukan percuma dalam dunia ini.


Siapa yang dah berjaya buat income?

Seramai 390+ daripada 400 yang guna ilmu AdSense ini dapat sekurang-kurangnya $100 sebulan... dikalangan mereka juga ramai yang meraih riban2 pendapatan sebulan. Anda boleh saksikan sendiri :)




Pakej ini adalah kaedah sebenar langkah demi langkah bagaimana membuat lebih $1K setiap bulan dengan Google AdSense.




Berminat? Harga yang perlu dibayar untuk mendapatkannya?

Biasanya saya melepaskan peluang ini denggan harga RM150 dan pada promosi2 tertentu RM60.

Untuk kali ini saya tidak menetapkan harganya kepada anda yang benar-benar berminat. Anda tidak perlu membelinya dengan harga yang tertera.

Saya ada deal dan tawaran menarik untuk anda memiliki peluang buat duit Google AdSense ini dengan pembelian yang termurah mungkin untuk yang benar-benar berminat sahaja akan dilayan!



Dapatkanya dengan salah 1 cara pembelian di bawah:


1) Harga yang anda berani tentukan! :D

- Anda boleh pegang janji akan memberikan feedback dan testimoni bila ada dah berhasil kelak kepada saya? Jika boleh, anda ada berani? Mari deal harga terbaik dari anda sendiri untuk ilmu Google Adsense yang berpotensi bagi anda riban2 ni. Silakan, jangan takut malu segan :p

Sila SMS/Call/WhatsApp 0197479364 En. Zazali aka sharemalaysia
.



ATAU


2) PERCUMA! :D

- Mahu dapatkan PERCUMA dengan menyertai 1 lagi projek buat duit berterusan saya di https://bitly.com/1nlZHdg kemudian isikan kod ADSENSE OFFER di Nota Tambahan (jika perlu) yang terdapat dalam borang pembelian.


Jaminan? Tiada yang gagal lagi membuat pendapatan Google AdSense setelah memiliki cara yang betul ini. Kalau dah buat tak dapat income juga, refund! :)
 
Last edited:
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#2
tahniah bro
usaha yang berbaloi
thanks for sharing
naik semangat aku

oh ye

DX tuh ape?
 
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,200
Likes
7
Points
38
Offline
#3
Mahukah anda mencapai pendapatan AdSense seperti ini?

Pendapatan saya ZAZALI NORDIN dengan GOOGLE ADSENSE... boleh jadi RM6000 SEBULAN.. pegawai ada PHD.. ada degree pon takda GAJI bulanan camni.. :)


Pendapatan ni pada hujung bulan 1 2013.. masih fresh lagi SS ni.. ada SEORANG RAKAN FACEBOOK.. beliau juga pengguna teknik saya TERKEJUT BADAK! hehe bila saya login ADSENSE depan mata beliau.. Baru tahu haha jangan pandang enteng pada PPC.. boleh jadi income UTAMA :)






Atau ini?













Selain itu juga, support diberikan bila-bila masa melalui telefon, YM, Facebook dan forum WC atau CG.. Jadi, kalau ada nak tanya apa-apa dah tiada masalah. Tentang keberhasilan pula adalah dijamin, tetapi lumayan atau tidak banyak atau sikit adalah berpandukan penggunaan dan tahap pemahaman pengguna.

Kadar masa yang biasa digunakan untuk mencapai $100 yang pertama tu adalah bergantung sepenuhnya daripada tahap pemahaman penggiat teknik ini. Saya tidak dapat menjawab persoalan tuan ini dengan jawapan yang tepat kerana ada sesetengahnya mengambil masa seawal 1 bulan dah boleh kumpul $100 dan ada juga pengguna sehingga 3 bulan baru dapat kumpul $100. So, ianya memang dikawal sendiri oleh si pengguna.


Apa lagi yang anda mahukan? Saya bukan bercerita HYIP kerana
semuanya sudah TERBUKTI sebelum ini.


"Buy With Confidence"



NAK LIHAT Testimoni LAIN, Tengok sendiri DALAM THREAD! Nak tahu berkesan ke tak?



Sila layan testimonial ini UMNGOK@CG DAH BUAT $1000 PAKAI TEKNIK SAYA!! :D (klik yang lebih jelas):




Tambah keyakinan anda dengan BERPULUH-PULULUH Testimonial :) ini:

Apa Kata Mereka...

atau

Puluhan SS orang berjaya di thread saya@CG

atau

Puluhan SS orang berjaya di thread saya@WC


DX?

nak tulis RX.. tapi tangan tersalah taip la bro
 
Last edited:
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,200
Likes
7
Points
38
Offline
#6
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#7
Joined
Feb 13, 2009
Messages
187
Likes
0
Points
0
Offline
#9
Tu email address and Pub-id didedahkan tak bahaya ke bro? Nanti tak pasal2 kena sabotaj susah woooo..
 
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,200
Likes
7
Points
38
Offline
#10
thanks for that link
Malaysia Boleh
power ko bro hahaha
berapa blog? tuh :">
Trust me bro, saya tak pakai walau 1 blog pun main adsense sekarang ni. Blog dah cuba dulu, tak pergi jauh.. last2 saya cabut semua. Sekarang pakai kaedah lain seperti yang sy tengah pakai sekarang ni.

Hanya perlukan untuk main adsense cume

1 akaun adsense pubID saya cam dalam SS tu,
1 domain name dan 1 hosting,
1 sistem yang saya guna + cari trafik

Saya tak guna JWA, saya tak cari kata kunci, saya tak buat kajian niche, saya tak update contents, saya tak buat blog bro... ebook pun takde bro..
 

Dogol

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
430
Likes
0
Points
0
Offline
#12
SS saya,..

no JWA
no Ebook
no Coaching
no Auto blog
no SX
no DX
no.. no.. no..
oh no, jakun betul saya... maklumlah pertama kali dapat lebih 1K, rekod peribadi dah pecah!

Anda semua pun boleh dapat... asalkan berusaha lebih sikit jer..
gampang banget mas!:-O

haha rasanya aku tau tekniknya tapi ga bisa dibocorin di sini hahah....kita simpan aja yuk mas?

aku gunakan teknik Ta, Lt & Aad utk dapatkan trafik & klik ke blog HPK...yg penting ianya targeted & CTRnya tinggi banget! hehehhe

siapa mao rahsia ini? lu bayar gua $1000usd utk 10 minit PC pun ga bisa ku ajarin rahsianya hahahaha:D
 
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,857
Likes
1
Points
38
Age
35
Offline
#13
wah..bestnya...

buat mcm mana ye..? saya tak pernah rasa lagi duit dari adsense...
 
Joined
Feb 13, 2009
Messages
187
Likes
0
Points
0
Offline
#14
1 akaun adsense pubID saya cam dalam SS tu,..... dah ada.
1 domain name dan 1 hosting,...... dah ada jugak.
1 sistem yang saya guna + cari trafik...... Nie je yang jadi tanda tanya....?? :)
 
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,200
Likes
7
Points
38
Offline
#16
gampang banget mas!:-O

haha rasanya aku tau tekniknya tapi ga bisa dibocorin di sini hahah....kita simpan aja yuk mas?

aku gunakan teknik Ta, Lt & Aad utk dapatkan trafik & klik ke blog HPK...yg penting ianya targeted & CTRnya tinggi banget! hehehhe

siapa mao rahsia ini? lu bayar gua $1000usd utk 10 minit PC pun ga bisa ku ajarin rahsianya hahahaha:D
Mungkin ini lagi hebat... 1000usd, gila mahal ni.
Rasanya tak sama method kita bro, servis bro mahal hehehe... bro lagi hebat, sure punya.
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#19
Trust me bro, saya tak pakai walau 1 blog pun main adsense sekarang ni. Blog dah cuba dulu, tak pergi jauh.. last2 saya cabut semua. Sekarang pakai kaedah lain seperti yang sy tengah pakai sekarang ni.

Hanya perlukan untuk main adsense cume

1 akaun adsense pubID saya cam dalam SS tu,
1 domain name dan 1 hosting,
1 sistem yang saya guna + cari trafik

Saya tak guna JWA, saya tak cari kata kunci, saya tak buat kajian niche, saya tak update contents, saya tak buat blog bro... ebook pun takde bro..
hahaha tak perasan
no autoblogtadik sorry bro
hahaha

1 domain 1 hosting
tarik traffik

teknik ape lak ni

ade buat seo tak kat domain tuh :)
 

Dogol

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
430
Likes
0
Points
0
Offline
#20
haahha apa2an donk, teknik yg gua pake teknik biasa saja, lu bikin carian di google pasti jumpa ga perlu pc...sama saperti mas;
no JWA
no Ebook
no Coaching
no Auto blog
no SX
no DX

kecuali aku pake video marketing kerna bisa jana ribuan trafik sehari....& ini bukan blackhat/greyhat/whitehat..... aku pake indonhat hahahaha
 
Top