15 GB of Webspace-15 Addon Domain-80 GB of Monthly Bandwidth- CPANEL-RM80/Setahun Shj

Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,493
Likes
9
Points
38
Offline
#1
  • 15 GB of webspace
  • 15 addon domain
  • 80 GB of monthly bandwidth
    • Unlimited Subdomain
    • Cpanel Hosting Control Panel
    • Unlimited Email Aliases
    • Unlimited MYSQL Databases
  • CPANEL !! Hanya RM 80 setahun......Harga TETAP RM80 utk Seumur Hidup!
    ***Memang yang TerBaik & Tiada Bandingannya!



**Kalau nak support, boleh e-mail & Live Chat guna Bahasa Malaysia...sebab provider tempatan & mesra pelanggan
:)

Tak perlu Bimbang Serangan Hacker/Virus sebab pihak Hosting Akan Buat Backup===>>> We do daily,weekly and monthly backup which normally generate at 3:00am

>>> Tengah mencari Web Hosting Yang Bagus tapi dengan Harga Kedai 1Malaysia?

>>> Dapatkan drp Internet-Webhosting.com dgn hanya RM80/setahun......
(support max 15 domain)

>>> HARGA KEKAL seumur Hidup...Tiada Inflasi Harga Lagi .....


Support drp Internet-Webhosting memang terbaik!

Cuba e-mail kpd Support utk "test" samada mereka itu bagus/responsive...

Blog saya - DISCOVER the Road to Financial FREEDOM! yg mendapat traffic lebih drp 1,000 unique visitors setiap hari, pun menggunakan Web Hosting drp Internet-Webhosting :)

*** Terbaru: Ada 24 hour Live Chat Support....



###Saya sudah serik test/pakai Web Hosting tempatan seperti SepXXX Hosting, murah tapi servis & support hampa :( .

Sampai ada satu Hosting yg terkenal yg bernama XXXXX boleh reply e-mail support macam ini: (memang hancur & teruk customer support macam ini)

-----------------------------------------------------------------------------

......I'm here to help but seems like you're trying to pick a fault . If you're not satisfied with our service , we'll help you migrate to another hosting .

Thank you ,

XXXX
XXX Support Team
---------------------------------------------------------------------------------

Tapi servis & support Internet-Webhosting memang Superb!
Belum cuba belum tahu.....
Sila sokong barangan Buatan Malaysia!


Review Jujur Daripada Pembeli Wang Cyber

1) Bro Alan, saya pernah pakai internet-webhosting. Support mmg responsive, website saya pernah kena hack & hacker telah memasukkan code tertentu dalam wordpress. Dengan bantuan support, diaorg telah buang code tu. Sekarang saya dah migrate ke hosting di US, tapi someday mungkin saya akan continue lagi dgn internet-webhosting, akaun masih aktif lagi- zuraidizainol

2) Response support memang pantas............ dah cuba pon, tanya yang pelik pelik pon depa jawab- paklong

3) first ticket closed :) laju support.... bagus...-zakeri

4) Alhamdulillah setakat ni so far sgt puas hati.support pon ok.ni masuk tahun ketiga dengan internet-webhosting. ni website saya www. myikhwan. com dan 4 lagi domain host kat situ. .Murah dan berbaloi.

sebelum ni pun dah try 4 webhost provider yang tempatan.Melalui pengalaman saya, ni terbaik dengan harga yg setaraf. -piziey



5) hunter2412
boleh... bukan first time gune hosting dari internet-webhosting ni pun...jd tu yg confident ngn dorang ni..
support mmg cantek.. cepat respond.. plg lame pun tak smpi 1/2 hari..
overall 10/10 la... klu nak bandingkn ngn hosting2 yg popular kat luar sane.. penat nak menunggu respond dari dorang, tu baru nk tunggu dorang respond, belum lg solve kn problem.
..
6) Khairules
Servis pantas dan support pun pantas... tqvm...
Surfers Std Hosting Plan

15 GB of Disk space
80 GB of monthly bandwidth
Support Up to 15 Add-On Domain

Unlimited Subdomain
Cpanel Hosting Control Panel
Unlimited Email Aliases
Unlimited MYSQL Databases

Lifetime Price Freeze Guarantee
Once you sign up with us, the price you pay can only go lower. We guarantee that we will NOT raise the prices of our hosting packages for existing customers.

CLICK HERE to ORDER NOW




CLICK HERE to ORDER NOW




CLICK HERE to ORDER NOW

30-Days Money Back Guarantee
If during your first 30 days with us you are less than happy with the level of service you have received, you are welcome to claim a full refund. Your account will be closed and money promptly refunded. This applies only for the first time customer.

99.9% Uptime Guarantee
We are proud of our service availability record and have an Uptime Guarantee in place to prove it. If your website and email uptime for any given month falls below 99.9% without advance notice from us, we will refund you one day's payment for every day your website is unavailable.

110% Satisfaction Guarantee
In the unlikely event that you have a problem that is not resolved to your satisfaction, you can escalate the matter to our CEO and CTO who will ensure your issue is resolved and does not happen again.

24 Hours Account Activation
We guarantee that your account will be activated and account details emailed to you within 24 hours of signing up.

CLICK HERE to ORDER NOW
 
Last edited:
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,493
Likes
9
Points
38
Offline
#2
Salah satu ciri utama sebelum memilih Web Hosting adalah pihak hosting MESTI berpegalaman & sudah lama buat bisnes Hosting.....

Jadi Sokongan Customer Suppport boleh dijanjikan...bukan sekadar cakap-cakap shj

Internet Webhosting sudah lebih 9 tahun dlm bisnes Web Hosting





Jadi masalah/risiko spt dibawah boleh dikurangkan :)




Internet-Webhosting.com is proud to introduce our new SURFERS PLAN hosting package from only RM80.00 per year every year.

This is the time for you to have a website at the cheapest price on the net.

************************************************************

Tiada masalah kalau nak guna bahasa BM utk contact Internet Webhosting....Sebab pihak suppot adalah orang tempatan & Bukan Mat Salleh! :)
 
Last edited:
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,003
Likes
0
Points
36
Offline
#6
Kepada kawan-kawan semua yang dah menggunakan internet-webhosting.com ,

boleh tak beri komen @ testimonial sikit tentang performancenya :)

Tak kenal maka tak cinta... betul tak TT ??
 
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,493
Likes
9
Points
38
Offline
#8
Tak nak cuba ke? hanya RM80 setahun boleh guna utk max 15 domain...

Kena cuba sendiri baru tahu & bagi komen @ testimonial drp anda sendiri :)

Kepada kawan-kawan semua yang dah menggunakan internet-webhosting ,

boleh tak beri komen @ testimonial sikit tentang performancenya :)

Tak kenal maka tak cinta... betul tak TT ??
 
Last edited:
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,181
Likes
0
Points
0
Offline
#9
Kepada kawan-kawan semua yang dah menggunakan internet-webhosting.com ,

boleh tak beri komen @ testimonial sikit tentang performancenya :)

Tak kenal maka tak cinta... betul tak TT ??
ahh .. aku bagi komen sikit .. aku baru guna web-hosting under link Alan (kalu x caya tanya Alan) & buat masa ni bole la dikatakan ... terbaik & memuaskan walaupun aku blom lagi berbual mesra dgn team support dia .:D
 

ANBU

freshman
Joined
Oct 2, 2011
Messages
225
Likes
0
Points
0
Offline
#10
Yelah tgk ads cam ok, nak rembat jugak klu ada duit t

pakej y rm200 = domain free unlimited ke free 1 je?
 
Last edited:

ANBU

freshman
Joined
Oct 2, 2011
Messages
225
Likes
0
Points
0
Offline
#11
ahh .. aku bagi komen sikit .. aku baru guna web-hosting under link Alan (kalu x caya tanya Alan) & buat masa ni bole la dikatakan ... terbaik & memuaskan walaupun aku blom lagi berbual mesra dgn team support dia .:D
Alan ada bagi special promotion ke under link dia
 

ANBU

freshman
Joined
Oct 2, 2011
Messages
225
Likes
0
Points
0
Offline
#14
Lambat sgt jawab la. dah ty dengan support center diorang sendiri. jawapan lg lengkap
 
Top