12DailyPro - 12% Sehari !

Joined
Dec 14, 2005
Messages
10
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Hasil dari pengiraan yg aku buat kesimpulannya boleh dilihat disini

http://www.12dailypro.com/?ref=146620 - JOin Bagi sesapa yg belum join lagi. Jangan lepaskan peluang keemasan ini

http://www.12dailypro.com/?ref=146620


12DailyPro - Jangkaan Kalau Mula Upgrade $12USD (RM48) = 2 unit (1 unit= $6USD) - Anggaran sebulan upgrade 2 kali
=====================================================================

$12 - $17.28 + $0.00 = $17.28 Bulan 1
$12 - $17.28 + $5.28 = $22.56 Bulan 1

$18 - $25.92 + $4.56 = $30.48 Bulan 2
$30 - $43.20 + $0.48 = $43.68 Bulan 2

$42 - $60.48 + $1.68 = $62.16 Bulan 3
$60 - $86.40 + $2.16 = $88.56 Bulan 3

$84 - $120.96 + $4.56 = $125.52 Bulan 4
$120 - $172.80 + $5.52 = $178.32 Bulan 4

$174 - $250.56 + $4.32 = $254.88 Bulan 5
$252 - $362.88 + $2.88 = $365.76 Bulan 5

$360 - $518.40 + $5.76 = $524.16 Bulan 6
$522 - $751.68 + $2.16 = $753.84 Bulan 6

$750 - $1080.00 + $3.84 = $1083.84 Bulan 7
$1080 - $1555.20 + $3.84 = $1559.04 Bulan 7

$1554 - $2237.76 + $5.04 = $2242.80 Bulan 8
$2238 - $3222.72 + $4.80 = $3227.52 Bulan 8

Maka ternyatalah amat menguntungkan. hanya dgn modal $12usd boleh mencecah sehingga $3000 dalam masa 8 bulan. Bagaimana pula kalau anda invest lebih dari itu?? Sesiapa yg belum join program autosurf ni boleh laa join sekarang!! Klik Jaringan Dibawah.

Join 12dailypro Sekarang -->> http://www.12dailypro.com/?ref=146620

Bukak akaun egold -->> http://www.e-gold.com/e-gold.asp?cid=2067792
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
1
Points
48
Offline
#2
hmm.. tak pahamlah pengiraan tu..

$12 - $17.28 + $0.00 = $17.28 Bulan 1
$12 - $17.28 + $5.28 = $22.56 Bulan 1
nie maksudnya apa?..
mula2 invest $12.. selepas 12 hari dapat $17.28..
bila kuarkan duit tu, mengggunakan stormpay atau egold.. kita tak dapat pun $17.28... kalau guna stormpay.. kena tolak fee $1.88, cuma dapat dalam $15.40. so.. pengiraan kat situ pun dah kurang skit... pengeluaran i ni perlu dilakukan sebab 12% daily tak bagi buat compounding secara terus..

hmm.. kena buat kiraan balik rasanya.. :roll:
 
Joined
Dec 14, 2005
Messages
10
Likes
0
Points
1
Offline
#3
itu just anggaran aku saja.. fees egold tak banyak... anggaran sebulan boleh invest 2 kali sahaja.. tapi saper yg berduit lebih boleh invest sampai 4 kali sebulan.. jadi bagi permulaan sebaik-baiknya start dengan $12usd.
 

Kaizen

freshman
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1
Likes
0
Points
1
Offline
#4
dynarats...i dah join 12dailypro tapi tak clear cam na nak keluarkan duit? i register guna strompay..bole tolong tak?
 
Joined
Dec 14, 2005
Messages
10
Likes
0
Points
1
Offline
#6
nanti.. aku tgh setup 12dp versi melayu.. kaizen.. contact ym aku id: dynarats utk lebih lanjut
 

Beantat

freshman
Joined
Jan 4, 2006
Messages
3
Likes
0
Points
1
Offline
#9
WALAUPONG 12DAILYPRO HARI MAINTENACE MODE... (KENA HACK KOT... HEHEHEHE ATAUPONG NAK BUNGKUS... HEHEHE AKU PROMOTE GAK.. AKU PUNYA LINK

http://www.12dailypro.com/?ref=121195

>> AKU BAGI 50% DARI KOMISEN 12% YANG AKU DAPAT DARI DOWNLINE... HAHAHAHA

AKU PROMOTE GAK RANDOM RINGGIT NIE... SAPA YANG BRANI BOLE LAHH COBA... RISK TANGGUNG SENDIRI LAAAA... HAHAHAHA


http://ringgit.street-racer.cc/?id=2211
 
Joined
Dec 8, 2005
Messages
3,780
Likes
42
Points
48
Offline
#10
Maaf up balik tajuk ni. Bukan nak promote 12dailyPro, cuma nak bagitahu berita-berita panas dan sensasi mengenai 12DailyPro ni.

Anda boleh baca di sini, satu-persatu. Berita ini diambil dari site abc4.com, agensi News

Who is Behind 12 Daily Pro?

LAST UPDATE: 2/23/2006 1:32:55 AM
http://www.abc4.com/local_news/loca...ntent_id=FB1C6D50-E8FD-4A39-9EB6-2FBED988F6F1

12 Daily Pro and Religion; Preying on the Faithful

LAST UPDATE: 2/24/2006 12:59:09 AM
http://www.abc4.com/local_news/loca...ntent_id=0CFEB652-AD4F-4D2C-BFA2-45796C4A650B

New Action by State and Federal Regulators Against 12 Daily Pro
LAST UPDATE: 2/25/2006 10:56:50 PM
http://www.abc4.com/local_news/loca...ntent_id=3F058CAB-F398-41DC-A3AC-A40D129C0405

12 Daily Pro Shuts Down as Investigation Heats up
LAST UPDATE: 2/27/2006 6:56:42 PM
http://www.abc4.com/local_news/loca...ntent_id=45B17EAE-6A4D-4343-BBD1-F1AB04211C42

Federal Government Shuts Down 12 Daily Pro
LAST UPDATE: 2/28/2006 1:09:06 AM
http://www.abc4.com/local_news/loca...ntent_id=1007DA27-C68A-4F15-A54E-00971D60A9A4

Anda juga boleh baca pasal autosurf & 12DailyPro ni kat site member kita ni:
http://www.muslimdiary.com/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=1&rowstart=0

So, kepada anda yang buat 12DailyPro atau apa2 autosurf lah, maybe anda ada komen dan pandangan..?

Member2 saya yg buat autosurf, dah ada yang mula jual egold masing2.. Yer lah, takut jadi mcm stormpay.. :)
 
Top