11 Micro Sites Adsense: Established, Autoblog, Buyer Keyword, Earning (BIN Murah)

NazAiman

Senior
Joined
May 22, 2010
Messages
357
Points
0
Salam sejahtera entrepreneur,

Selamat datang ke auction terkini saya. :D

Kali ini saya ada 11 lagi Micro Niche Adsense Site untuk di let go. Detail adalah seperti di bawah :

===================================
MICROSITES / ADSENSE / BUYER KEYWORD
===================================

Modular Homes Prices : http://www.modularhomesprices.net/

Keyword : Modular Homes Prices, Modular Home Manufacturers, Modular Home Plans, Modular Home Floor Plans, Modular Home Builders, Modular Homes For Sale
Monthly Search : 33,100/month
Content & Age : Sejak 16 November 2010
- 6 unique artikel yang di optimize khas untuk search engine & membantu pengunjung.
Ranking : 20
Trafik : Klik sini untuk detail.
Potensi :
- Site ini mempunyai "keyword membeli" atau "buyer keyword" yang mampu di monetize dengan apa sahaja yang relevan dengan home development or home improvement niche. (ShareASale, LinkShare, Amazon banyak produk begini)

Harga BIN : RM200
Bid bermula pada harga : RM160

==========

House Painting Cost : http://www.housepaintingcost.net/

Keyword : House Painting Cost, House Painting
Monthly Search : 9900/month
Content & Age : Sejak 11 November 2010
- 6 unique artikel yang di optimize khas untuk search engine & membantu pengunjung.
Ranking : 7
Trafik : Rujuk sini untuk statistik.
Potensi :
- Site ini mempunyai "keyword membeli" atau "buyer keyword" yang mampu di monetize dengan apa sahaja yang relevan dengan home development atau home improvement niche. (ShareASale, LinkShare, Amazon banyak produk begini)

Harga BIN : RM180
Bid bermula pada harga : RM140

==========

Veneers Cost : http://www.veneerscost.info/

Keyword : Veneers Cost
Monthly Search : 49,500/month
Content & Age : Sejak 16 Disember 2011
- Ada 2 unique artikel yang di optimize khas untuk search engine & membantu pengunjung.
Ranking : 33
Trafik : Rujuk sini untuk statistik.
Potensi :
- Site ini mempunyai "keyword membeli" / "buyer keyword", niche berkaitan "Teeth Health", anda boleh promote produk affiliate, Clickbank & CPA banyak produk niche begini.
- Keyword Adsense berkaitan "Teeth Health" mempunyai banyak advertiser.
- Anda boleh juga jadikan ia autoblog.

Harga BIN : RM200
Bid bermula pada harga : RM160

=========

Invisalign Cost : http://www.invisaligncost.info/

Keyword : Invisalign Cost, How Much Does Invisalign Cost?
Monthly Search : 49,500/month
Content & Age : Sejak 16 Disember 2010
- Ada 2 unique artikel yang di optimize khas untuk search engine & membantu pengunjung.
Trafik : Klik sini untuk lebih detail.
Potensi :
- Site ini mempunyai "keyword membeli" / "buyer keyword", niche berkaitan "Teeth Health", anda boleh promote produk affiliate, Clickbank & CPA banyak produk niche begini.
- Keyword Adsense berkaitan "Teeth Health" mempunyai banyak advertiser.
- Anda boleh juga jadikan ia autoblog.

Harga BIN : RM170
Bid bermula pada harga : RM140

==========

Tooth Implant Cost : http://www.toothimplantcost.info/ (Autoblog)

Keyword
: Tooth Implant Cost
Monthly Search: 40,500/month
Content & Age : Sejak 31 Disember 2010
- Ada 731 artikel & 1704 komen, rujuk sini.
Trafik : Rujuk sini untuk detail statistik.
Potensi :
- Site ini mempunyai "keyword membeli" / "buyer keyword", niche berkaitan "Teeth Health", anda boleh promote produk affiliate, Clickbank & CPA banyak produk niche begini.
- Keyword Adsense berkaitan "Teeth Health" mempunyai banyak advertiser.

Harga BIN : RM160
Bid bermula pada harga : RM130

==========

Lumineers Cost : http://www.lumineerscost.info/ (Autoblog)

Keyword : Lumineers Cost
Monthly Search : 12,100/month
Content & Age : Sejak 31 Disember 2010
- Ada 400 artikel & 679 komen, rujuk sini.
Trafik : Rujuk sini untuk detail statistik.
Potensi :
- Site ini mempunyai "keyword membeli" / "buyer keyword", niche berkaitan "Teeth Health", anda boleh promote produk affiliate, Clickbank & CPA banyak produk niche begini.
- Keyword Adsense berkaitan "Teeth Health" mempunyai banyak advertiser.

Harga BIN : RM160
Bid bermula pada harga : RM130

==========

Hyperactive Children : http://www.hyperactivechildren.net/

Keyword : Hyperactive Children, Diet for Hyperactive Children, Hyperactive Children Symptoms
Monthly Search : 22,200/month
Content & Age : 27 Oktober 2010
- Ada 6 unique artikel yang di tulis dan di optimize untuk search engine dan membantu pengunjung.
Trafik : Rujuk sini untuk detail statistik.
Potensi :
- Site boleh anda monetize dengan apa sahaja yang relevan dengan Children Health. (Clickbank, Amazon banyak produk begini)

Harga BIN : RM170
Bid bermula pada harga : RM140

==============================
MICROSITES / ADSENSE / AUTOBLOG
==============================

Sterling Silver Cuff Bracelets : http://www.sterlingsilvercuffbracelets.net/

Keyword : Sterling Silver Cuff Bracelets
Monthly Search : 3,600/month
Content & Age : Sejak 11 Oktober 2010
- Ada 206 artikel & 352 komen, rujuk sini.
Trafik : Rujuk sini untuk detail statistik.
Potensi :
- Keyword Adsense berkaitan "Jewelry" mempunyai banyak advertiser.
- Anda boleh buka kedai affiliate Amazon promote produk Sterling Silver Cuff Bracelets.

Harga BIN : RM160
Bid bermula pada harga : RM130

==========

Heat Transfer Presses : http://www.heattransferpresses.org/

Keyword : Heat Transfer Presses
Monthly Search : 4400/month
Content & Age : Sejak 11 Oktober 2010
- Ada 337 artikel & 1014 komen, rujuk sini.
Trafik : Klik sini untuk detail statistik.
Potensi :
- Keyword Adsense berkaitan "Heat Transfer Press" semakin hari semakin banyak advertiser.

Harga BIN : RM160
Bid bermula pada harga : RM130

==========

Buffet Hutch : http://www.buffethutch.org/

Keyword : Buffet Hutch, Kitchen Hutch, China Cabinet
Monthly Search : 18,100/month
Content & Age : Sejak 27 Oktober 2010
- Ada 382 artikel & 1297 komen, rujuk sini.
Ranking : 15
Trafik : Rujuk sini untuk detail statistik.
Potensi :
- Keyword Adsense berkaitan "Buffet" Hutch" "Cabinet Furniture" mempunyai banyak advertiser.
- Anda boleh buka kedai perabot "Cabinet Buffet Hutch" dengan produk Affiliate Amazon di sini. (600USD satu kabinet :D)

Harga BIN : RM200
Bid bermula pada harga : RM160

==========

Franking Machine : http://www.frankingmachine.org/

Keyword : Franking Machine
Monthly Search : 22,200/month
Content & Age : Sejak 9 Oktober 2010
Trafik : Rujuk sini.
Potensi :
- "Franking Machine" amat popular di England, anda promote ia dengan jadi affiliate company Pitney Bowes - http://www.pitneyworks.com/linkshare/ Komisyen 90USD untuk satu jualan machine.

Harga BIN : RM150
Bid bermula pada harga : RM120

==========

Detail yang sama antara semua sites:
- Anda boleh modify, percantikkan & jual kepada local offline company (US) dengan harga yang lebih tinggi.
- Template untuk anda yang di reka khas (bernilai RM200) untuk mendapatkan clickthrough (CTR) yang banyak.
- Sites yang tidak di nyatakan ranking, masih belum memasuki carta top 50 Fly FM.

==========

Kesemua site di monetize dengan Adsense sahaja (dah lama tak check dashboard, lama terbiar. huhu) Screenshot bulan ini sahaja.

adsense1.jpg


==========

BONUS: Untuk pembeli harga BIN (Pilih satu sahaja):

900 backlinks dari Article Directories atau 2000 backlinks dengan Xrumer (bernilai RM50 tiap satu)

Bid pertama akan di accept selepas 24 jam tanpa bidder baru.

Hubungi saya di:

- Email di [email protected]
- PM terus di WangCyber

Response Barney bila di tanya tentang auction ini. LOL :D:

Cqv60.gif


PS: Saya jual sebab, since dah bekerjaya, tak banyak free time nak spend untuk sites ni (even nak lepak WangCyber). Saya percaya ada WangCyberian yang talented boleh bawa sites ini ke next level. 100USD - 200USD/month passive boleh di achieve, just fokus effort kat backlinks & artikel.
 

NazAiman

Senior
Joined
May 22, 2010
Messages
357
Points
0
Ko pakai theme apa yg bukan autoblog tu bro?

HIGH CTR theme, Custom design on Thesis framework, design oleh designer saya.

Site tersebut dh jana income dr adsense/amazon/CB?

Seperti yang di terangkan di atas, "Kesemua site di monetize dengan Adsense sahaja".

Terima kasih :)
 

NazAiman

Senior
Joined
May 22, 2010
Messages
357
Points
0
Sites profile:

BuffetHutch.org

Search/month:

kwd.png


Trafik stats:

bhstats.jpg


Produk & potensi:

bh21.png


(Resource: Amazon)

BONUS: Untuk pembeli harga BIN (Pilih satu sahaja):

900 backlinks dari Article Directories atau 2000 backlinks dengan Xrumer (bernilai RM50 tiap satu)

Bid pertama akan di accept selepas 24 jam tanpa bidder baru.


Harga BIN : RM200
Bid bermula pada harga : RM160
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
wow..menarik nie... :)
 

nsdder

freshman
Joined
Jun 23, 2011
Messages
156
Points
0
macam mana nak dapatkan...boleh tolong...
 

NazAiman

Senior
Joined
May 22, 2010
Messages
357
Points
0
Sites Profile:

SterlingSilverCuffBracelets.net

Keyword, Search/month:

sscb3.png


Trafik Stats:

sscb.png


Potensi lain:

sscb2.png


(Sumber: Amazon)

BONUS: Untuk pembeli harga BIN (Pilih satu sahaja):

900 backlinks dari Article Directories atau 2000 backlinks dengan Xrumer (bernilai RM50 tiap satu)

Bid pertama akan di accept selepas 24 jam tanpa bidder baru.

Harga BIN : RM160
Bid bermula pada harga : RM130

0tzY1.gif


Terima kasih :D
 

Azwan

freshman
Joined
Dec 7, 2006
Messages
318
Points
16
Testimoni ikhlas dari saya.

Saya sangat berpuas hati dengan web yang saudara NazAiman buat. Yang paling saya puas hati adalah khidmat nasihat serta perkongsian ilmu berkaitan seo,serta servis dan support.

Bukan mudah nak cari IM yang berpengetahuan luas dalam seo,dan berkongsi dengan kita,kebanyakkan IM sangat sibuk,namun begitu saudara NazAiman antara salah seorang IM yang sentiasa utamakan pelanggan walaupun sibuk dengan urusan kerja seharian.

Setiap web yang dibangunkan oleh saudara NazAiman telah di'setup' dengan baik untuk seo. Saudara NazAiman telah melakukan research untuk keyword bagi setiap web yang dibangunkan.

Saya sarankan warga WC untuk berkongsi ilmu dengan saudara NazAiman. Beliau adalah salah seorang warga WC yang pakar dalam seo.

Sekian sahaja testimoni saya,terima kasih.
 

NazAiman

Senior
Joined
May 22, 2010
Messages
357
Points
0

SyntaxERROR

freshman
Joined
Apr 17, 2008
Messages
400
Points
16
Top