10 Rakan JV diperlukan untuk sebuah affiliate tertutup

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
Salam hormat;

Saya memerlukan rakan JV yang mempunyai jumlah mailing list melebihi 1000 untuk niche berkaitan IM.

Tujuannya, saya ingin mengadakan Re-Launch, produk saya iaitu, www.dot-my.com , (Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my)

Antara kelebihan rakan JV adalah :
1. Dapat menjual produk pada harga yang lebih rendah kepada subscriber mereka

2. Komisen 60% (affiliate biasa 50% sahaja)

3. Sebuah blog khas bagi membantu rakan JV make the most dengan affiliate ini.

4. Maksimum 10 orang sahaja yang akan menyertai pertandingan ini

5. pertandingan sepuluh hari akan dijalankan. (pertandingan dalam masa 10 hari sahaja, tidak seperti pertandingan lain yang mengambil masa sampai berbulan-bulan)

6. Saya akan menerima jemputan JV anda dikemudian hari, walaupun ketika itu saya sangat sibuk.

7. Serta banyak lagi kelebihan lain.

Buat pengetahuan anda, selain meningkatkan jualan, objektif pertandingan ini adalah untuk membuat research tentang salesletter terbaru www.dot-my.com (tidak diupload lagi). Salesletter terbaru ini ditulis sendiri oleh Saudara Rahman, copywriter WC yang tidak asing lagi.

Kepada anda yang mempunyai senarai mailing list 1000 ke atas, sudilah kiranya menjadi Rakan JV saya.

Segala harapan, saya panjatkan kepada Allah Taala,agar dapat membantu saudara menghasilkan jualan sebanyak-banyaknya.

PS : PM saya screenshot mailing list anda.
PPS : Affiliate tertutup akan dimulakan sebaik sahaja cukup 10 Rakan JV saya terima.

Jika anda mempunyai rakan-rakan yang tidak menyertai Wang Cyber, anda boleh mintak rakan anda menghantar email ke [email protected] m bagi menyertai pertandingan ini.

Terima kasih
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Berapa jumlah minimum list baru boleh apply Rakan Jv ni bro?
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
1000 mailing list je bro.....
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Saya ada PM bro...
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
thanks bro :)
 

wanmuz

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
159
Points
16
salam

Boleh saya cuba?

Saya cuma jual ubat kampung saja melalui internet.

Saya cuma nak belajar dari tuan.

wassalam..
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
salam

Boleh saya cuba?

Saya cuma jual ubat kampung saja melalui internet.

Saya cuma nak belajar dari tuan.

wassalam..

oh, boleh sahaja, sila PM atau emailkan saya skrinshot 1000 mailing list anda. Jika cukup syarat ini, anda boleh menyertainya :)
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
Saudara Razif dan The Reds, telah menyertai Rakan JV ini juga.
7 tempat lagi.....
 
Last edited:

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
boleh saya tahu bila cabaran akan dibuat?

kalau bgtau awal, sng nak plan
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
boleh saya tahu bila cabaran akan dibuat?

kalau bgtau awal, sng nak plan
Cadangnya, selewat-lewatnya 8 Januari 2010.
6 Januari nak berfoya-foya bersama anak dan isteri, sambut birthday, 7 Januari, nak celebrate birthday Nasuha pula (anak sulung).

Jadi, pilihan 8 Januari adalah yang terbaik.
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
8 jan? macam boleh je:)

yang dulu saya tewas teruk..heheheheheh
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Wah2.. Otai2 Affiliate :)
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
8 jan? macam boleh je:)

yang dulu saya tewas teruk..heheheheheh

Alhamdulillah, bro Jamal join, 6 tempat lagi.

kepada semua rakan JV, saya akan menghubungi anda semua semula, untuk blog khas affiliate, dan laman akhas affiliate..
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
30
produk yang relaunch nih ader update ker
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
buat masa ni takde update lagi. Jikalau ada update, pembeli merupakan orang yang pertama saya informkan :)
 

wanmuz

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
159
Points
16
Salam

Saya tak berapa faham.

Saya tak tahu screenshot 1000 mailing lists atau apa kebendantu.

Saya tak tau pasang stats dalam blog saya atau advertisement.

Cuma blog saya menghasilkan jualan purata RM100k setahun jadi tentulah saya pun tau serba sedikit pasal bisnes kut. Saya mula berniaga menjual kandos di sekolah dari umur 9 tahun dan sekarang dah 30 tahun berniaga tapi masalah saya masa saya sekolah Bill Gates pun sekolah lagi!

Saya percaya dengan pertolongan tuan-tuan semua mungkin saya ada harapan untuk berjaya lagi dalam perniagaan internet.

wassalam
 

wanmuz

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
159
Points
16
Tak mengapalah, nanti saya jadi affiliate biasa dulu dan belajar sikit-sikit dari sifu di sini.

Wassalam..
 

wanmuz

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
159
Points
16
Salam

Itu yang masaelah tu, screenshot 1000 tu nak buat macamana?

Iskh..iskh kena belajar lagi nih?
 
Top