1 akaun, 1 niche, 1 malaysia

SyntaxERROR

freshman
Joined
Apr 17, 2008
Messages
400
Points
16
mksd saya, cth klu saya promote affiliate di mana niche saya health, entertainment dan make money. lebih baik asing-asing kan akaun ikut niche or skalikan je dlm 1 akaun? bookmark je seberapa byk yg nk. andai kata saya bookmark artikel tentang health byk2, dan tiba-tiba lps tuh bookmark psl make money plk, benda ni xde efek apa2 pada marketing?

actually, social bookmark mcm mn fungsinya?

p/s baru nk blaja psl social bookmark ni
 

SyntaxERROR

freshman
Joined
Apr 17, 2008
Messages
400
Points
16

Hairul WC

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
1,527
Points
36
sye lebih suka tumpukan pada satu niche....
bila kita fokus, baru byk idea dtg untuk marketkan produk kita...
 

starstreet

junior
Joined
Oct 30, 2006
Messages
124
Points
18
Age
40
lor... satu niche 1 produk la.. banyak2 nanti nampak tak pro.. tapi 1 akaun boleh pakai banyak niche..
lainlah macam kat twitter kita mesti fokus 1 produk 1 niche. tapi social bookmarking cam stumble upon, propeller dll kita boleh guna satu akaun untuk submit berbagai story/niche.
 

SyntaxERROR

freshman
Joined
Apr 17, 2008
Messages
400
Points
16
lor... satu niche 1 produk la.. banyak2 nanti nampak tak pro.. tapi 1 akaun boleh pakai banyak niche..
lainlah macam kat twitter kita mesti fokus 1 produk 1 niche. tapi social bookmarking cam stumble upon, propeller dll kita boleh guna satu akaun untuk submit berbagai story/niche.

yup.. betul2. ada beza social bookmarking dan social networking. tuh yg buat konfius tuh.
social bookmarking xkshla kita nk bookmark seberapa byk pun kan? xpyh asing niche dan akaun. tapi social networking perlu untuk marketing yg lebih efektif
 

aktechpage.com

freshman
Joined
Jul 4, 2009
Messages
676
Points
18
Aku pun bukak 1 akaun je utk pelbagai niche...
Cuma kalo rajin sangat, x salah utk bukak 1 akaun utk 1 niche, tp byk keje la ckit

Tepuk dada, tanya hati
 
Top