prepaid

  1. kgmorten

    Jimat Topup Prepaid... Dapat Jimat @ Diskaun...

    Rupa2nya, Ada Cara Kita boleh dapat Diskaun bila topup prepaid... Sy boleh tolong anda utk Dapatkan diskaun setiap Kali Kita topup prepaid Kita. [email protected] ke saya 0193344800.
  2. zaqzaq

    Pelan yang murah

    Setakat ni, ade pelan ape yg murah tak? Dah malas pakai prepaid, kena selalu topup. Ari tu, pergi kedai telefon nak bli top up card. Mana tau dah abes stock. Geramnya, dah 3 ari pon belum restock balik. Nampak kawan aq pakai postpaid mcm syok jer, byk data dan senang jer byr guna online...
Top