malaysia

  1. Galaksi Viral

    Dalam Negara LAGU PALING POPULAR TAHUN 1996 DI MALAYSIA

    GALAKSI VIRAL - Tahun 1996 masih merupakan tahun kegemilangan Diva Pop Ziana Zain selepas memegang status Artis Paling Popular 1995. Komposer paling popular pada tahun ini ialah Saari Amri, Adnan Abu Hassan, Johari Teh dan Nabila. Tahun ini juga merupakan tahun kemuncak populariti irama Dangdut...
  2. Galaksi Viral

    Dalam Negara HERO MARVEL MALAYSIA YANG PERTAMA DI DUNIA.

    GALAKSI VIRAL - Akhirnya hero atau adiwira pertama Malaysia daripada Marvel muncul jua pada tahun ini. Hero Marvel Malaysia ini dinamakan Sun Bird atau Burung Matahari (macam burung Phoenix pun ada). GV suka tengok imej dan kuasa hero Marvel Malaysia ini. Sebenarnya, terdapat tiga lagi hero baru...
  3. collectoffers

    The Best Colour Combinations for Men to Elevate their Fashion Value

    The colour combination is a major factor that determines the impact of your fashion. The pairing of right colours is an immensely vital aspect of enhancing the overall appearance of a person and the viability of fashion outfits on the person’s body. The true charm of fashion can only be achieved...
  4. collectoffers

    The Best Of Street-Style Denim Trends Every High-Fashioned Woman Must Watch Out!

    If denim is your essential staple in your wardrobe and you completely rely on it? Then you must be aware of various trends and style with which you can elevate your look every time. Although denim trend is not new today, but with constant changes and upgrade you will find a whole new style every...
  5. 7redmango

    Jual Jam Casio G-Shock Original Online

    hi..saya menjual jam Casio G-Shock Original secara online di https://7redmango.com Model2 G-Shock yang ada :
  6. kurama87

    Jual Web Forum untuk dijual

    Salam geng.. Hari ni den nak open sell pada yg minat nak beli website ready made.. Reason den nak jual.. Sbb den takde team nak run..... Nak run forum, kena ada team yg konsisten Detail pasal website Domain: portalkini.com Umur: Start dari feb 2012 Platform: Forum/mybb Jumlah post: almost...
  7. M

    Freelancermalaysia net - freelancer com versi tempatan

    Salam, Ramai yang pernah berurusan dengan freelancer com untuk mendapatkan pelanggan dari dalam dan luar negara, ada yang kata tidak berbaloi, apa pendapat anda? Cuma, ada satu masalah yang agak membebankan kita, kadar commission fees yang agak tinggi dan susah untuk mendapatkan pelanggan...
  8. cyclebin10

    Banyak kedai yang jual iphone sekarang ni

    tak sangka pulak iphone 6s mula2 launching pon dah ada jual kat courts. selalunya kalau phone baru launching, avaiable kat centre telco je.
  9. cyclebin10

    Telco dpt anugerah

    sejak port ke celcom, byk yg caci kat celcom kata network slow la, internet xleh pakai la, xde line la. byk kata2 yg x bagui kat celcom. skrg ni duta celcom dah menang kat pertandingan IAAF, celcom pon menang putra award 2015.. anugerah emas lagi kat bahagian komunikasi... apa yg ko org nak...
Top