iklan

  1. PaehBrian

    Cara Dapatkan Idea Untuk Buat Iklan

    Iklan ialah satu platform marketing yg sgt padu dan berkesan! Tapi salah satu masalah utamanya ialah, kita ni tak ada idea nak run iklan weh Bkn sng nak run iklan, tmbh2 kalau tak ada pengalaman langsung.. Jdi, tergerak hatilah saya nak share 2 cara utk dptkan idea nak run iklan, walaupun...
  2. PaehBrian

    Formula Copywriting PROVEN Berkesan

    Copywriting, perkara asa yg penting bgi sesuatu bisnes Tapi, tak ramai yg tahu, copywriting ni sbnrnya ada formula dia sendiri Formula yg mmg TERBUKTI berkesan, lepas byk experiment dan testing di buat Harini saya nk share 1 formula yg saya baca dan guna utk salah sorg klien saya Tapi, saya...
  3. R

    Jual Saya Nak Jual 1,000,000 Piksel Pada RM1 / Piksel Untuk Buat Satu Juta Ringgit

    Selamat sejahtera warga Wang Cyber, Ya dah ada orang berjaya buat di luar sana. Kali ni saya nak buat khusus untuk pasaran tempatan sebab tahun 2005 ekosistem dan sambutan perniagaan online macam emall,online seller belum benar2 booming. Tapi dewasa ini sudah ramai usahawan usahawan dan jenama...
  4. Net

    Luar Negara Tak terbendung lagi rasa, lelaki pacak iklan luahkan cinta

    Kuwait: Seorang lelaki yang tidak lagi dapat memendam perasaan cintanya terhadap seorang gadis, akhirnya memacakkan iklan di jalan raya yang sibuk berhampiran kediaman gadis itu untuk menzahirkan perasaannya. “Mariam...saya benar-benar cintakan kamu. Saya berani bersumpah, kamulah...
  5. SafehiSalamat

    Servis [murah] service design professional (bawah rm50)

    ANDA INGINKAN DESIGN YANG NAMPAK LEBIH PROFESIONAL ? ADA BISNES ? DAN INGIN MEMPROMOSIKAN ONLINE DENGAN LEBIH BERKESAN ? PORTFOLIO DESIGN : PITMAP DESIGN Tempahan Design Namecard / Business Card RM 20 Tempahan Design Banner / Bunting RM 30 Tempahan Design FB Cover Photo (Business / Personal)...
Top