facebook

  1. Tokey

    Dapat Duit dengan share di social media - Maukongsi

    Platform Terbaharu Untuk Jana Pendapatan | Pada zaman sekarang, kewujudan pelbagai jenis media sosial membuatkan banyak platform yang wujud dan menawarkan kepada warga media sosial untuk menjana pendapatan secara online hanya dengan kongsi artikel yang diberi. Maksudnya disini, korang kongsi...
  2. E

    Servis Pakej Advertising dlm group FB (melebihi 4mil Malaysian members)

    Pakej Advertising dlm group FB Kami memiliki group-group dengan member lebih drpd 4 million . Anda boleh beriklan dengan harga yang berpatutan melalui group FB kami. Sekarang kami ofer beberapa pakej yang akan memnuhi cara marketing anda!! List pakej: (Unit: satu group) (Setiap group...
  3. kurama87

    Jual Fanpage nak dijual

    Salam, den ingat nak jual la page umpan ni sebab den da kurang buat stok umpan.. Sbb da busy.. So ingat nak jual pada yg betul2 buat umpan ikan patin ni kalau ada kat cg ni.. Page ni hari2 ada like dan orang tanya nak beli.. So kalau korang handal buat umpan tu, mmg lubuk buat duit la sebab...
  4. J

    Jual Raja Kamil Style - Pecut Trafik Produk Cikgu Hafis dan Shopievo

    Cara Mudah dan Cepat Untuk Lariskan Jualan Produk Anda. +++++ Jawapannya: Tingkatkan kadar aliran masuk trafik prospek. Macam mana tu? Begini... Andai kata seminggu anda buat iklan FBads. Total orang yang lihat iklan anda 1000 orang. Dan yang close sales 100 orang. Conversion rate di sini...
  5. J

    Jual Letopkan Jualan Anda Tanpa FB Ads - Software Hantu (Sangat2 Berhantu)

    Tahun 2017, corak strategi game kita kena ubah..Ditambah pula Jack Ma (Founder Alibaba) dilantik sebagai Penasihat Ekonomi Digital Malaysia..jangan duduk tempat yg sama lagi..inilah masanya ! . Terlebih dahulu saya kenalkan diri saya dahulu...saya seorang SOFTWARE HUNTER yang akan terus mencari...
  6. Kayrol Anwar

    Masa yang sesuai promote produk/servis di media social

    Bila waktu yang sesuai promote produk/servis di Facebook, Instagram, Twitter, Forum dan lain2 ? Berdasarkan statistik di negara kita, waktu terbaik adalah dalam lingkungan :- ▶ 6-8am: Selepas waktu solat subuh, sebelum masa pejabat bermula. ▶ 11.30-1PM: Masa makan tengahari. Meskipun, ada...
  7. K

    Servis Servis Tingkatkan Like Fanpage Perniagaan..Liker Targetted dari Malaysia !

    JOM TINGKATKAN SALE DI FANPAGE ANDA SEHINGGA 110% SEKARANG !!! ✔ Anda ada FANPAGE? ✔ Anda ada PRODUK? ✔ Anda ada BISNES? TAPI anda TIADA ✔ LIKES? ✔ PELANGGAN? ✔ SALE? Mengapa anda harus pilih servis saya? Kerana . . . . . ✔ 100% manusia BETUL (Profile FB Liker yang SAH!) ✔ 100% Liker dari...
  8. SafehiSalamat

    Servis [murah] service design professional (bawah rm50)

    ANDA INGINKAN DESIGN YANG NAMPAK LEBIH PROFESIONAL ? ADA BISNES ? DAN INGIN MEMPROMOSIKAN ONLINE DENGAN LEBIH BERKESAN ? PORTFOLIO DESIGN : PITMAP DESIGN Tempahan Design Namecard / Business Card RM 20 Tempahan Design Banner / Bunting RM 30 Tempahan Design FB Cover Photo (Business / Personal)...
Top