blog

  1. S

    Wanted part-time (junior) blogger

    ada sapa2 yang nak upah jadi part time blogger tak? yang baru2 nak belajar pun tak pa. kalau ada, boleh respon kat sini ye & tinggal nombor whatsapp @ FB
  2. K

    Salam Perkenalan Dari Saya

    Assalamualaikum... Dah lama tak menjengah sini.. Kepada mereka yang banyak masa terluang, anda boleh layari blog saya nie, MyFakta | Fakta Bukan Auta
  3. aktechpage.com

    Wanted Freelance Blog Sukan Wordpress Plugin League Manager

    Assalamualaikum, Saya ingin freelance sesiapa yang boleh buat laman web sukan untuk 1 pesta sukan Jabatan yang akan diadakan pada Julai 2017 tahun depan melibatkan Jabatan Negeri seluruh Malaysia (14 Kontingen). Ciri-ciri laman web tersebut: 1. Memaparkan Jadual Perlawanan mengikut jenis...
  4. K

    Salam Perkenalan

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera.... Saya sebenarnya dah lama bukak akaun wangcyber nie tapi tak aktif sangat.. Harap semua geng kat sini dapat beri tunjuk ajar.. Apa pun, meh reramai terjah blog saya, Media Sensasi - Isu Semasa, Informasi Terkini Dan Pelik-Pelik
  5. mohdafri

    11 Soalan Yang Perlu Dijawab Sebelum Anda Beli Theme WordPress

    bagi yang baru nak mula blogging,memilih theme wordpress boleh adalah antara perkara yang paling penting,sebab terdapat banyak cara pilih theme wordpress di luar sana.Tapi ciri-ciri yang bagaimana perlu ada pada theme wordpress yang kita nak beli?...lihat 5 kriteria di bawah,kalau theme...
  6. razorz18

    Wanted Blog Internet Marketing Diperlukan

    Salam, sapa2 yang ade blog Niche mcm Internet Marketing, Make Money Online ker...perkerjaan ker..or yg berkaitan and lebih dari 6 bulan ke atas..maksudnya dah ade post2 ...boleh contact sya.. ade offer nak wat. THANKS
  7. exinco

    Jual beli website

    sudah bertahun tak masuk WC. sesat pula. nak cari thread jual beli website / blog makaseh.
Top