Search results

  1. japari

    Misteri Solat sorang tapi yang jawab amin ramai

    Agaknya yang jawab amin tu jin islam kot. Mereka pon dah pahala jemaah jugak.
  2. japari

    Pelik Wajah Paling Seram dan Menakutkan....ada beran

    video ini diambil dari tik-tok. solekan dan kesan khas yang mereka buat sebijik profesional. kalau tengok sensorang memalam terperanjat jugaklah. ada beran....
  3. japari

    Dalam Negara Rakyat Malaysia kaya rupanya, belanja RM6.8 bilion beli telefon pintar

    hurmmm....pelik gak...dlm suasana harga minyak turun naik, ekonomi tak menentu, gst, harga keperluan melambong.....nampaknya rakyat malaysia menganggap telefon pintar sebagai keperluan. siapa yg kaya?......pikir la sendiri
  4. japari

    Latest forum yang aktif di malaysia?

    cari.com.my , syok.org ok skit tapi dah x meriah cam dulu tapi masih aktif. lagi satu forum lowyat.net pon aktif dan meriah .
  5. japari

    Undang-undang dan peraturan yang pelik di dunia

    North Dakota - Adalah salah jika anda berbaring atau tidur dalam keadaan masih memakai kasut. Kanada - Anda dilarang samasekali membuka balutan di tempat awam. Samoa - Adalah salah jika anda tidak mengingati hari lahir isteri anda. Canton - Anda diharamkan menggunakan padang awam untuk...
  6. japari

    5 Cara Mudah Tulis Tajuk Artikel Blog

    tips yg baik. bergantung gak niche blog kita.
  7. japari

    Jana 1st income online

    lagi satu ialah ilmu. Ilmu penting gak. Tu la sebab saya join forum nih. Dapat banyak kawan secara tak langsung dapat banyak ilmu.
  8. japari

    Ini dia wajah-wajah 10 staf terawal syarikat facebook

    wah muka semua cam slenga jer tapi otak superb....
  9. japari

    Kesilapan Blogger Paling Besar

    lagi satu kesilapan ialah kita tak buat blog yg spesifik atau niche blog. Kita buat blog yg terlalu umum. pengalaman saya saya suka buat blog niche kerana banyak kaedah promosi yg boleh dibuat. Contohnya aksesori kereta, kita leh promote kat facebook denga join group aksesori kereta, join forum...
Top