Search results

  1. uzairubiah

    Pesanan Ikhlas Untuk Rakan-Rakan Yang Baru

    Aku tidak berapa gemar menggunakan istilah "newbie" disini, seolah-olah ianya melambangkan satu kasta dan menjadi tembok besar di antara yang berpengalaman dan juga yang baru berjinak.Jadi, aku gunakan frasa"rakan-rakan baru". Setiap tahun, semakin bertambah rakan-rakan baru yang ingin...
  2. uzairubiah

    Panduan Pemasaran CPA!

    Baiklah, penjualan untuk Panduan Pemasaran CPA telahpun bermula. Jualan untuk report panduan ini adalah amat terhad dan ianya akan dihentikan apabila kuota yang dikehendaki telah mencukupi. Ini adalah di antara sebahagian daripada modul yang ada di dalam panduan tersebut. 1) Pengenalan...
  3. uzairubiah

    Nak Belajar PPC

    Ada sesiapa disni yang nak belajar PPC dan macamana nak dominate? Leh apply untuk apa sahaja affiliate program yang anda sertai seperti CJ,CB,Market Leverage dan lain-lain.
  4. uzairubiah

    Percuma 1 Tahun Panda Internet Security 2009 Dengan License Key

    Sesiapa yang nak download,sila klik ke page ini. uzairubiah.com Percuma 1 Tahun Panda Internet Security 2009 Dengan License Key
  5. uzairubiah

    Download Percuma McAfee VirusScan Plus 2008 Dengan Genuine License

    Just lawat blog aku..melalui url ini.. Download McAfee VirusScan Plus 2008
  6. uzairubiah

    Minta Pertolongan kawan-kawan Semua

    Saya telahpun membuat pelabagai ******** kewangan untuk memulakan business sendiri tetapi tiada satupun yang berjaya setakat ini. Saya ingin meminta tolong sekiranya ada diantara anda yang pernah membuat ******** untuk memberikan saya sample kertas kerja yang pernah anda gunakan untuk...
  7. uzairubiah

    Perkhidmatan Printing Dan Design

    Saya ingin menawarkan perkhidmatan printing dan design dengan harga yang amat berpatutan dengan kualiti yang tiada kompromi. Antara perkhidmatan yang saya berikan ialah: 1) Business Card 2) Poster 3) Cetak Baju 4) Kad Kahwin 5) Bunting 5) Banner Dan banyak lagi..Jika ada yang...
  8. uzairubiah

    Tolong!

    Apesal aku xleh log in kat wp-admin aku? cuba korang taip www[dot]alphagiga[dot]com/wp-admin ni yang payah ni.ada sesiapa tahu macamana nak buat? payahla aku macamni..adoi...
  9. uzairubiah

    Harga Yang Sanggup Anda Bayar!

    Saje nak buat research sikit.Berapa yang anda sanggup bayar sekiranya anda ingin Dr. Irfan Khairi bekerja dengan syarikat anda?Saya pasti ramai yang ingin menggajikan seseorang netrepenuer yang berkaliber seperti Dr.Irfan. :)
  10. uzairubiah

    Berita Baik Bagi Yang Main Saham

    Berita baik untuk anda..buat pengetahuan forumers semua,Pn. Roshatika sudi menyumbangkan ilmunya berkaitan dengan saham.beliau adalah bekas remiser di pasaran saham dan juga merupakan jutawan dalam karier beliau ini. Tapi telah berhenti semasa 1997 dan menjadi usahawan untuk mencuba sesuatu...
  11. uzairubiah

    Tradisi Keluarga Ku! : Haruskah Di Pertahan? Apa Faedahnya?

    Aku sebenarnya baru jengok blog boss aku (DIARI ROSHATIKA : CERITA CERITI ORANG PORT DICKSON). Budak tu lah yang pernah aku cerita dalam blog aku dulu `cutest baby in PD' (Mama dia bekas ratu cantik PD & T/lahirnya sama dengan Siti Nurhalia). Dah besar, dah boleh berjalan. Semalam mama dia...
  12. uzairubiah

    Mendisiplinkan Pelajar: merotan, berdiri di perhimpuna atau panggil polis

    Ini cerita anak boss aku, baru 9 tahun, tahun 3, minggu lepas kena denda sebab adalah buat kesalahan sikit, bukan jahat tapi boleh kata nakal ajelah, budak-budak punya perangai. Yang nak minta pandangan ko orang semua ni tentang denda yang sekolah kenakan. Hari pertama kena rotan sekali dan hari...
  13. uzairubiah

    Bank Islam Oh! Bank Islam : Kenapa Islam hanya pada nama?

    Minta pandangan anda semua berkenaan Bank Islam yang mengenakan caj yang tidak munasabah keatas pelanggannya yang menggunakan cheque. Pengalaman perniagaan saya memberikan post dated cheque kepada supplier yang kemudian yang kemudian baki tidak mencukupi di dalam akaun. Bila paginya pihak bank...
  14. uzairubiah

    Designer Logo Diperlukan

    saya ingin menawarkan peluang pada designer di sini.Kami menginginkan anda membuat logo untuk kami.Bayarannya adalah RM 50. saiz logo: 200px*200px Nama logo:roshatika warna:gabungan hitam dan orange kalau boleh,inginkan huruf R sahaja tapi dikreatifkan dengan cantik.jika menggunakan...
  15. uzairubiah

    Boleh Percaya ke Prediction pagerank ni?

    terkejut aku hari ni.Mula-mula aku pegi technorati.pastu aku tengok rank blog aku kat blogspot kat technorati tu 58,403?Biar betul.aku rasa macam xde orang je yang datang pun kat blog tu.pastu aku terus pegi tengok pagerank prediction aku.Dijangka dapat pagerank 5.Macam x betul je.Nak tanya la...
  16. uzairubiah

    Kawan-kawan Tolong

    kenapa saya ada masalah bila nak guna plugin adsense deluxe,ader masalah.xleh load adsense deluxe.php.pening ni
  17. uzairubiah

    [B]Tanya Pada sape yang terer[/B]

    ada sesiapa di sini yang tahu macamana nak muatkan karikatur kita dalam setiap post.Contohnya macam Blog Dr. Irfan Khairi atau Blog Shoemoney.Mintak bantuan!
  18. uzairubiah

    Sila betulkan Info

    perhatian kepada netserv,dalam gold plan anda ada tertulis 4500 GB space..besar tu..kalau saya slah,sila betulkan dan kalau betul 4500 GB dalam plan tu..aku sanggup bayar
  19. uzairubiah

    macamana nak patenkan idea atau produk

    assalammualaikum.. lama dah x datang forum.nak tanya sikit macamana nak patenkan idea atau produk..ad sesiapa yang tau tak?
  20. uzairubiah

    Assalamualaikum

    sori lama x online..aku tengah menguruskan perniagaan runcit kat PD sekarang.. aku ambik alih perniagaan ni dari seorang kenalan lama..kedai ni bermasalah sikit sebab ada banyak hal semasa dalam pentadbiran member aku ni..so sekarang aku just masuk kedai ni dengan ambik alih hutang dia...
Top