Search results

  1. alfatihstudio

    Jemputan menyertai affiliate ilovetudung.com

    Assalamualaikum wbt, Saya ingin menjemput tuan puan untuk menyertai affiliate yang dijalankan oleh http://ilovetudung.com. Ilovetudung adalah syarikat yang menjual pelbagai jenis tudung kontemporari oleh lebih 10 orang pereka fesyen yang terkenal. Setelah launching secara online...
  2. alfatihstudio

    Pekerja online separuh masa diperlukan

    Assalamualaikum wbt, Saya mencari seorang pekerja online separuh masa. Bayaran akan dibayar mengikut jam kerja. Saya akan gunakan software tracking masa dan produktiviti pekerja tersebut. Waktu yang tidak produktif tidak dibayar gaji. Kerja dibuat dari rumah sahaja. Berjumpa seminggu...
  3. alfatihstudio

    Jemputan affiliate Tudung Bawal!!

    Assalamualaikum wbt, Saya dengan rendah hatinya menjemput Tuan-tuan dan Puan-puan sekalian untuk menjadi agen affiliate kami. Setiap agen akan diberikan komisyen sebanyak 5% daripada harga jualan produk ini. Sekiranya berminat boleh lawati ...
  4. alfatihstudio

    Kritikan diperlukan [BERBAYAR]

    Sebenarnya website http://alfatihstudio.com baru sahaja selesai diupgrade. Jadi saya memerlukan bantuan pengguna biasa (seorang yang tidak ada latar belakang dalam dunia pembinaan website) untuk memberikan komentar/pendapat yang membina mengenai sistem website baru kami. Setiap komentar...
  5. alfatihstudio

    Penulis artikel blog

    Assalamualaikum wbt, saya memerlukan seorang penulis untuk menulis artikel untuk saya letakkan dalam blog saya. Ratenya adalah RM5 per artikel. Setiap artikel mestilah lebih 150 patah perkataan. Artikel dalam bahasa melayu. Untuk permulaan saya perlukan 10 artikel. Artikel mengenai dunia...
  6. alfatihstudio

    Apa procedure dan kos untuk buka kedai pakaian?

    Assalamualaikum, Saya nak tanya apa procedure dan anggaran kos untuk buka kedai pakaian? Biasanya apa yang perlu dipertimbangkan? Jika sesiapa yang dah ada kedai sendiri, tak kisah kedai apa pon, boleh tak nak minta tolong share, apa risiko dan bagaimana cara tanganinya...
  7. alfatihstudio

    Jemputan affiliate WarisanHakhi.com

    Assalamualaikum wbt, Saya mewakili warisanhakhi.com menjemput tuan-tuan dan puan-puan semua untuk menyertai affiliate untuk website WarisanHakhi.com. Setiap kali ada sebarang pembelian dilakukan anda akan menerima komisyen sebanyak RM100. Boleh mendaftar di...
  8. alfatihstudio

    Kerja Kosong - IT di damansara perdana

    Salam, Ada seorang kawan meminta saya bertanya sekiranya ada sesiapa yang berminat bekerja sebagai IT maintainer di sebuah kolej di Damansara Perdana. Nama kolej tersebut adalah Institut Perkembangan Awal Kanak2. Dia memang memerlukan pekerja dalam masa yang terdekat, jadi peluang untuk...
  9. alfatihstudio

    Pelancaran Blog JurnalIM.com

    Assalamualaikum wbt, Sempena bulan mulia ini saya ingin melancarkan blog peribadi saya yang baru, JurnalIM.com. Saya masih baru di dalam dunia IM ni, jadi minta tunjuk ajar dari semua otai-otai IM ye? Nak guna nama JurnalIM pun macam rasa tak layak jer. Tapi mungkin kita boleh...
  10. alfatihstudio

    Jemputan Affiliate dan JV untuk Seminar Website alFatih Studio

    Assalamualaikum wbt, Bismillah, Saya Muhammad Bukhori b Parman daripada alfatihstudio.com ingin menjemput semua otai-otai sekalian untuk menjadi affiliate untuk Seminar Website anjuran alFatih Studio. Buat pengetahuan Tuan Puan semua, seminar telah pun dijalankan sebanyak 9 kali sebelum ini...
  11. alfatihstudio

    Servis design website : E-Commerce, Portal, Blog, Minisite, Banner, E-Cover, dll..

    Kami alfatihstudio.com menyediakan perkhidmatan design website yang profesional. Jenis-jenis website yang kami tawarkan : 1. Website jenis E-Commerce 2. Website jenis Portal 3. Website jenis Company Profile 4. Website jenis Blog Contoh hasil kerja kami : Untuk...
  12. alfatihstudio

    Nape connection ke hostgator slow?

    Assalamualaikum wbt, Nape connection ke server hostgator slow sejak kebelakangan ni, nak wat website untuk client asyik tersekat jer... tensyen...
  13. alfatihstudio

    Sedang bertarung dengan Hacker, sapa boleh tolong

    Assalamualaikum... Akaun yahoo dan gmail saya sedang di hacked.. saya sedang melawan dengan menukar password dan sebagainya lagi.. Ada sesapa boleh bantu? dah 4 kali ni!!!
  14. alfatihstudio

    [Wordpress] Plugin Mailing List

    Assalamualaikum... Saya Cuma nak share tentang plugin ni.. 1. tak payah susah susah fikir pasal coding untuk letak opt in form... 2. Senang customize 3... 4... Boleh tengok sendiri di sini: http://www.maxblogpress.com/plugins/mofa/ Boleh download free je.. ps: Maaf jika saya...
  15. alfatihstudio

    Saya nak upah orang buatkan slide show menggunakan PowerPoint

    Betul, tak salah baca. Kerja yang sangat mudah, hanya guna power point sahaja. Buatkan Slide Show Simple, saya akan bayar sehingga RM100 kalau nak ambik semua sekali. Kalau nak sikit-sikit pun boleh. Berminat? pm saya. :)
  16. alfatihstudio

    [Ekslusif!!] Ebook PLR Berkualiti (Self Improvement) Percuma-Rahsia Reseller!!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan lafaz bismillah... Bonus Rahsia Reseller Kini anda boleh terus memulakan perniagaan menjual ebook-ebook Resell Right. Saya akan memudahkan kerja anda untuk mencari ebook-ebook PLR, MRR dan RR dengan memberikan ebook-ebook PLR dan MRR. Anda...
  17. alfatihstudio

    [Hanya untuk 2 orang sahaja] Servis E-commerce site pada harga terendah!

    Tawaran Terkini! Sila skrol ke bahgian bawah post! Assalamualaikum wbt, Mengumumkan pembukaan (semula) alfatihstudio.com... Sempena pembukaan semula alfatihstudio.com dengan nafas dan design yang baru, saya membuka perluang kepada 2 orang sahaja untuk mendapatkan servis website e-commerce...
  18. alfatihstudio

    Hati-hati dengan template blogspot/wordpress percuma!

    Saya sering terlibat dengan design website dan blog. Seringkali saya mengambil template percuma dari mana-mana website untuk dijadikan asas sebelum saya memulakan kerja design. Dari sini lah saya perasan yang ramai pemberi template percuma ini adalah orang yang tidak jujur... Pernah perasan...
  19. alfatihstudio

    [Peluang Terbaik] Lesen RR untuk Games AnakkuSayang

    UPDATE 1! Tinggal 1 sahaja lagi! UPDATE 2! Selepas ini saya akan menaikkan harga lesen ini sebanyak RM50 setiap seorang yang membeli lesen ini! Assalamualaikum wbt, Bismillah, dengan ini saya melancarkan pembukaan penjualan lesen RR untuk Games Mewarna AnakkuSayang. Untuk mengetahui lebih...
  20. alfatihstudio

    Hadiah untuk orang yang beri testimoni...

    Assalamualaikum wbt, Saya nak bagi hadiah percuma RM10 kepada orang yang sanggup beri testimoni untuk games pendidikan anakkusayang. Syarat2 : 1. Perempuan / isteri anda. 2. Ada anak. 3. Ada gambar. Siapa yang berminat sila PM saya...
Top