Search results

  1. SyedAzhar

    Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016 | 1437H

    Saya Syed Azhar dari syarikat Ensaz Studio (Graphic Design & Printing) mengucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri kepada semua rakan2 forumer WangCyber. Jika ada salah silap harap dimaafkan.. semoga kita bertemu lagi di tahun hadapan. Inshaa Allah. --- SYED AZHAR 010-7862761 Ensaz Studio Graphic...
  2. SyedAzhar

    Notis dari PayPal

    Dear XXXX, As PayPal focuses on our business strategy of enabling secure and convenient commercial transactions in Malaysia, we regret to inform you that the Personal Payments service will no longer be available in Malaysia from 4 June 2013. We sincerely apologise for the inconvenience caused...
  3. SyedAzhar

    Founder Liberty Reserve kena tangkap

    Untuk pedagang2 forex yang menggunakan LR sebagai medium depo withdraw..kena baca ni. Costa Rican arrested in Spain for alleged financial crimes Posted: Friday, May 24, 2013 - By L. Arias Costa Rican authorities raided suspect´s home and offices in San José and Heredia. Arthur Budovsky...
  4. SyedAzhar

    Mari Sama-sama Kongsi Teknik - Formula RM 2K Sebulan Online. How?

    Salam warga CG.. saja buka thread ni untuk ajak rakan2 WC sekalian untuk berkongsi formula atau teknik masing-masing bagaimana kita sama-sama boleh menjana pendapatan at least RM 2k sebulan secara online. Saya pasti ada ramai antara kita yang berjaya menjana lebih daripada tu.. jadi apa...
  5. SyedAzhar

    Newbie Freebies - Koleksi PRODUK PERCUMA Untuk Di Download Sekarang (Niche IM)

    Ini berita baik kepada semua warga WC especially Newbies.. Saya faham apa yang anda rasa diperingkat awal memulakan bisnes internet anda. sebab saya pun macam tu juga masa mula-mula dulu.. Jadi saya tahu dimana 'kesakitan' menjadi newbies ni berada. Masalah yang dihadapi newbies; 1- Tak tahu...
  6. SyedAzhar

    Newbie Services - Pemasangan Skrip Borang Tempahan & Pengesahan Bayaran Di Laman Web

    Perhatian kepada NEWBIES yang ada masalah TAK TAHU nak pasang skrip sistem borang tempahan di laman web jualan (minisite sahaja) .. Saya pasti ramai yang menghadapi masalah ini terutamanya newbies..jadi saya faham apa perasaan anda, kerana saya juga pernah alami situasi yang sama diperingkat...
  7. SyedAzhar

    Teknik Mudah 'SPOT' Masalah Orang & Bikin $$$

    Ok,hari ni just nak share saja NEWBIE Teknik yang sangat-sangat mudah kepada mereka yang buntu nak cipta produk apa dalam pasaran IM ni? Bukan anda seorang sahaja, tapi saya pun. hehe..Bila buntu, apa pun tak jadi.. so, welcome to the class.. :) Yang saya faham, nak cipta produk kena tau apa...
  8. SyedAzhar

    Rutin Harian Full Time IM

    saya pasti bukan saya seorang sahaja yang ada persoalan ni.. mesti ada antara geng WC yang ingin tahu juga apa rutin harian yang full time IM buat. Mungkin ada antara IM yang full time boleh share sikit apa yang anda lakukan.. Kalau ikut pada cara saya bila dah full time nanti... 1- Bangun...
  9. SyedAzhar

    WTS: Software Carian Long Tail Keyword Termurah - Keyword XP

    Perhatian: Ini mungkin software yang anda sedang cari-cari. Software yang dapat membantu menaikkan ranking laman web anda dengan mudah. Seperti kita sedia maklum, penggunaan keyword yang targeted akan menaikkan ranking laman web di Search Engines dengan mudah. Malangnya, terdapat persaingan...
  10. SyedAzhar

    Monthly Bandwidth Transfer ni sebenarnya apa..

    Minta penjelasan dpd awak2 semua.. apa sebenarnya Monthly Bandwidth Transfer ni.. terima kasih
  11. SyedAzhar

    Jenis Ebook Yang Macam Mana Paling Digemari?

    Salam semua WC.. nak tanya ni, dalam banyak2 ebook, ebook mana yang anda paling suka? sila vote kat atas tu ek.. thanks
  12. SyedAzhar

    Senarai PAKAR ! - rujuk sini

    Salam semua geng2 WC... Saja buka thread ni..memandangkan orang berkata, untuk menjadi terkenal dalam dunia IM anda perlu menjadi seorang PAKAR. so, saya pasti ramai antara kita dalam WC ni pakar dalam bidang masing2.. sp apakata..saya menjemput, sesiapa yang merasakan dia pakar dalam bidang2...
  13. SyedAzhar

    Panduan Mudah --> "Step-by-Step" Mengurus Transaksi Jualan Domain Di SEDO

    Salam hormat kepada semua WC sekalian.. Baru-baru ni saya baru shj dapat jualan dpd salah satu domain yg saya senaraikan di Sedo. Tak banyak harganya, lebih kurang USD 110, lepas ditolak komisen dapatlah bersih USD 99.. lihat screenshot dr payment details dlm format pdf.. Memang agak...
  14. SyedAzhar

    Bagaimana Menjual Produk Digital Secara Offline. Lumayan?

    Salam sejahtera buat sahabat WC sekalian.. ada satu idea yang sy terfikir untuk dikongsikan, dan kalau boleh harap ianya boleh menjadi kenyataanlah.. kalau ada sebarang pendapat dpd anda, amatlah dialu-alukan berikan pendapat dibawah ye.. kalau dirasakan idea ni kurang praktikal maka bolehlah...
  15. SyedAzhar

    Apa Nak Buat Kalau Tak Reti Langsung Cipta Produk Sendiri?

    Ni adalah satu tips daripada saya..mungkin ianya berguna atau tak terpulang pada individu itu sendiri.. Dalam perniagaan internet, untuk jual produk digital ada 2 cara, i) Jual produk ciptaan sendiri ii) Jual produk ciptaan orang lain (affiliate) Masalah sekarang ni tak ramai antara kita yg...
  16. SyedAzhar

    Sejauh Mana Penerimaan Membership Program Oleh IM Malaysia?

    Salam semua IM dan bakal IM.. Saya bercadang untuk wujudkan satu projek yg berasaskan membership program. so sebelum saya buat, nak juga survey samada jauh manakah tahap penerimaan IM kita di Malaysia dengan program membership ni? adakah ianya akan membebankan kewangan anda? Kalau kita tgk...
  17. SyedAzhar

    WC pindah server baru eh?

    salam semua.. ada soalan yg agak pelik sikit ni.. td masa nak search www.wangcyber.com , kluar plk ayat mcm dlm screeshot kt bwh tu.. tp yg pelik, bila taip www.wangcyber.com/forum blh masuk plk.. knp ye...
  18. SyedAzhar

    WP Robot VS Adsense = ?

    salam sayang semuanya... nak tanya la.. kalau guna wp robot untuk buat autoblog, then apply adsense..blh tak? maksud saya ada potensi tak blog kita tu kena banned? sapa2 yg tau harap2 share la ye.. tq2
  19. SyedAzhar

    Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak..

    Salam semua warga WC sekalian.. Dengan ini saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan kepada semua kaum Muslimin dan Muslimat ye.. kalau ada salah silap tutur kata, ayat2 yg kurang manis ke..harap dimaafkanlah.. :) Semoga dibulan posa ni, kita sama2...
  20. SyedAzhar

    "WP Robot" - Untuk AutoBlog English Jer ker?

    salam warga lama dan warga baru WC sekalian.. just nak tanya, mungkin ni saya baru terbuka hati nak tau pasal WP Robot ni. Bukan tak pernah dengar, pernah..cuma tak ambik pot sgt pasal plugin ni dulu. bukan apa, sbb mahal sgt harga dia..haha So skrg ni dah ready nak tau pasal plugin ni. Dah...
Top