Search results

  1. hyid

    Program get paid yg bayar agak tinggi tgk ads

    dah dpt bayaran tak?
  2. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    aik apsal ko 0.12$... semlm beza baru 0.03$ :think: ntah la bro... akupun tak pasti agak2nya dah lari dari topic dari referral exchange ke PTSU :))
  3. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    barang apa yg nak sgt diniagakan tu bos :)) ok kita buat satu2... buka thread baru sebagai cth nak buka thread baru program PTC...skyzamptc.com :D mula2 klik link Get Paid To... di atas tu selepas itu ko akan dpt tetingkap mcm di bawah ni klik bebutang/link +Post New Thread klu dah dpt baru...
  4. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    klik bebutang/link +Post New Thread di atas tu bebutang/link tu ada disetiap Sub-forums post thread bro di sub-forums yg sesuai harap dpt membantu kalau salah tolong suspendedkan :))
  5. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    senklik :-q vs hyid :-bd Nordbux cashout race... siapa2pun boleh join :D
  6. hyid

    PTC - Browse4bux.com

    Browse4bux Cashout: $5.00 Methods: Paypal, Alertpay & Liberty Reserve Status: Ongoing (Baru+sedang berjalan) More info: ptc-investigation/Browse4bux
  7. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    thread yg lepas suspended :( uh mujurlah ada backup :))
  8. hyid

    Clixinity.com

    kemaskini terkini 29/04/2012 Status: Not Recommended Site has been down for over 7 days without any update. source: ptc-investigation/Clixinity
  9. hyid

    Traffic Exchange yang mana...

    salah 1 program jana wang terbaik diluar sana :-bd dlm perhatianku :D terima kasih byk2 bro adi
  10. hyid

    Traffic Exchange yang mana...

    ...korang sertai utk pengiklanan percuma disamping menjana $$$ online salah 1 cth program TE yg popular aku sertai EasyHits4U & TopSurfer di bawah ni... :-q
  11. hyid

    Clixinity.com

    terima kasih byk2 atas info berkenaan malangnya akaun maybank aku tak ada :D apapun salam kenal riburinggit
  12. hyid

    Clixinity.com

    site masih down :-q
  13. hyid

    Clixinity.com

    klu tidak silap aku la :think: setiap hari klik +/-5 iklan X $0.01 = $0.05 utk basic member cuma 70% dari click value iaitu $0.05 X 70% = $0.035 (average sehari) cuma ambil masa +/-3 minit klik sehari bagi aku berbaloilah juga cuma sayang site tgh down skrg :-q :D
  14. hyid

    Clixinity.com

    Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. *site perlu upgrade hosting :think:
  15. hyid

    Clixinity.com

    Cashout: $2.00 Methods: Paypal, Alertpay & Liberty Reserve Status: Not Recommended Lebih info: ptc-investigation Sila klik di sini /banner di atas utk register+$0.50 PTSU... tq :-O :D
  16. hyid

    prizelive

    minimum cashout $1 kan tak lama lagi tu... keep clicking (:|
  17. hyid

    prizelive

    nak tanya bro dah pernah cashout ke
  18. hyid

    Malaysia pay per click

    Terima kasih byk2 atas info yg diberikan tuan musz @ Admin Malaysian PayPerClick, cuma apa yg saya dapati forum di site tuan tidak aktif... 404 Not Found Forum amat perlu untuk memudahkan perhubungan diantara ahli2nya dan pihak MPPC. Ahli boleh menghantar bukti pembayaran, mendapat sokongan &...
  19. hyid

    twickerz.com - bonus $0.30 sorg utk 10 org shj

    ala tkh... join ja la under aku... aku bagi $0.50... cepat la tu :D cepat/lambatnya+banyak/sikit kita dpt duit tu bergantung kpd keahlian kita klu dah upgrade member + ramai/byk referrals... mestilah byk dpt $ aku upgrade member di site tu level 1... kurang dari 30 hari tu dpt la +-$2.++... tak...
  20. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    Mohon Maaf... terdouble :D Mod tolong kasi delete ini thread;)
Top