Search results

  1. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    akum....kakchik nak inform kakchik buka thread kat WTS.kalau nak tahu info kakchik akan update kat sana.tq
  2. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    oklah kakchik kena off dulu yek.Bila senang nanti kakchik join forum semula.Nak gi tengok Asean Netball tournament.Malam ni semifinal Malaysia vs Singapore.Kalau pukul 8pm till 10pm tu memang kakchik x jawab call atau balas sms coz nak concerntrate menyokong team malaysia.he.he.he........
  3. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    mana yang sms kakchik dah balas dah.email staf yang semak dan aktifkan tapi apa2 pun kakchik akan double check.Pengaktifan bukan boleh buat terus.kami kena semak duit masuk dan isi details.Malam tu double check dan keesokan hari baru kami sms.Yang semalam ada lagi beberapa orang yang akan kami...
  4. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Pada yang hantar sms pembelian harini,ada yang dah semak dan kakchik dah hantar sms pengaktifan.Yang belum lagi tu kakchik akan hantar sms malam nanticoz pukul 6 till pukul 9 mlm ni kakchik off buat keje jap.Balik nanti kakchik sambung buat keje semula.
  5. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Esok staf akan mula packing.kakchik dah minta sabtu dan ahad diorang kena keje.InsyaAllah yang belum dapat minggu depan dapatlah produk tu.memang dalam proses perbincangan nak buat kad. nanti kakchik akan pos pada semua.Atas kad ada no dan mungkin nama sekali so lepas tu kalau nak buat pembelian...
  6. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    kakchik nak bagitau collagen dah sampai dari kilang.Sape2 yang belum dapat tu kami akan mula pos isnin ni.tq
  7. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    ok 1st one.Hati2 memandu.....
  8. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Lebih baik bertanya dik sementara Jana aura online nih.....
  9. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Akum...Apa khabar.Pada yang dapat bonus harini,jangan habiskan gi enjoy pulak.Bayar apa yang patut dulu.kalau ada lebih,hulur2lah pada mak atau ayah kat kampung.Semoga diberkati.InsyaAllah.
  10. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    oklah semua.kakchik kena stop dulu.InsyaAllah lepas Zohor dalam pukul 3 ptg kakchik on semula.tq
  11. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Ada juga yang call terus nak beli tapi bila kakchik tanya nak beli pakej apa dia kata dia tak tau.Bila tanya ada buka website tak?Dia kata tak buka pun.Dia dapat tau dari kawan.Itu lah yang kakchik kena layan dan explain.Kekadang ada call masuk tapi x dapat nak jawab.Pada sape2 yang masih tak...
  12. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Hai Azryn.....Aziah.Pagi lagi dah buka PC.kat ofis ke? 31hb akan dibayar 1hb.tapi kalau dah bank in dan kakchik dah dapat slip tu dari staf,kakchik sms nanti.
  13. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Ada sebab kenapa perlu dinaikkan.Bukan suka2 nak naikkan harga.1st one....memang kakchik kena limitkan orang setiap pool dan buat research positif dan negatif so boleh perbaiki lagi sistem ni.Konsep kita adalah perniagaan internet untuk membantu pembeli bukan pelaburan internet yang meraih...
  14. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Sape yang order Pakej C dan D,kami dah mula buat urusan pos.Sesiapa yang dapat bonus pada hari Sabtu dan Ahad, pembayaran bonus akan dibuat pada hari isnin.
  15. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Akum semua........... Dapat masuk sekejap aje pagi ni......InsyaAllah kakchik akan buka thread kat WTS tapi kakchik masih ada urusan yang perlu dibereskan dulu.Terima kasih pada shide yang tolong buka thread ni.Kakchik nak inform semua pembelian mulai 12hb Jun,penghantarn produk memang lewat...
  16. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    untuk pembelian 2 mingguni penghantaran pos memang slow coz nak completekan sistem fail.Tapi kami dah mula pos.InsyaAllah ada dah mula dapat produk mereka.Sesiapa yang mula order harini,barang akan pos pada hari rabu kerana collagen out of stok.Kita order kotak baru.Produk lain ok.
  17. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    kakchik pun tengah kaji tentang formula pool 2 tu.Berdasarkan pool 2 ada sedikit perubahan yang akan diberitahu supaya pool akan datang akan berjalan lebih lancar.Apa-apa pun yang talipon kakchik ucapkan terima kasih.Memang kakchik selalu bergerak ke sana sini untuk urusan.InsyaAllah produk2 ni...
  18. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Akum.....dah pukul 1.05 pagi.rasanya semua dah tidur.kakchik baru nak tumpang baca ni.....pool sekarangni kalau dah 600 memang kakchik tutup.Sekarangni dah mula lengkapkan file pembeli.tak guna kalau kakchik ambil beribu orang satu pool tapi sistem file kelam kabut.Semua details pembeli kena...
  19. K

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    akum...... Terima kasih semua yang menyokong.maaf dah lama tak masuk forum coz kakchik keje di luar dan tak dapat langsung nak buka PC.Apa2 pun kakchik dah baca thread lama.Ramai yang salah gunakan thread tu.Baguslah ditutup.Ramai jugak yang salah gunakan tujuan dan konsep bisnes ni.Ini bukan...
  20. K

    Dapat untung tanpa menjual.

    Akum semua....Produk lain kakchik dalam perbincangan lagi dan akan upkan beberapa hari lagi.Produk dah ada.
Top