Search results

  1. surfaddict

    [BONUS PEREMPIT EBAY VERSION 2.0] Jangan Berani Klik Kalau Tak Berminat Dengan eBay!

    AMARAN KERAS : PRODUK UNTUK MEREKA YANG "MISKIN USD" MACAM SAYA SAHAJA! Assalamualaikum W.B.T kepada warga WC :) Memandangkan anda dah klik untuk masuk ke thread ni maknanya anda berminat untuk mengetahui bonus yang bakal saya tawarkan untuk produk Rempit eBay Version 2.0. Sebelum itu anda...
  2. surfaddict

    Study Case : $1000 Sebulan Sebagai BlogMaster

    Salam rakan-rakan WC, Dengan lafaz Bismillah, saya membuka thread study case bersama rakan-rakan yang lain. Mungkin ramai disini yang dah buat duit dr blog melebihi dari tahap yang saya letakkan pada title. Tp tujuan thread ini dibuka adalah untuk berkongsi dengan rakan2 WC bagaimana kita...
  3. surfaddict

    Bengkel WordPress | Bukan Sekadar Membina Blog Tetapi Perniagaan Anda!!!

    Dapatkan Rahsia Eksklusif Bagaimana Anda Boleh Mula Membangunkan Laman Web Peribadi Atau Perniagaan Anda Dalam Tempoh 24 Jam Dengan Kos Paling Minimum! Mahukah Anda Jika Kami Ingin Kongsikan "Rahsia" Kuasa Sebenar WordPress Yang Mampu Memberikan Keuntungan Dan Mengurangkan Perbelanjaan Di...
  4. surfaddict

    [WTS] 12 Produk Video Terbaru Dec 2008 | Jana Lebih RM Secara Profesional

    "Adakah Masa dan Wang Menjadi Halangan Untuk Mendapatkan Pelaburan Terbaik Anda? " Kami Pasti Apa Yang Anda Perlu Bukanlah Sekadar Tawaran Biasa... Salam Sejahtera Rakan Niaga Sekalian, Sebagai seorang usahawan internet anda perlu arif bagaimana membelanjakan wang anda dan menghasilkan...
  5. surfaddict

    Kuasai Digg Dalam Masa Kurang 24 Jam

    Sebenarnya saya ingin memberikan hadiah tanda penghargaan saya kerana sudi menjadi rakan saya dalam dunia pemasaran internet. Bersempena juga dengan birthday saya pada 7hb yg lepas. Hadiah kali ini agak menarik kerana ianya dalam format video.Maaf kerana saya tidak dapat bongkarkan hadiah...
  6. surfaddict

    Manual Newbie - Tutor Pemasaran Internet | Ebook Percuma WAJIB Miliki !!!

    PERHATIAN: Buat Internet Marketer Yang Tidak Boleh Tidur Malam... ADAKAH ANDA TERGOLONG DALAM 80% NEWBIE YANG GAGAL MENJANA WANG DARI INTERNET KERANA TIADA LATAR BELAKANG IT? Bersedia! Anda akan didedahkan rahsia bagaimana anda boleh menguasai kemahiran dalam pemasaran internet yang telah...
  7. surfaddict

    Social Network Untuk IM Malaysia

    Salam kengkawan, Saya dengan ini berbesar hati ingin menjemput kawan2 ke social network khas utk internet marketer Malaysia. Tak kisah sama ada newbie ataupun otai semua di jemput utk memeriahkan lagi social network ni. social network agak familiar bg mereka yg mempunyai akaun di myspace...
  8. surfaddict

    Gandakan Keuntungan Jualan Melebihi 100% Dengan Memiliki Laman Web Minisite Sendiri!!

    Laman Web Minisite merupakan website yang mempunyai peratus jualan tertinggi berbanding laman web yang lain.Mengapa Web Minisite? Terang-terangan minisite merupakan kelemahan anda dan pasti akan membuatkan projek yang dirancang tertangguh berbulan-bulan hanya kerana ingin membina minisite...
  9. surfaddict

    System Error --> fast-viruscanner.com

    saya telah menukar antivirus sy tadi ptg dan bile process installation antivirus yg baru selesai tetiba masalah ini muncul.. spyware yg jahat telah menyerang computer sy sesiapa apa solution utk ini.. Bile sy click yes/no dia akan bawak sy ke page url di atas dan dl satu file installer utk...
  10. surfaddict

    Macam mana nak appy utk Merchant Card

    Salam, ada tak kengkawan yg tahu mcm mana nak applied utk dptkan service pembayaran menggunakan credit card.Sebab company kakak sy ni nak buka satu branch kedai so nak tahu mcm mana nak apply utk pembayaran menggunakan kredit kad tu..Dah tanya pakcik google takde plak jawapan yg...
  11. surfaddict

    Premium & Pro WP Theme + MRR - RM1.00 Sahaja

    Anda mengalami sakit kepala hanya kerana tak mampu memiliki premium wp theme yg berharga $100 utk single use sahaja? Juga tidak mampu mencipta theme sendiri kerana tiada kemahiran? Kita serupa, masalah ini membelenggu hidup saya hampir 2 tahun. Pening dan akhirnya sy pejam mata dgn theme wp...
  12. surfaddict

    Perhatian : Sama tapi tak serupa

    oklah pagi2 ni sy bgn utk menulis satu article di blog sy, memandangkan sy tak berapa pandai tulis blog berbahasa english ini jadi kebanyakkan lecturer dan kawan2 ckp penulisan sy mmg pelik sedikit. So, agak mudah utk memastikan mana satu article daripada sy. So, setelah bgn dr napping ada...
  13. surfaddict

    Teknik 2000 uniques/day secara Berkesan

    Salam, Ingin mengetahui teknik mendapatkan 2000 unique visitors setiap hari? Jika ya, Ebook 10 pages ini akan membantu anda menaikkan jumlah visitor ke site secara berkesan melalui pembangunan link dan komen di blog-blog. Ya, sy tahu terlalu byk ebook yg too hype dan anda mula menyesal...
  14. surfaddict

    Responden Berbayar Diperlukan Segera

    salam, sy baru menerima panggilan dr x-classmate yg kini bekerja di Cardas Research and Consulting. Beliau meminta bantuan sy utk mendapatkan beberapa respondent utk research satu company ni. Ada 3 jenis respondent dikehendaki: 1. Pengguna celcom yg telah menukar ke no lain line celcom...
  15. surfaddict

    Ada sesiapa tahu tentang Mohamad Fadil Abdullah?

    salam, tadi seorang sahabat sy bertanyakan ttg site milik hamba allah ini. http://www.theiklan.com/part-time-typist-p1.html Dr konsep yg sy faham, beliau menawarkan servis penulisan article. Tetapi, masih ada byk keraguan yg sy mahu perhalusi disini. Memandangkan beliau merupakan...
  16. surfaddict

    Stockist Di perlukan di Seluruh Malaysia

    **Ini adalah business offline kakak sy,sekadar nak advertise jika ada isteri atau kenalan wanita yg berminat. Tolong maklumkan pada mereka salam, Sy mewakili Ardent Cosmetics Sdn.Bhd. ingin menawarkan kepada sesiapa yg berminat utk menjadi stokist barangan kosmetik yg diimport dan...
  17. surfaddict

    Paypal untuk DiJual

    salam, Kepada sesiapa yg berminat utk membeli paypal, saya ada $100 every week untuk dijual. Sila PM saya untuk mengetahui rate jualan dan bayaran boleh di buat melalui maybank (recommended), CIMB, Bank Islam, PB. -saya buka thread baru untuk urusan yg lebih teratur. Mereka yg berminat...
  18. surfaddict

    Penipuan Terhadap Iklan Saya

    Hari ini saya dihubungi oleh seseorang mengenai iklan keje part time sy. Nak dijadikan cerita iklan tu tak valid dah dan dia ckp dia telah diminta membuat bayaran sebanyak RM20 utk handling fee oleh En.Halim (012-6332141), bayaran tersebut ke no akaun maybank 164043642896 atas nama Puan Siti...
  19. surfaddict

    Forum Poster di Perlukan. Urgent!

    kepada mereka yg agak mahir dlm programming mahupun website management, saya memerlukan anda untuk membuat 100 posts berbahasa english untuk forum ini: http://talk.code-head.com/ Syarat2: 1. Anda perlulah membuat 50 threads baru dan 50 posts 2. Post hendaklah berkualiti bukan junk...
  20. surfaddict

    Di serang Antivermin

    Petang tadi ketika nak tgk video dlm internet sy kena install satu software iaitu VideoactiveX...tetiba computer sy diserang spyware dan malware..Selang beberapa minit kemudian roomate sy pun mengamuk tetiba pop up berlambak-lambak masuk kat site yg dia tgh surfing..WE'RE been HIJACK. Dan...
Top