Search results

  1. kabuu

    rumah sewa...tanye pd forumers dari keramat

    sallamzzz sesape forumers WC dari kawasan Keramat yg tahu ade rumah teres utk disewa kan.. saye sdg mencari utk menyewa... dah cari kat mudah.com...tak da la pulak..harap nye dpt bantuan dari forumers WC wassallam
  2. kabuu

    Tidak semua rahsia perniagaan wajar didedahkan

    sallamzzz.. dah nama nye lagi rahsia..tak yah sembang la...
  3. kabuu

    Broadband celcom saya tak boleh login, boleh tolong saya dengan ikhlas ?

    sallamzzz... memule cube try test uninstall dulu kat pc atau lappy...restart..pastu cocok balik modem tu dan install semule.. probs settle.. wassallam
  4. kabuu

    Jual ebook ada perkataan "Jutawan"??

    sallamzz... saye berminat pd statement Encik faezil... jadi mende mende semua ni...adelah lebih baik disasar kan pd mereka yg minda nye kelas pertama la ye.. utk level 3rd kelas mungkin ade probs sikit la kot... dari kefahaman saye je la...yg mmg tak brp nak cerdik ni... dan dari...
  5. kabuu

    Isteri Curang di facebook

    sallamzz.. mmy terror tersebut saye tuju kan pd bro yg buat statement tuu. kire nye dia handel la ye boleh masuk akaun org lain... ade software ke bikin mcm tu..?
  6. kabuu

    "Jutawan" - jgn guna swenang2nya di internet.

    sallamzz... mintak maap awal awal ni... saye agak kompius dgn label jutawan ni... adekah ia nye satu cara utk menarik perhatian org @ pembeli ..? kire nye iklan la ye...? sebab base pd previous statement nak jadi jutawan bukan senang..tak cukup bace ebook saje ..bla bla bla... amek mase..dan...
  7. kabuu

    Isteri Curang di facebook

    sallamzz... wah terror bro ni ye....boleh masuk akaun org lain.. kire nye ni boleh masuk kat sesape punya la ye...
  8. kabuu

    pasangan branded!!!!

    sallamzz.... hmmm citer pasal branded nii...ya ianye bagus sebab boleh lasting... saye amik satu contoh je...sebab menggunekannye... kete cap SINGE registered '95...saya beli second dgn harge RM26K..pd tahun 2003...skrg ni usia nye dah 15 tahun... maseh hebat ngauman nye..dash maseh teguh tak...
  9. kabuu

    ade ke org bagi ilmu....

    sallamzzz .. terima kasih pd ahli jemaah WC kerana sudi memberi feedback yg amat padat berserta contoh dan kiasan fansuri.. tq tq tq...amat amat saye hargai nye.. wassallam
  10. kabuu

    Sesiapa kat sini masih guna WP dan blogspot?

    sallamz... ya saye juge menggune kan blogspot utk kisah kisah D.I.Y saye pasal kete ..pasal Remote control car dan pasal electronics saye.... saje share info / ilmu dgn kawan kawan yg minat nye sama dgn saye... saje bikin syok syok sendiri...nak buat duit thru itu tak reti..so saje je la layan...
  11. kabuu

    ade ke org bagi ilmu....

    sallamzzz nak bertanye...ade ke org bagi ilmu free je? ilmu ape ? ilmu pengetahuan dlm sesuatu bidang..? ade ke? ataupun perlu ke utk ilmu itu dijual beli..? bertanye sebab nak tau..? atau ade kah nak tau ini pun kene diurus niaga kan...? tanye je...
  12. kabuu

    sallamzz... kampung org umah di padang nyiur...

    sallamzz... kampung org umah di padang nyiur...
  13. kabuu

    Iklan Popup kat WCni memualkan

    sallamzz.... kat sini jawapan nye.... http://www.wangcyber.com/forum/sembang-umum/31348-nak-tanye-mcm-mana-nak-hilang-kan-pops-up-ni.html
  14. kabuu

    Niat saya nak tolong tapi takut tersalah buat...

    sallamzzz... brp kerat je yg sanggup nak share info/ilmu nye secara percuma...terus kan niat anda yg nak share tuu.. purata nye adelah menjual ... dgn alasan.." yg aku dpt ni bukan free tau..aku cari tau..aku usaha tau...jadi aku compile kan aku jual la... la ni pun gi toilet pun kene bayar...
  15. kabuu

    [Khas untuk Beginner IM] Berapakah jumlah wang yang anda sanggup laburkan ?

    sallamzzz... bagi saye personally..saya dah mmg standby kan RM50K - RM60K...utk saye laburkan dlm bisnis ni... tapi tu la..spt kate Tuan alfatihstudio ...mesti mau ade ilmu perniagaan...kefahaman yg dimaksudkan disini ade lah ilmu perniagaan internet dimana knowledge saye zero....so yg lenlain...
  16. kabuu

    germany lawan spain.sape mng?

    sapa lagi..spain la...1-0 baru je lepas nengok... carlos puyol yg score dgn satu tanduk saje berjaya membolosi gawang gol jerman
  17. kabuu

    Mihun Tidak Halal lagi Jijik!

    sallamzzz... bagi saye sendiri saye kerap mengunjungi kedai runcit Azzin dari Doktor Zainal... product muslim..kedai nye berdekatan kat umah..iaitu di Wangsa Melawati..mcm mcm ada..semua nye product muslim org kite... sallamzzz... penah ternampak di muka depan salah satu majalah wanita...
  18. kabuu

    panduan DIY laptop repair!!

    sallamzz... 1-kantoi kat lappy socket power supply.... dah settle base on guide line kat web n blog yg di surfing... 2- upgrade hardisc...dah settle base on guide line kat web n blog yg di surfing... 3-trouble shoot bios...dah settle base on guide line kat web n blog yg di surfing... 4-...
  19. kabuu

    nak tanye mcm mana nak hilang kan pops up ni..

    sallamzz... tak termampu nak beli lappy sebesar tuu...berat nak bawak
  20. kabuu

    nak tanye mcm mana nak hilang kan pops up ni..

    sallamzz... tq tq tq pd encik encik yg telah memberi tips dah saye disable kan java script dan java...dah tak kuar lagi pops up tersebut.. lagi sekali tq tq tq...
Top