Search results

  1. kabuu

    rumah sewa...tanye pd forumers dari keramat

    sallamzzz sesape forumers WC dari kawasan Keramat yg tahu ade rumah teres utk disewa kan.. saye sdg mencari utk menyewa... dah cari kat mudah.com...tak da la pulak..harap nye dpt bantuan dari forumers WC wassallam
  2. kabuu

    ade ke org bagi ilmu....

    sallamzzz nak bertanye...ade ke org bagi ilmu free je? ilmu ape ? ilmu pengetahuan dlm sesuatu bidang..? ade ke? ataupun perlu ke utk ilmu itu dijual beli..? bertanye sebab nak tau..? atau ade kah nak tau ini pun kene diurus niaga kan...? tanye je...
  3. kabuu

    nak tanye mcm mana nak hilang kan pops up ni..

    sallamzzz Encik Encik dan Cik WC yg handel handel belaka dlm IT ni... soklan saye mcm mana nak buang hindar kan iklan pops up ni naik kat screen saye nii... nengok image posted... terpaksa clik kat pops up tu ..bila dah appeared baru boleh pangkah.. kalau tak clik kat dia..icon pangkah tu tak...
  4. kabuu

    beli rumah secara tunai ..

    sallamzz amcm ...kalau kite nak beli rumah secara tunai/cash...ok ke idak? ape baik buruknye...aka..pro n con... cth: harga rumah nak di beli..RM282K jual rumah skrg RM 300K..dah ade buyer.. so kalau nak beli cash dah tak da masalah la kan..cume disini.. nak tanye pendapat...
Top