Search results

  1. reezluv

    Komisen Affiliate Meluncur Laju Dengan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

    Assalamualaikum, Adakah anda semua mempunyai blog dan blog anda tu tak dapat nak berikan sales pun? Letak iklan bersusun-susun dan mungkin ada satu atau dua sahaja komisen affiliate dari blog tersebut atau blog anda tu hidup segan mati tak mahu? Masalah anda itu, saya mempunyai...
  2. reezluv

    Produk FBAds Paling Best

    Salam muhibbah warga WC sekalian :D Dah lama aku tak buat thread baru kt WC ni sejak adanya Facebook..ramai gak tak berforum..ok gini..aku cuma nak mintak pendapat kat tuan-tuan semua yang ada pengalaman banyak dngan FBAds ni.. antara produk digital yang korang pernah beli, tak kisah la...
  3. reezluv

    Promosi Sebulan Pakej RM250

    Salam Di sini saya ingin menawarkan satu promosi design minisite dengan harga yang amat menawan.Khas untuk warga WC sahaja...saya tak buka untuk mereka yang menempah di blog saya iaitu di page service saya seperti dibawah. http://reezluv.com/service/ Promosi kali ni sampai bila...
  4. reezluv

    Pengiklanan Dibuka Di Reezluv.com

    Kini Reezluv.com membuka ruang pengiklanan bagi sesiapa sahaja yang berminat untuk mengiklan sama ada blog, produk digital, fizikal mereka di blog ini. Jadi apa yang menariknya mengiklan di blog ini? Jom tengok dibawah: Trafik bagi blog ini sentiasa meningkat dari hari ke hari. Secara...
  5. reezluv

    [FREE]Download Kad Raya Online-Boleh Edit Punya!

    Sempena bulan yang mulia ini, pihak reezluv.com berbesar hati memberikan kad raya online percuma kepada pembacanya. Untuk pengetahuan, design akan diberikan dalam bentuk JPEG dan juga file PSD yang mana korang boleh edit design ini dan masukkan ucapan Hari Raya korang yang tersendiri...
  6. reezluv

    Download Wallpaper Merdeka-PERCUMA!!

    Sempena bulan kemerdekaan pada 31 ogos ini, aku sebagai salah seorang warganegara Malaysia berbesar hati memberikan FREEBIES kepada reader reezluv.com yang mana korang boleh dapatkan Wallpaper Merdeka sempena bulan kemerdekaan negara kita yang tercinta… Tema bulan kemerdekaan pada tahun ini...
  7. reezluv

    WTB- Mencari Logo Designer

    Salam, Saya sedang mencari logo designer bagi perkhidmatan fotografi saya Logo yang diinginkan adalah seperti ciri-ciri berikut: 1.Mesti berbentuk seni khat 2.Untuk logo fotografi, hanya design logo B & W sahaja dah cukup 3.Ai file atau dalam bentuk vector mesti diberikan. Kalau...
  8. reezluv

    Video Site Like Youtube

    Salam, ada ke sesape kat sini yang boleh bagitau macam mana nk create video site like Youtube tu? Ada kena install apa-apa script ke untuk create website gitu ye? :-/ Kalau ada, boleh bagitau kat mana leh dapatkan? kalau boleh bagi link eh.. aku tau boleh search kat google, cuma nak...
  9. reezluv

    WTS- Ohgrafik.com [Niche Graphic Design FOR SALE!!]

    Ohgrafik.com -dibeli pada 11 September 2010 -expired pada 11 September 2011 -Niche graphic design memang amat hot bagi mereka yang terlibat dengan bisnes printing ni ye..:D harga tak nak diletakkan disini..so make your offer di thread ini..offer paling menarik akan dikejutkan dengan PM...
  10. reezluv

    WTS Dua Domain Untuk Dijual

    1.iPadcare.net -RM35 -earning tiada..dah hampir setahun dah.. -expired pada 7/7/2011 2.Harrypottermagazine.com -RM35 -earning pun tiada -tak sempat nak setup pun site ni..cuma simpan je.. -expired pada 15/8/2011 *free push ke akaun Namecheap Sape cepat die dapat ye..thanks..
  11. reezluv

    Web Printing T-Shirt Online

    Salam, Ada sesape tau kat sini web atau ada sesape yang buat untuk buat t-shirt printing? MOQ sehelai dan harganya berpatutan sebab nak test quality kainnya dahulu, lepas tu baru best nak beli bulk..
  12. reezluv

    Isu Kelab Jutawan, Perlu Ada Penyiasatan?

    rasanya thread yang ada promote tentang Kelab Jutawan ni dah heboh dan agak hangat gak dibincangkan bukan? ada yang marah sampai nak gaduh, dan memacam lagi la.. so pada pendapat korang, apa kata kalau sama-sama kita diamkan diri dahulu dan lihat apa langkah kita untuk atasi masalah ini...
  13. reezluv

    Jom Menderma Ke Tabung Bencana Tanah Runtuh Hulu Langat

    Apa salahnya kan kalau rezeki yang Allah berikan tu sama-sama kita ringankan dengan menghulurkan bantuan kepada keluarga mangsa yang menghadapi tragedi menyayat hati ini.. semua orang sudah mengetahuinya..apa kata kita ramai-ramai menyokong usaha pihak TV3 yang ingin membantu meringankan...
  14. reezluv

    WTB-Perkhidmatan Edit Wordpress Theme, Saya Akan Masukkan Content Sendiri

    Bayaran - RM200 - RM300 ok,ni ada task urgent yang saya nak kasi kat sesape yang boleh edit WP theme yang saya dah ada ni.. nama theme tu bleh rujuk sini http://themeforest.net/item/synoptic-premium-wordpress-template/234600 Saya akan berikan detailnya dan hanya buat apa yang saya...
  15. reezluv

    Hotel Bajet di Shah Alam, Rate?

    As salam ada sesape tau hotel yang bajet di Shah Alam yang berdekatan dengan Hotel De Palma? Kalau boleh dapat ratenya sekali lagi bagus.. tima kasih :D
  16. reezluv

    Menangi Domain Percuma Setiap Bulan Dengan Hanya Melawat Blog

    tiada sambutan diberikan untuk pertandingan ini..jadi ianya ditutup secara rasminya..
  17. reezluv

    PHP Banners, HomePage Only

    Salam Nak minta pertolongan dari kalian yang amat pakar dalam programming ni, boleh tak tunjukkan apa codenya kalau nak masukkan PHP banners dalam site kita..tapi hanya di home page nya sahaja. Ini merupakan PHP Banner nya.. <div...
  18. reezluv

    WTB Service Setup Online Store + Facebook Shopping Site

    As Salam, Kalau ada sesiapa yang menawarkan service ini sila berikan best offer anda dan juga contoh design yang pernah buat. Simple je pun takpe.. Bukan amazon site ok? Saya akan masukkan sendiri item di dalamnya..Nak buat sendiri boleh, tapi masa plak takde..so kalau dapat sesape boleh...
  19. reezluv

    WTB PR2-PR3 Niche Blog

    As salam, Saya ingin menawarkan bagi sesiapa yang ada blog niche sekurang-kurangnya PR2-PR3.. sila PM saya detail seperti berikut: URL: PR: Niche: Alexa rank: Awstats: Price: Tips:Blog yang dah melebihi 6 bulan adalah lebih besar peluangnya.. Tak kisah la blog dah lama tak tulis ke,nak...
  20. reezluv

    Mohon Review Rahsia Nuffnang Mirlme

    Sesiapa yang telah membeli produk ini rasanya boleh saya dapatkan review? ada yang dh berjaya dapatkan income yang best dgn Nuffnang ni hasil dari ebook tersebut? sebab saya dalam usaha nam blogging dlm niche BM pula..tu yg nak concentrate Nuffnang+Churp Churp kalau boleh.. kerjasama...
Top