Search results

  1. Zafrin

    Bisnes Online Pun Kena GST?

    Info penting untuk pengusaha bisnes online. Apa langkah yang perlu diambil oleh peniaga online?
  2. Zafrin

    Nak tanye pasal Milionaire society kat clickbank, ader saper2 yang tau tak?

    assalammualaikom, saya nak tanya pasal satu program affiliate kat clickbank saye terjumper aritu, nampak macam menarik.. tapi waswas jek.. minta pandangan otai2 sumer.. :D
  3. Zafrin

    Malaysia 3 - Bahrain 2 , Harimau Muda Terkesima.

    ape sudah jadi harimau muda.. last2 minit kene 3bijik lak tu.. aisey man.. apepon semangat penyokong2 malaysia memang tip top.. Hidup Ultras Malaya !!!.. :D
  4. Zafrin

    Cara Membuang Virus Menggunakan REGEDIT

    Selalu kena virus n antivirus xdpt nk remove virus tu?so ada cara nak buang sesetengah virus yg 'degil'.tp cara ni lebih berkesan untuk membuang virus selain daripada worm/brontok. kalau korang dah scan pc dgn antivirus tapi masih ade g si makhluk durjana nie,n korang tau nama virus tu follow...
  5. Zafrin

    Tudung dan baju muslimah !!!

    Promosi tudung dan baju muslimah, baju melayu kanak2, telekung dan banyak lagi.. jom masuk kedai online saya cybermall zafrinzaki.com kebunmaya
  6. Zafrin

    Peluang Kerjaya Perunding Hartanah

    Berminat nak jadi agen hartanah? Boleh dilakukan parttime/fulltime kerjaya billionaire didunia.. contoh = Donald Trump. Jom tengok nie http://www.seminarhartanah.com/index.php?ref=jackie
  7. Zafrin

    sakit dalam perut, pembunuh no1 kaum lelaki

    salam semua, ada tajuk best yang nak dibincangkan nie, sakit dalam perut pembunuh no1 kaum lelaki, antara penyakitnya adalah gastrik, ulcer perut, ulcerative colitis, crohn disease, kanser usus, penyakit2 nie hingga kini sukar diubati dan pakar belum menemukan penawar yang terbaik untuk...
  8. Zafrin

    Salam dari Melaka

    Assalammualikom wbt.. semoga kalian sihat hendaknya saya newbie kat sini banyak yang nak kene belajar
  9. Zafrin

    Salam Perkenalan

    Assalammualaikom.. Saya Zafrin, asal dari melaka. Tujuan saya menyertai forum nie adalah untuk belajar dari sifoo2 yang ada kat sini, Saya harap dapat diberi tunjuk ajar.. :D
Top