Search results

  1. interfada

    Jual [forex] sesiapa saja boleh lakukannya mudah dan santai

    Anda Masih Tercari-Cari Teknik Trade Forex Yang Mudah dan Santai? Masih Gagal Untuk Membuat Sebarang Keuntungan? Pendepo Tegar? .... .... .... Ini Penyelesaianya !!!! Memperkenalkan !!!! TEKNIK LONDON BREAKOUT [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] TEKNIK LONDON BREAKOUT BACA SELANJUTNYA DI SINI
  2. interfada

    SS untuk Blog / Website

    salam untuk semua ada sesiapa yang tahu tak macam mana kita nak buat screen shot untuk keseluruhan blog atau website kita? yang akan nampak mcm thumbshot?
  3. interfada

    Memendekkan Post Pada Blog

    Salam WC aku ada sedikit pertanyaan berkenaan dengan Post di muka depan blog. Masalah dia macam nie, aku telah wat satu artikel bila aku publish jer artikel tersebut keseluruhan artikel terpampang kat muka depan. Jadi persoalan aku, bagai mana kita nak jadikan post tersebut pendek di...
  4. interfada

    Hosting Mana Yang Mesra Autoblog

    salam warga WC ader saper2 yg tau tak hosting mana yang paling best tuk buat autoblog.. yang best maksud aku yg jarang kacau kita punya autoblog...sbb setahu aku ada sesetengah hosting provider nih tak berapa berkenan dengan autoblog nih... p/s aku baru kne suspen oleh satu hosting...
  5. interfada

    Insan Ajaib - Tanda Kebesaran Allah

    Mufti Rusia komen ayat pada kulit bayi GAMBAR menunjukkan ayat al-Quran muncul pada kulit Ali. ALI MOSCOW - Majlis Mufti Rusia kelmarin sebulat suara menyatakan bahawa ayat suci al-Quran yang muncul dua kali seminggu pada kulit Ali Yakubov iaitu seorang bayi lelaki berusia...
  6. interfada

    Masalah Cpanel

    kebelakangan ini aku susah mau masuk site cpanel....tention dibuatnya...nak setup blog pun x boleh....apa masalah sebenarnya..... bila aku type urlnya....mesti browser ckp server not found...pening-pening.... aku ada 2 hosting...dua2 tak mau masuk...:( kenapa ...?? aku tanya kat hosting...
  7. interfada

    Video Di Web

    salam...ada sesiapa boleh bagitau tak aku nak letak video kat webpage aku....tp aku tak nak pkai Youtube...jd apakah yang harus aku pakai....dan bagaimana caranya....harap ada yg sudi membantu....
  8. interfada

    Tolong Ajarkan Aku SS

    salam kepada semua pembaca.....aku nak mintak tolong kepada sesiapa yang bleh ajar cara-cara nak buat screen shot....aku tak reti nak buat....tolonglah kawan2...maaf atas kedhaifan diri ini.....
  9. interfada

    Tolong laaa

    Sebenarnya aku malu gak ngan korg2 nie semua...aku nie mmg baru lg dlm dunia blogger nie..huhuhu...ketinggalan zaman betul!! Tp sebab aku ingin gak nak berjaya mcm korg semua...aku cuba la apa yang patut..dah sehari suntuk aku baca maklumat kat WC nie...tp aku masih tak puas hati...so aku nak...
Top