Search results

  1. Hairul WC

    Kerja Sampingan Di Rumah Dengan Bisnes Makanan Style Hotel. Tonton Video Ini Dulu.

    . . . Apa Kata Anda Tonton Video Kerja Sampingan Di Rumah Dengan Bisnes Makanan Ini Dulu http://youtu.be/oIBbTpEtklA . . Untuk detail ttg produk, jom ke laman webnya di www.rahsiabun.com Untuk cara pembelian produk ada di laman webnya di www.rahsiabun.com Memang menarik...
  2. Hairul WC

    Komisen sehingga RM40. Jom la join Affiliate Pakej Cakooi Dunkin Dounut SPECIAL

    Salam Warga Wc, Saya ingin menjemput warga wc yg berminat untuk menyetai affiliate Pakej Cakoi Dunkin Donut Special. Detail untuk produk ada di dalam laman web www.resepicakoi.com Komisen yg diberikan ialah: 1. Pembelian Pakej Cakoi Dunkin Donut: RM25 2. Pembelian Pakej Cakoi bersama pakej...
  3. Hairul WC

    Kuiz teka nombor & Menang RM200....Sape cepat.. dia dapat.....

    Salam mesra warga WC.... saya baru je mengadakan kuiz teka nombor dan menang RM200 di blog baru saya... Memang mudah untuk mendapatkan RM200 dalam kuiz ini.... Caranya anda hanya perlu meneka jumlah like artikel di blog. Untuk lebih detai dan caranya, jom ke link dibawah: Kuiz Teka...
  4. Hairul WC

    korang beli apa kat Bazar hari nie...

    puasa nie .. yg paling best antara terbest.... juadah di bazar ramadhan... macam-macam ade.... pastu punya la panjang bazar nyer... berline2... nak taw gak apa yg korang beli kat bazar hari nie... dpt juga taw juadah ditempat korang... mesti ada yg special kan. kan..kan... :D
  5. Hairul WC

    Cabaran Iron Chef 2011 kini LIVE. Komisennya Perghhhh. baru boleh raya sakan tahun ni

    Salam Mesra Warga Wangcyber, Cabaran Pakej Roti Canai kita bermula dengan komisen yang berbaloi.... Produk: Belajar membuat Aneka Roti Canai dan martabak dengan 8 modul yang menarik. di www.resepiroticanai.com Jom tonton Video 8 modul di dalam pakej ini. http://youtu.be/S97fsMfSzmw Saya...
  6. Hairul WC

    tak de ruangan MASAKAN atau RESEPI ke bro.. teringin nak....

    just nak bagi cadangan untuk buka kategori resepi atau masakan.. mesti ramai yg teringin nak tempek resepi kegemaran masing2 kan..... :D... saya pun teringin nak post resepi kuih raya dan resepi yg lain..... harap Tuanku Shuth mempertimbangkan.. :D
  7. Hairul WC

    Coming Soon - Pakej lengkap dari Hotel Mamak berbintang-bintang :P

    Pakej telah dilancarkan dan cabaran telah tamat :D
  8. Hairul WC

    Best giler la filem Merong Mahawangsa.......

    baru jer petang tadi tgk merong mahawangsa.. memang gempak la.. soundtrack dia pun power.. citer mcm nie yg saya ternanti nanti.......
  9. Hairul WC

    My 1st fan pages... tapi aku tak pahamlah.. tolong pls....

    Alhamdulillah, saya baru je siapkan fan pages pertama saya.. org dah ke bulan.. sye baru je merangkak. hu.hu.hu.. fan page nie untuk blog saya.. so saya letak lah link artikel blog saya... masalahnya........ ada yg keluar betul dengan gambar dan description artikel blog.. tapi ada yg...
  10. Hairul WC

    mcm maner kalo kita arwah.. sebelum sempat deliver produk.... takut beb...

    memang risau gak.. benda-benda mcm nie... bukan nak mintak kan.. tapi macam maner kalo kita tak sempat deliver produk... dah kembali kepada NYA... dah menemui ajal... yg pasti.. website kita.. tentu tak sempat tutup kan... so terus berjalan.. org terus beli... kita plak dah tiada...
  11. Hairul WC

    Cabaran Affiliate Resepi Chef 5 Star dgn hadiah Cash On The Spot bernial RM1ribu.....

    Jemputan dan cabaran telah tamat..... tq kpd yg telah menyertainya dan berjaya mendapat sales... 4 pages thread nie dah ilang..hu.hu.hu... tak mengapa la.. yg penting wc masih selamat.. nasib baik la database backupnya tak jauh sgt ke belakang... kalo tak ngan thread2 nie ilang..... hidup...
  12. Hairul WC

    siapa disini pengamal REFLEXOLOGY.. Jom kongsi tips....

    siapa disini ya pengamal reflexology... jom la kita kongsi tips dari pengalaman sendiri.. dah bertahun2 juga sye amalkan .. dan mangsa ujikaji saya ialah keluarga saya.. he.he.he.. baru-baru nie adik lelaki saya ada masalah kat tekak sampai sukar nak telan dan bersuara.. so saya picit...
  13. Hairul WC

    Anugarah Skrin Wang Cyber 2010. Kenapa Tiada ya?

    salam mesra, saya just nak bg cadangan untuk pihak wang cyber memberi hadiah atau anugerah kepada moderator terbaik setiap tahun. mungkin pemilihan atau pemenang boleh dilakukan dengan poll atau vote dari ahli wang cyber. Dan mungkin boleh ditambah kategori pemenang untuk lebih...
  14. Hairul WC

    Pakej Wordpress 101 tidak lengkap TIDAK LENGKAP tanpa 4 Video ADVANCE Jana Wang $$$$$

    Salam mesra warga WC.. Ya, pakej wordpress tidak lengkap tanpa 4 video hebat dari saya yang membantu anda menjana pendapatan sampingan dengan blog. Malangnya tawaran ini telah tamat... :D .
  15. Hairul WC

    Benarkah Pakej Digital Kit - Tg Faris, sebuah lagi EBOOK SAMPAH??? Saya buktikan grrr

    Salam Warga WC, Adakah Pakej Digital Kit yang dihasilkan Tg Faris sebuah lagi Ebook Sampah????... JAWAPAN TIDAK BENAR jika anda ingin benar-benar belajar menjana pendapatan sebenar dari internet... Ia memerlukan masa, namun berbaloi untuk masa depan yang lebih cemerlang.. Tawaran ini telah...
  16. Hairul WC

    [Hadiah Paling ISTIMEWA] Cabaran Affiliate dgn Hadiah 15 TOP Affiliate Tanpa Syarat

    Salam Mesra Warga WC.... Saya ingin menjemput anda semua untuk menyertai Affiliate Pakej kraftangan Keychain Sulaman Benang Tiada syarat pendaftaran... klik disini untuk mendaftar >>>>>>>> Selepas mendaftar boleh log in disini >>>>> Tempoh Cabaran = 23 Sept 2010 - 7 Nov 2010 Memperkenalkan...
  17. Hairul WC

    Panduan pos barang guna pos ekspres dalam video youtube

    Just nak share video yg baru disiapkan didalam blog saya hairul.com... harap memberikan infomasi yg berguna.. selamat menonton. :) http://www.youtube.com/watch?v=gDRECZRxgkY
Top